Dobrý deň, chystáme sa grilovať a keďže máme doma 10a pol mesačné bábo zaujímalo by ma či jej na grile môžem ugrilovať cuketu prípadne čisté kuracie mäso.. doteraz som jej davala len varené prípadne pečené jedlo v rúre. Ďakujem
Ani ja by som nedávala, ale možno keď to dobre zabalíš do alobalu a tak ugriluješ, tak by sa dalo.
Vyprazane a grilovane sa odporuca az po 3r, aj to v malych mnozstvach, nie pravidelne...
Zeleninu v pohode, mäso, hlavne kuracie musí byť dobré prevarene a to už býva na vrchu trosku pricmudnute, tak to neviem
Ja by som dala ak tak pecene v rure len. Masko, cuketu. Z grilu nie. Prezije bez toho a z rury pecene ak tak mu bude chutit tiez
existuju take speci panvice na gril, bude mat pocit ze je to grilovane ako vase a pritom sa to tam upecie
Ja som v tomto veku okolo roka detom spravila vopred nieco doma (dusene kuracie, zelenina) a na grilovacke som im dala to. Trocha som ich osalila, mysleli si, ze maju grilovane 🙂
z plynového grilu áno, z grilu na drevené uhlie nie
Ja by som normalne dala ugrilovane co by smr aj my jedli
Môjmu (vtedy 2 rocnemu), som s veľkou nechuťou dala grilované kuracie mäso, dostal z neho kampylobaktera. Takže nie, 10 mesacnemu by som nedala ani ja
@im709vf ale tak z toho ze to bolo grilovane tak tam musel byt aj iny problém nie preto ze je to grilovane... Osoba ktora grilovala tak maso zle pripravila... To iste sa moze stat doma v kuchyni....
@svetlana16
@amonet nie, grilované mäso nemusí byť vždy dostatočne tepelne spracované.
Ja osobne by som nedala, mozno maximalne tak zeleninu.
Pripravila by som jedlo pre nu, pripadne nejaky hotovy prikrm. Ale je to na vas 🙂
Nedavala by som kvoli moznym karcinogenom.