11 mesačný syn nechce piť z fľaše

jancarovasimona1
15. sep 2021

Dobry den,mam 11 mesacneho synceka a odmieta mi pit tekutiny z flase s cumlom,flase zo slamkou,zo sosakom(tvrdym i makkym),ani z pohara,poharika,poldecaka. Vypije hocico,aj vodu,stavy,cajik hocijaky ale iba podavany na lyzicke,akonahle zaciti ze vo flasi nieje mlieko vypluva. Doktorka si tiez nevie rady,moc ma v poriadku,dehydrovany nieje. Prosim poradte co este vyskusat aby pil z hocijaken flase. Dakujem🙏

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
15. sep 2021

@jancarovasimona1 nechaj to ešte dva, tri mesiace tak, ide zima, keď tak mu daj po lyžičkách a stále skúšaj, vidí piť vás z pohára, možno raz zopakuje. Potom by som zrušila fľašu a mlieko mu dávala do malého hrnčeka s nejakým pekným obrázkom. Naučí sa

jancarovasimona1
autor
15. sep 2021

@viestta dakujem za radu,ale ako som pisala nechce pit ani z pohara,ani z hrnceka,ani z malickeho pohara. Neviem ako ho to naucit,ked dlhodobo odmieta vsetko

jancarovasimona1
autor
15. sep 2021

@elizabet173 dakujem budem skusat dalej

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
patka06
15. sep 2021

fľašu s cumľom by som zrušila úplne
mlieko do hrnčeka
ostatné tekutiny by som skúšala rôzne fľaše a trpezlivo ponúkala
u nás mala úspech fľaša so slamkou

evkamotka
15. sep 2021

Davaj mu falosne mlieko. Tj kopa vody "prifarbena" umelym mliekom. Pri starsom synovi sme to istu dobu riesili kvoli tekutinam takto

siska53
15. sep 2021

@jancarovasimona1 vies co? Nasa sa naucila pit az v roku.. dovtedy nic. Ale bola dojcena, tak v pohode, ona sa vela a casto dojcila. A to som ja este bola par dni v nemocke, vtedy ju lyzickovali, nechcela ani odsate mlieko nijakovsky, max.tou lyzickou, co ju ale zduvalo potom.. to mala 7.m., ani tak sa nenaucila. Fakt az po roku...

brrrrrciatko
15. sep 2021

@jancarovasimona1 moj sa naucil az teraz pit z flase a to ma 14 mesiacov. Dotetaz pil iba po lyzicke

jancarovasimona1
autor
15. sep 2021

@evkamotka dakujem,to mi uz niekto spominal asi to fakt vyskusam.

jancarovasimona1
autor
15. sep 2021

@siska53 moj je zas na UM od narodenia,cize flasa s cumlom je u nas bezne na mlieko. Ach s dcerkou to bolo lahsie ta sa naucila pit so slamky hned a bolo vybavene,syn nechce niiiic

martina_90
3. feb 2023

@brrrrrciatko a z akej fľaše prosím? My máme 13 mesiacov a nechce piť z nicoho