11 mesačný syn prestal papať

diana20
1. sep 2016

Ahojte. Mam 11 mesačného syna, ktorý prestal papať. Papá mliečko z fľašky lebo nechce nic iné, preto mu dám aj to lebo ibak by nemal v brušku nič, ak mu dam dvakrát do pusy tak je to úspech. Odvraca sa, zatvara ústa, a ked sa ho snažím donutit sa rozplače. Inak je cely den v pohode, spokojný, smeje sa.. mam ist ku doktorovi alebo je to normálne?

pribinak
1. sep 2016

Zuby? Zvyčajne vtedy deti prestanú na nejaky cas papat, lebo ich to boli.
Nechaj ho, ked pije mlieko to je fajn, maj nachystané nejake ovocie, keby mal záujem, ale nedávaj mu nasilu

ivanka12311
1. sep 2016

@diana20 ahoj mne dcerka robila to iste ked jej isli zubky.Ked som isla s lyzickou odvracala hlavicku, tiez papala len mliecko a grisku cez cumlik.Skoc do lekarne kup detsky gelik na dasienka Colagel a natieraj aj 2krat denne. Nam to poradila dr.veeeelmi nam pomohol a po 3dnoch sa pekne rozpapala a papala tak ako predtym 🙂

siska53
1. sep 2016

@diana20 asi fakt zuby- priklanam sa k nazoru mamiciek..Nasa mladsia tiez len tekute chcela,ked jej sli. Pri kazdom zube to bolo tak..

diana20
autor
1. sep 2016

Lebo on uz ma 6 zubkov a nikdy to nerobil..tak Dufam, ze mate pravdu

misuluska1
1. sep 2016

Moj syn, ked mal 10 mesiacov, tak zacal revat ked som ho krmila, dovtedy bol dobry jedak, a po dvoch dnoch dom zistila, ze chce jest sam. 🙂 Ale to nemusi platit pri vas

janka54321
1. sep 2016

Nasa ma sice 1,5 roka, ale uz asi dva mesiace spat, zacala odmietat obed...a tiez som si vsimla, ze ju netreba nutit a ze chce jest len sama...takze teraz jej obed polozim na jej stolicek...a po nejakom case zacne pekne sama jest...chce sa krmit len sama...tak to skus...nasa jedla sama od nejakeho 10. mesiaca...ale takym stylom, ze jednu lyzicku si dala sama a druhu som.jej dala ja...samozrejme, ze to jej jedenie bolo ,,vseliake"....takze skus to takto, mozno pomoze

janka54321
1. sep 2016

A ked som to minuly tyzden spominala pediatricke, ze sa zhorsila v jedeni...tak povedala, ze to budu zubky (este nam chybaju posledne styri stolicky), ale mne osobne sa to nezda, ze by to boli u nas zubky...jednoducho chce sama papat...a este nam.pomohlo aj to, ze mala ma rafa kecup (samozrejme domaci)...a to ked jej dam troska na jedlo, tak sa hned chyti a zacne jest

diana20
autor
3. sep 2016

Uz mi zacal pekne papa takze vsetko super 🙂