11-mesačný syn nechce nič jesť

petushqa2710
31. okt 2024

Ahojte, syn, 11 mesiacov druhý tyzden odmieta jest. Bol velky papkac, vsetko mu vždy chutilo, pekne zjedol, teraz ho ale utalo. Ano idu mu zuby. Zatial ma prerezane horne a dolne jednotky, včera vyšiel horny očný..pripisujem to samozrejme tomu, len jest sa musi 🙂 Co zje je suchy rožtek na dva-tri kusky, suchú chrumku a tým sme skončili.. Jogurty co miluje teraz odmieta. Skusala som ine miesto na sedenie,nechat ho jest sameho, zaujať čímkoľvek. Nic,spusti rev. Už je na UM,ktoré odmieta úplne, nechce ani mliečne kaše ktoré mal predtým vždy pred spaním.. boli sme aj u dr všetko vyšlo v poriadku.. máte s tým skúsenosti? Prejde to samé? :(

simona_vixen
31. okt 2024

@petushqa2710 vždy keď sa nam prerezávali zuby prestal jest a bol viac na mlieku, našťastie to nikdy neodmietol🙏🏼 časom sa rozjedol viac ked ho to prestalo boliet

petushqa2710
autor
31. okt 2024

@simona_vixen náš ale nechce ani mlieko vôbec :(

simona_vixen
31. okt 2024

@petushqa2710 😢
úprimne neviem co by som robila keby nechcel ani to🙈 snad niekto poradi, kto bol tiez v podobnej situacii

27dianka
31. okt 2024

Tiež mi napadlo, že veď mlieko, ale keď nechce ani to. 🙉 No ono fakt to treba asi len prečkať, skúšať mu dávať stále dačo, možno sa chytí. Hlad je hlad.

petushqa2710
autor
31. okt 2024

@27dianka no nechce mlieko, zatne ústa a nedostanem doňho nic 😥 už som aj chladiča úplne na minimum že ak mu teplejšie vadí.. ale ani tak

pinkgirl
31. okt 2024

@petushqa2710 asi je z tých zubov aj ubolený. Dala by som mu dávku nurofenu podľa váhy, zrejme má bolesti a keď sa mu uľaví, naje sa. Lieky nie sú len na horúčku ale tlmia aj bolesť.

simona92101
31. okt 2024

@petushqa2710 u nas ked bol problem s jedenim pri raste zubkov alebo pri chorobe,pri vsetkych 3 detoch som po vyskusani vsetkeho zapla tablet a Duck TV.zjedli vzdy aspon trocha..nieje to vec s cim sa chvalim ale u nas nic ine nezabralo,a ak som potrebovala podat lieky antibiotika ktore nesmeli ist na lacny zaludok,aspon ch ilu sme si takto pomohli.popripade,ked som jedla ja,aspon z mojho taniera nieco pojedli,asi sa im zdalo ze mam lepsie 😄🤷‍♀️

sisska96
31. okt 2024

Ďaj mu niečo proti bolesti, nech sa netrápi. Hádam keby tebe bolel zub, tak ani tebe nechutí jedlo

petushqa2710
autor
31. okt 2024

@sisska96 prepáčte ale každých 6 hodín mu dávam nurofen a takmer non-stop potieram gelikmi.. niesom blbá že ho nechám trápiť