Mam 10 mesacneho syna prestal pit mlieko uplne ho odmieta nechce ani moc papat.Co mam robit je to normalne .Bol chorucky vtedy schudol 0,5 kg odvtedy sa to vlece.Malo papa a nechce ani pit nutim ho nasilu.Moze to byt zubkami?
@janaalzbeta
Dakujem ten cebion mam aj ja a vigantol uz neuzivame
Pojdem s nim bo sa mi to nepaci taka vyzlicka
to ti verím.....bude fajn 🙂
moje deti keď nechcú jesť, tak dávam chvíľu viac tekutín a probiotiká. Infant dophilus alebo Bio Gaiu. Možno len má od liekov nechuť k jedlu. To sa časom spraví.
mozno nechce, lebo je prilis horuco. nechuti
Hmmmmm, tu je pisane o CEBIONE.... http://www.merck.sk/country.sk/sk/images/Dluhol...
S vitaminmi opatrne!
ajoj aj mi sme si s tím prešli nepapal nám 6 týždňov. Mi sme navštívili lekára urobili nám odbery a krvný obraz ukázal. Zvýšila nám vigantol na 2kvp a dostali sme Cebion denne 10kvp. Môže to byť zúbkami, no skôr tými horúčavami ☹ dávaj mu viacej piť tekutín,čaj alebo len dojčenskú vodu. Môj sa už rozpapkal a spapal by vsetko co vidí 🙂 . Ja som ho kŕmila na silu do striekačky som mu davala mlieko a tak po častiach dávkovala kým nevipil čo najviac 😉 . Aj sa pár krát pogrckal ☹ , ešte som s ním chodila do obchodu a tam pri dopekarni mi vždy spapal rožtek 🙂 . Tak silné nervy a urite navštív pediatra 😉