Zvláštny pocit, že niečo nie je v poriadku

8. nov 2023

Ženy, mali ste už taký zvláštny pocit? Aj keď bolo medzi vami všetko v poriadku, že niečo nie je v poriadku? Že váš partner je nejaký iný a nevedeli ste prísť na to prečo? Keď ste sa ho opýtali, čo sa deje, povedal, že starosti. No pre vás to neboli až také starosti aby ste chodili také zachmúrené ako on? Trvalo to nejaký ten čas a potom bolo zrazu všetko okej. Po vyriešení tých starostí. A niekoľko týždňov na to ste zistili, že to nebolo len o tých starostiach. Že v tom čase sa naozaj niečo dialo, tak ako ste tušili? Nešlo o neveru, len si vymenil pár správ s nejakou neznámou. A mňa teraz hlodá myšlienka, či išlo len o pár správ, alebo sa aj stretli. Je to už polroka od tých správ. Ale nespozorovala som nič čo by nasvedčovalo nevere. Len som nejaký čas mala pocit, že sa mi vzďaľuje a nevedela som prečo, nemali sme vztahove problémy. Napriek tomu som mala pocit, že si drží odstup, ale zároveň sa snaží neodohnať má od seba. Dlhšiu dobu som mala pocit, že sa v ňom nevyznám, že je náladový, že mení z ničoho nič názory. Keď som sa ho pýtala čo sa deje, povedal, že nič, že to len tie starosti. A potom sa zrazu veci vrátili do starých koľají. A včera som zistila, že on nemal hlavu ako melón z toho, čo sme riešili. Že si vymenil pár správ s nejakou slečnou. Neviem, či si písali aj niekde inde a intenzívnejšie, ani či sa stretli. Ale veľmi to vo mne hlodá. V tom čase som veľmi premýšľala o sebe, o svojej rodine, o nás dvoch, a ja som sa veľmi bála, že speje k rozhodnutiu sa so mnou rozísť. Už ten pocit z neho nemám, už znova rozpráva o budúcnosti, pobozká má, objíme, len má strašne mrzí, že keď sme mali krízu, volal nejakú neznámu na kávu. Teší ma len to, že to vyzeralo v správe, že keď má priateľku, ona s ním nebude nič riešiť. rozhodnutiu sa so mnou rozísť. Už ten pocit z neho nemám

minka201
8. nov 2023

On vie, že ty vieš o tej slečne?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
minka201
8. nov 2023

Možno by bolo fajn sadnúť si s ním a pokojne mu povedať, že vieš o tom, že si písal s inou. Že to vieš už dlhšie. Ale daj mu najavo, že si rada, že s tým prestal. A skús sa ho spýtať, čo ho motivovalo k tomu, či mu niečo chýbalo, nech ti úprimne povie. Skús ísť na neho opatrne, aby sa nevyplašil a nezačal zatĺkať.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
colsami
8. nov 2023

Cize on sa nebranil frajerke, nastastie ta mala kusok charakteru a kedze bol zadany, povedala nie.

Aj tak to chce vazny rozhovor o vsetkom, tak doverujete si ci nie? Ak on hlada z akehokolvek dovodu "dalsiu" a nebrani sa tomu, o pol roka si na tom istom. Najde si dalsiu, a tej mozno priatelka a deti doma prekazat nebudu a potom Ta necha. Alebo bude tahat vas dve naraz.

Co Vasa buducnost? Za manzelku Ta nechce?

minka201
8. nov 2023

Prečo mu to nemôžeš povedať? Bojíš sa, že sa bude hnevať že si mu prekutávala mobil?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
minka201
8. nov 2023

Bola si žiarlivá a podozrievavá a to bola príčina vášho odcudzenia? Preto sa bojíš?

januska12323
8. nov 2023

Ako vieš, že s ňou prestal písať? A nebola žiadna ďalšia ktorej frajerka nevadí?

eliska13
8. nov 2023

Že má tajnosti a tvoj pocit je spravny

minka201
8. nov 2023

A niekedy v minulosti ti dával dôvody na žiarlenie? Táto slečna bola prvá s ktorou si popri tebe písal?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
januska12323
8. nov 2023

To nemôžeš vedieť, veď aj o tejto si sa dozvedela úplnou náhodou.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
minka201
8. nov 2023

Ak sa to všetko vrátilo do starých koľají, funguje to u vás, cítiš, že ťa ľúbi, asi by bolo rozumné nechať to tak. Ak máš teda pocit ze by ta s ňou nepodviedol a nič tomu nenasvedčuje, tak to skús viac neriešiť. Ak tie spravy nemali silnejší sexuálny podtón, je dosť možné, že sa v čase krízy len takto popustil pri inej, ale nemusí to hneď znamenať, že s ňou mal sex.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stanulienkat
8. nov 2023

Ak spolu nemáte deti a iné záväzky, nerozmýšľala by som nad budúcim životom ani minútu. Ak ste spolu krátko, možno pár rokov -nie je dôvod na takéto výlety z inými slečnami. Možno sa nič neudialo iba preto, že slečna mu nedala..

minka201
8. nov 2023

A ako dlho ste spolu?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
minka201
8. nov 2023

On tú ženu predtým poznal? Nejaká bývalá kolegyňa, kamarátka? Tebe ju niekedy spomínal?

minka201
8. nov 2023

Lebo keby to bola len random žena z internetu, nevešal by jej na nos, že má priateľku, ak by s ňou chcel niečo mať.