Zoznámenie sa - vzťahy

20. sep 2022

Ake sú nástrahy zoznámenia sa cez sociálne siete,napr pokec,tinder a podobne? Rada by som sa registrovala ale mam aj strach. Predsa v dnešnej dobe su ludia vsekijaki. Poznate niekoho kto ma zle skusenosti typu vyhrazanie sa a podobne? Trochu sa bojim aj toho,že si ma niekto nájde cez IP adresu,neviem koľko ľudí to vie. Viem že dnes je to bežná forma zoznamenia ale stále vaham

catch22a
20. sep 2022

tu napis :D tu sa zoznamis raz dva :D

cosmic_origin
20. sep 2022

Aj keby zistil ip adresu, tak nájde konkrétne tvoj dom/byt, len približnú oblasť. Platia základné pravidlá bezpečnosti na internete neklikať na náhodné liny, ktoré ti človek pošle, nezverejňovať fotky, na ktorých sa dá jasne, keď sa nachádza tvoj dom/byt prípadne z miest, kde sa často zdrziavaš. Potom veci, čo vedia aj deti, stretávať sa s ľuďmi na verejných miestach, nepozývať neznámych ludí k sebe domov, oznámiť dôverihodnej osobe kam, s kým a približne na ako dlho ideš...

wheel
21. sep 2022

Cez IP adresu Ta nikto nenajde. Maximalne plusminus najde mesto odkial pochadzas. Tinder je v poho ak si z velkeho mesta je tam vela ludi. V malych mestach nemas tolko navrhov a zoznamit sa je najlepsie prirodzenou cestou.. V praci, pri konickoch, cez znamych...atd

ivetka2567
21. sep 2022

Ahoj, rada by som sa zoznámila s mužom vo veku od 45 do 55 rokov

sim_icek
21. sep 2022

Ja som sa s každým s kým som mala vzťah zoznámila cez net. Bola som asi s 3 IT čkármi a teda ani jeden si ma cez IP adresu nehľadal ani nijak kyberneticky zle mi nerobil😃 raz som narazila na prípad, ktorého som sa nevedela zbaviť,nepomohlo blokovanie ani nič. Furt si vybavil aj telefónne čísla iné, tiež bol ITčkar inak.
Momentálne som už niekoľko rokov s mužom za ktorého som sa aj vydala a máme aj dieťa, s ktorým som sa samozrejme tiež dala dokopy cez net😂😂 obaja sme strašní introverti takže asi by sme ostali sami keby niet internetu 😃