Dobry den,mam 11 mesacneho synceka a odmieta mi pit tekutiny z flase s cumlom,flase zo slamkou,zo sosakom(tvrdym i makkym),ani z pohara,poharika,poldecaka. Vypije hocico,aj vodu,stavy,cajik hocijaky ale iba podavany na lyzicke,akonahle zaciti ze vo flasi nieje mlieko vypluva. Doktorka si tiez nevie rady,moc ma v poriadku,dehydrovany nieje. Prosim poradte co este vyskusat aby pil z hocijaken flase. Dakujem🙏
@jancarovasimona1 nechaj to ešte dva, tri mesiace tak, ide zima, keď tak mu daj po lyžičkách a stále skúšaj, vidí piť vás z pohára, možno raz zopakuje. Potom by som zrušila fľašu a mlieko mu dávala do malého hrnčeka s nejakým pekným obrázkom. Naučí sa
@viestta dakujem za radu,ale ako som pisala nechce pit ani z pohara,ani z hrnceka,ani z malickeho pohara. Neviem ako ho to naucit,ked dlhodobo odmieta vsetko
@elizabet173 dakujem budem skusat dalej
fľašu s cumľom by som zrušila úplne
mlieko do hrnčeka
ostatné tekutiny by som skúšala rôzne fľaše a trpezlivo ponúkala
u nás mala úspech fľaša so slamkou
Davaj mu falosne mlieko. Tj kopa vody "prifarbena" umelym mliekom. Pri starsom synovi sme to istu dobu riesili kvoli tekutinam takto
@jancarovasimona1 vies co? Nasa sa naucila pit az v roku.. dovtedy nic. Ale bola dojcena, tak v pohode, ona sa vela a casto dojcila. A to som ja este bola par dni v nemocke, vtedy ju lyzickovali, nechcela ani odsate mlieko nijakovsky, max.tou lyzickou, co ju ale zduvalo potom.. to mala 7.m., ani tak sa nenaucila. Fakt az po roku...
@jancarovasimona1 moj sa naucil az teraz pit z flase a to ma 14 mesiacov. Dotetaz pil iba po lyzicke
@evkamotka dakujem,to mi uz niekto spominal asi to fakt vyskusam.
@siska53 moj je zas na UM od narodenia,cize flasa s cumlom je u nas bezne na mlieko. Ach s dcerkou to bolo lahsie ta sa naucila pit so slamky hned a bolo vybavene,syn nechce niiiic
@brrrrrciatko a z akej fľaše prosím? My máme 13 mesiacov a nechce piť z nicoho