11-mesačná dcéra nechce nič jesť

tatiana234
10. sep 2024

Ahojte naša dcéra má 11 mesiacov a nechce jest nič ma 15 zubov ide jej posledný dole ocny ale ona už od mája dobrovoľne nezjedla nič jasne ze jej dávam niečo sem tam aj menej dobrovplne ale už je dosť veľká aby niečo zjedla aj podľa doktorky

Stoličky sú už vonku čakáme na ocny už 3 týždne neviem ci po tom ako jej zub vyjde začne javiť vôbec záujem o jedlo spm už zúfalá

marianarem
10. sep 2024

@tatiana234 Je mozne, ze po vyjdeni vsetkych zubov zacne lepsie jest. U mojho bolo jasne poznat, ze konecne ho uz tie usta prestali trapit. Ale niektore deti zacnu javit zaujem o klasicke jedlo az po odstaveni od mlieka. Dve kamosky to takto mali, pricom jednej syn nejedol az do dvoch rokov takmer nic, mozno 2-3 veci. Potom uz normalne jedol.

luccija
10. sep 2024

@tatiana234 ma to veľmi napuchnuté na to aká je mala má dosť zubov musela si vytrpieť...tak jej dávaj polievky, jogurt niečo čo nemusí hrýzť, ak priberá nesil to

tatiana234
autor
11. sep 2024

@luccija no vytrpeli sme is veru asi obe 😀 ona neotvori ani ústa. Od mlieka ju odstaviť tiež nemôžem ze jej vysadim jednu dávku mlieka lebo ss nenaje bude hladná hladná nervózna

zanka777
12. sep 2024

@tatiana234 pane bože chuderka 🥺veď to keď má 11 mesiacov a už má toľko zúbkov musela si vytrpieť každý mesiac skoro .... Alebo jej išlo viac naraz tak to musel byť brutál hlavne pre ňu čo sa týka bolesti pretože môj syn mal ako ročný 4 zuby a pri každom to bolo trápenie ... Ja si myslím že ona sa už boji niečo hrýzť alebo jesť lebo sa bojím že ju to bude bolieť (čo aj bude keď jej idú ďalšie zúbky) ... Treba počkať a hlavne teraz jej dávať tekuté.... Musia ju tie ďasná bolieť poriadne..... Držím palce nech to máte čím skôr za sebou 🙏❤️

pehavcek
12. sep 2024

Nas iba mlieko pil na litre. Z rodiny som pocuvala, ze sa iba na zuby vyhovarame. Doktorka povedala, ze ponukat jedlom ale, ze telo proste pyta mlieko. Ako vysiel posledny zub tak zacal jest vsetko.vytrpel si pri zuboch on a my s nim.