Ahojte moja 11 mesačná dcérka je veľmi zlý jedak aj napriek hľadí neprejaví záujem o papanie pýta len mliečko mame 16 zubov išli dosť ťažko a jedne po druhom boli dní keď bola naozaj len na mlieku aj to ledva pre bolest. Ale snažíme sa pomaly ju kŕmiť sem tam ormime pred telkou áno nemá sa to viem dá sa niečo. Do nej tak dostať. Skúšam rôzne formy jedla zorné spôsoby podávania chcem sa opýtať ci dcéru napríklad raňajkami kŕmiť alebo jej dsvat kúsky do ust. A tiež ci jej ranné mliečko skúsiť vynechať a podať rovno raňajky. Par krát sme to skúsili ale nenajedla sa aj tak vrcala od hladu ale ani za nič si nedala. Ak jej mliečko ráno o takej pol 7 ako zvykne vstávať dám tak potom mi nechce u z ic jest lebo veď je nájedena z mlieka. Niekedy som už ozaj zúfalá ak by mi niekto vedel poradiť bola by som rada
Kapsicky si neskusala? Mojmu malemu ked idu zuby, jedine co mi zje, su kapsicky.. preto som kupila prazdne a plnim mu ich mojim rozmixovanym jedlom 🙂 ked mu dam to iste cez lyzicku, nezje to, ale takouto formou ano 🙂
@tatiana234 priberá? Lebo 16 zubov v 11 mesiacoch to veľmi so stravou nenaexperimentujes
Hlavne nech priberá, aj keď pomaličky. Dcérabola kvôli tomuto sledovaná na gastro mala aj nutridrinky. Vyradili ju asi po dvoch rokoch, lebo pribrala - síce pomaly, ale stabilne. Teraz ma 7r., 20 kg, slabý jedák je doteraz a energie má za dvoch.
Je to trápenie, ale od hladu nezomrie. Ak by stagnovala alebo chudla, išla by som k dr.
@tatiana234 tak to moja malá čosi cez 7 kg v roku.
@shee11 myslím ze z toho mlieka tak naberá
ahoj ja by som ti odporucila taky doplnok, ale neviem, ci tu mozem napisat. moze mat nedostatok vapnika a ked jej ho doplnis, tak jej moze zacat viac chutit. synovi to zabralo, sice mal viac rokov, ale takisto malo jedol a siel az do extremov, ze mu bolo zle od hladu. ako som mu nasadila ten vapnik, tak som sa potesila. zacal si po rokoch konecne sam pytat jest.
@nankab kľudne napíšte 🙂
@tatiana234 je to bunkova sol Calcium phosphoricum D6
@tatiana234 ahoj, mam doma 11 mesacneho, bol tiez taky kvoli zubom, aj ked ich ma o polovicu menej zatial. Nam pomohlo bevitko, vitamin b kvapky, som mu davala do mliecka na podporu jedla a sa rozpapkal.
Do roka su prikrmy skor o ochutnavani, nemusi pravidelne a vzdy vsetko jest, nechaj ju tak, daj jej mlieko ked chce, ona sa rozbehne, ma na jedenie cas 😉