Baby, čo s dieťaťom (11mesiacov), čo odmieta piť, skúšala som vodu, čaje, vodu s cukrom 🙈, tri fľašky, so slamkou, naustkom, alergická je celkovo, keď ju ponúknem napiť. Momentálne do nej dostanem vodu iba striekačkou, už som z toho unavená. Je to moje tretie dieťa, so staršími som tento problém neriešila. Dík za tipy.
@anjelicek26 voda s cukrom zúfalstvo, áno dojcim, len uz mlieko čisto v týchto horúčavách jej nestačí, malo precikane plienky. Ponúkam stále 😉
Tak mu davaj po cajovych lyzickach, napr. 5 naraz kazdu chvilu. Aj ja som presne tak mala, moji nechceli tiez flasky ani nic. Ked je aj kojene je to v poho. To prejde, nebud zufala🙂
Len cistu vodu davaj, nepolav🙂
@brtkulka ale ona to urcite aj vypoti, nielen vycika...takze sa to neda uplne porovnavat s cikanim v zimnych mesiacoch. Nechaj len tu vodu, nech sa hra vo vani s poharmi s vodou, skusa pit aj tak, proste nech to prijde automaticky.
@brtkulka nemusí mať precikané plienky keď sa potí veď to je bežný jav aj u dospelého. Pokiaľ plnohodnotne kojíš tak vodu ponúkať nemusíš
@jankaovecka ani lyžičkou sa priblížiť, ak zistí, že je to voda. Hádam ju to niekedy prejde 😀
@kkovacovak ono je to už trochu obmedzujúce, pokiaľ chceme ísť von, a prsník jej stále ponúkať, plus mám doma teraz všetkých troch, starší sú chorí, tak sa mi stále nedá ju mať na prsníku.
@brtkulka ja som to mala so starším, ale on bol na UM, tak mal tekutiny cez mlieko. Má 9 rokov a doteraz ho nútime piť. Malú 11 mesačnú len cez lyžičku a tiež pije UM. Poháre ani vidieť. Je to otrava a hlavne vonku.
Skus vyvar do flase. Kuraci, zeleninovy. To u nas zabralo.
Ahoj, naučila sa pit ? Moj má taký istý problém
Uf ze voda s cukrom, neblazni... Ked je kojene (co predpokladam, ze je), tak mu vodu netreba. Ponukaj - nechaj postavene flasky s vodou, pohariky, ale nenut... a uz vobec nie striekackou, ved stres s toho mate obaja :(