Ahojte, mám takú dilemu a neviem si ju vnútorne vyriešiť, tak sa skúsim opýtať na skúsenosti tu.
Začala som si vzťah ktorý sa na začiatku tváril že bude čisto sexuálny. Ja som slobodná, on je slobodný. Na začiatku mi povedal že emócie nechce/nevie zo seba dostať von, čiže láska z toho nebude, mne to vyhovovalo. No čím dlhšie to trvá, tým viac mám pocit že z jeho strany sa do toho miešajú city. To čo začalo ako čisto živočíšny sex, je zrazu plné nehy, dotykov, bozkov... Keď sa stretneme niekde medzi ľuďmi, nevynechá príležitosť na to "ukradnúť" si aspoň letmý dotyk, občas mi pipne správa že mu chýbam.. Na začiatku tvrdil že sa nechce zamilovať, no mám z neho pocit že už sa zamiloval 🤦♀️
Myslíte že sú moje pocity správne? Mohol sa zamilovať napriek tomu že sme sa dohodli že pôjde len o sex ?
Nemá zmysel sa ho to opýtať priamo, bude zapierať. No ja mu nechcem ublížiť, necítim k nemu nič a radšej by som to ukončila ak do toho z jeho strany prišli city 🤦♀️
určite mohol. obzvlášť, ak je sex kvalitný. chlapi to tak nejak akosi majú 😀 takže teraz si musíš ty zvážiť, čo ďalej, či s tým seknúť alebo skúsiť rozvinúť vzťah
Platí jednoduché pravidlo:
Ak je v nezáväznom sexe chlap dobrý šukač, zaľúbi sa žena...
Ak je v nezáväznom sexe chlap zlý šukač, zaľúbi sa muž...
pointa je, že sa vždy niekto zaľúbi...
nedávno tu bola téma, kde mal ten istý problém istý muž, do ktorého sa pre zmenu zaľúbila jeho kamarátka s výhodami.
Nemusí byť nevyhnutne zamilovaný. Možno sa mu len páči tá chuť "zakázaného ovocia" a užíva si to takýmto spôsobom.
Ukončiť to môžeš kedykoľvek, ale podľa mňa je preventívne ukončovanie somarina. Ak tam prišli city, tak mu ublížiš tak či tak, je jedno či teraz alebo neskôr.
Na druhej strane rozmýšľam prečo teba tak trápia jeho city, ak ti ide iba o ten živočíšny sex. Buď aj ty niečo cítiš alebo ťa ten sex už tak neuspokojuje ako predtým.
@marseillefan vieš mi dať link prosím? Rada si prečítam.
@tanyan no čo si budeme klamať, ten sex nie je tak dobrý aby mi to stalo za to, mať na krku zaveseného zalubeneho chlapa.
PS: Ďakujem za potvrdenie mojej teórie... presne ako som predpokladal... sex je o ničom... chlapík z tej diskusie sa ti ale bude páčiť. Má rád dominantnejší sex, putá, bičík... tam by si sa ale zaľúbila ty do neho, tak bacha...
Možno, keby si tak za ním behala ty, tak by si sa mu sprotivila. Takto, keď je stále citovo odmietaný, tak ho to viac hecuje ťa aj citovo dráždiť.
Ale podľa všetkého sa na teba naviazal. I keď veľa krát tu čítam diskusie, kedy sa tí milenci stiahnu, keď žena začne prejavovať city a už nevypisujú a nie sú takí pozorní.
@marseillefan nepotrebujem putá a bičík ku šťastiu 😊 ďakujem za link
To hovoria všetky ženy, kým to nevyskúšajú....
@marseillefan mám vyskúšané. Nemám 15 aby som nevedela čo v živote/posteli chcem 😉
@marseillefan
Ja keď si ešte predstavím tvoj vzhľad - ryšavý a s nadváhou do toho čo tu vypisuješ …
ja dam taky svoj dojem z toho celeho, hej? ako "nestranny" clovek, cize nebudem nadrzat ani jemu ani tebe...mne pride, ze ste sa stretli v stave neschopnosti prebrat nejaku zodpovednost a budete riesit, ci tam city su/nie su/maju byt/nemaju byt...na vztah neexistuje ziadna sablona a vzdy sa vytvara jedinecne podla jedincov, co sa stretli...nikto vas do nicoho nenuti, ani vy sa vlastne do nicoho nenutite...tak o co ide? obavas sa, ze predsa ma city? no a co, ak by aj mal, nevie alebo nechce ich pomenovat, vyhovuje mu to tak, ako to je...neznosti su zakazane? forma sexu je striktne definovana? asi nie...takze ak ti len vrta v hlave, ci sa nezalubil - mozno ano, mozno nie, mozno len ide viac do hlbky vztahu s tebou, hoci to nechce definovat, lebo sa boji, co by bolo...podla mna mate obaja nejaky strach z definocie vztahu, citov, zodpovednosti za nich...ale to fakt len moj pocit, nemusis suhlasit
@katkami123 radšej ani nechcem vedieť, pri akej aktivite si ma predstavuješ...
@marseillefan
Takto čítam tvoje komentáre 🥴🥴🥴 fakt. Keď sa dospelý chlap hrá na decko, nie je to sexi.
@katkami123 to musí byť hrozné, že musíš čítať moje komentáre proti svojej vôli....
a tak veľmi sa v nich snažím byť pre teba sexi... 😢
@marseillefan
Neboj, na 90% ani nedočítam.
@katkami123 tipnem si... ogrciaš obrazovku...
Naco mas milenca, ktory nie je dobry v posteli?
Podla mna nie je zalubeny 😂len ty hladas dovod preco sa ho zbavit Akoby nestacilo ze ho mas len na 1 vec a ani v tej ti nie je dost dobry . Je uplne jedno ci je ci nie je … hladaj ineho buchaca.
Alebo ťa ľúbil už predtým a tak ťa chcel len natahat. V podstate máš šťastie, ak ho máš rada.
Sex nám mužom otvára srdcia, je to modlitba pre nás a spojenie si sebou, ženou w všetkým. My muži sa pri dobrom sexe vieme zamilovať. Stalo sa mi to tiež.
tak keď máš pocit, že to tak je, tak to s ním ukonči a uvidíš ako sa zatvári. Ono to väčšinou takéto vzťahy končia tak, že jeden sa namotá viac