10 mesačné dieťa a grilované jedlo

5. máj 2022

Dobrý deň, chystáme sa grilovať a keďže máme doma 10a pol mesačné bábo zaujímalo by ma či jej na grile môžem ugrilovať cuketu prípadne čisté kuracie mäso.. doteraz som jej davala len varené prípadne pečené jedlo v rúre. Ďakujem

appletree
5. máj 2022

Nedavala by som kvoli moznym karcinogenom.

h2
5. máj 2022

Ani ja by som nedávala, ale možno keď to dobre zabalíš do alobalu a tak ugriluješ, tak by sa dalo.

sisa_s
5. máj 2022

Vyprazane a grilovane sa odporuca az po 3r, aj to v malych mnozstvach, nie pravidelne...

viestta
5. máj 2022

Zeleninu v pohode, mäso, hlavne kuracie musí byť dobré prevarene a to už býva na vrchu trosku pricmudnute, tak to neviem

evica17
5. máj 2022

Ja by som dala ak tak pecene v rure len. Masko, cuketu. Z grilu nie. Prezije bez toho a z rury pecene ak tak mu bude chutit tiez

amonet
5. máj 2022

existuju take speci panvice na gril, bude mat pocit ze je to grilovane ako vase a pritom sa to tam upecie

evkamotka
5. máj 2022

Ja som v tomto veku okolo roka detom spravila vopred nieco doma (dusene kuracie, zelenina) a na grilovacke som im dala to. Trocha som ich osalila, mysleli si, ze maju grilovane 🙂

danica2711
5. máj 2022

z plynového grilu áno, z grilu na drevené uhlie nie

henka123123
5. máj 2022

Ja by som normalne dala ugrilovane co by smr aj my jedli

im709vf
6. máj 2022

Môjmu (vtedy 2 rocnemu), som s veľkou nechuťou dala grilované kuracie mäso, dostal z neho kampylobaktera. Takže nie, 10 mesacnemu by som nedala ani ja

svetlana16
14. máj 2022

@im709vf ale tak z toho ze to bolo grilovane tak tam musel byt aj iny problém nie preto ze je to grilovane... Osoba ktora grilovala tak maso zle pripravila... To iste sa moze stat doma v kuchyni....

amonet
14. máj 2022

@im709vf grilovane uz bolo dostatocne tepelne spracovane, skor to chytil zlou manipulaciou alebo z niecoho ineho ako peceneho masa🤷‍♀️

im709vf
14. máj 2022

@svetlana16
@amonet nie, grilované mäso nemusí byť vždy dostatočne tepelne spracované.

majka1921
14. máj 2022

Ja osobne by som nedala, mozno maximalne tak zeleninu.
Pripravila by som jedlo pre nu, pripadne nejaky hotovy prikrm. Ale je to na vas 🙂