Znovu ma podviedol

kia126
7. okt 2022

Ahojte dievcata. Som tu nova ale MK poznam dobre.
No k veci, okolnosti ma prinutili sem napisat a prist si k vam po radu. Nikdy som si nemyslela ze nieco take budem pisat neznamym zienkam ale stalo sa. Ide o to ze som uz par rokov s priatelom, mali sme svetle ale aj tmave chvilky vo vztahu. Stale si velmi rozumieme a stale sa lubime ale stala sa taka vec z ktorej neviem von. Podviedol ma. Od zaciatku som o tom vedela a aj tak to robil pretoze si potreboval vybit urcitu frustraciu. Narusal nam plany, stale vypisovacky, hadky, nebavenie sa odhananie od seba a podobne veci. Robil to asi mesiac a v podstate kazdy tyzden za nou chodil a raz mala kovid a dva tyzdne lezala doma a nestretli sa. Dokonca ju zacal aj ignorovat u nas sa vsetko napravilo prestali sme sa hadat prestala som mu to vycitat a akoby sa nas vztah vratil do normalu. Lenze slecinka sa ozvala a zacala to na neho hrat tak sa s nou este raz stretol. Ja som prosila, plakala vyhrazala sa nech nejde. Isiel. A povedala som si dost ze ked chcem zachranit nas vztah pretoze ho velmi milujem musim nieco spravit…zacala som byt ako slniecko stale sa usmievat byt k nemu mila nic mu nevycitat a dalsi tyzden ked ho volala mi povedal ze nechce za nou ist. Tak jej povedal ze mu ochorela mama a musi ist za bou, jasne slecna urazena ale mala som co som chcela. Zacala mu potom hrat na city so vztahom a ze ho lubi a citi sa konecne dobre pretoze jej minule vztahy nevychadzali a aky je on uzasny. On jej na to povedal ze bohuzial islo mu len o sex. Dievcina o mne od zaciatku vedela ale nejako ju to netankovalo. Vsetko preslo prestala som to vycitat nas vztah sa vratil do normalu neboli hadky ani nic. No ja som stratila pracu a nedokazala som sa dlhsie zamestnat. Pritom si zacal pisat s dalsou zenou a trapilo ma to zase boli hadky vycital mi ze nemam pracu a jeden prijem nestaci bral vsetky 14tky vsetky nocne a niektore vikendy aby sme utiahli vsetko. Chapem jeho vycitku kedze sa musel koli nam zodrat zatial co ja som doma pila kavicku a po internete zhanala pracu. A potom sa to stalo. Stretol sa s nou a vyspal sa s nou. Bolest horsie ako tie prve razy. Ta bezmocnost a temne myslienky sa nedaju ani opisat. A este som bola zla ze som spravila cirkus . Chcem mu to velmi odpustit a verit mu. Pokracovat v nasom vztahu a zabudnut alebo minimalne odpustit a hodit za hlavu. Neviem ako sa dalsej nevere vyhnut pracu uz mam ale bojim sa dalsej nevery. Co robit aby nemal potrebu odchadzat odomna a vazil si co robim. Ak ste to docitali dokonca velmi vam dakujem

marianarem
7. okt 2022

@kia126 Pri tuzbe zotrvat s partnerom, ktory sa k tebe takto sprava, je na mieste ina otazka: co robit, aby si si ty vazila sama seba. Na to by som sa zamerala, byt tebou.

kikus1997
7. okt 2022

Wtf? Tebe to dobre hrabe … vzivote by som nebola s takym chlapom … obyčajný kurevnik… hnus

pribinak
7. okt 2022

Stale sa lubite…..no to asi sotva. To je tvoja sladká predstava

Má tá v paži a skoci na každú sukňu čo ide okolo. Dievča spamätaj sa, poznieraj zvyšky nejakej sebaucty a kopni ho do riti

solange7
7. okt 2022

@kia126 to je co toto za ghetto romancu. Kopni ho do zadku, to nema ziaden zmysel. Spamataj sa zena, nerob zo seba handru.

a_alexandra_a
7. okt 2022

Ty si bola s ním a vedela, že pravidelne chodieva za inou? Podviedol ťa opakovane, dokedy to chceš zachraňovať? Máš nejakú úctu k samej sebe alebo s tebou môže pozametať dlážku a ty sa budeš usmievať? Koľkokrát ťa musí podviesť aby si pochopila, že toto nie je chlap do života?

jaond19
7. okt 2022

@kia126 to co si ty pre neho sa da opisat frazou "lepsi vrabec v hrsti ako holub na streche". A sem tam sa mu ale za nejakym holubom podari vyliezt. Prepac ale tvoj priatel je spravanim typ chlapa, z ktoreho sa mi obracia zaludok. Mimochodom, podvadzat ta bude stále. Baví ho to a vie, ze si to pri tebe moze dovolit znovu a znovu. Lebo vzdy ked sa rozhodne vratit k tebe, ty budes z toho stastná. Neposles ho do riti. Inak pohlavnej choroby sa nebojis?

lily246
7. okt 2022

@kia126 nie si pre neho viac ako handra na topánky, prečo sa podkladáš takému ku*evní*ovi? Si sa zbláznila? Jedna nevera a koniec, mal letieť cez zavreté dvere.

viestta
7. okt 2022

Máš úplnú pravdu, on ta tak miluje, že ťa opakovane podvádza. To je laska ako hrom. S takým sa oplatí ostať, s takým sa oplati mat dieťa, jedno, dve, s takým sa oplatí zostarnúť, takému sa oplatí obetovať roky života, takého si treba udržať lebo už ziadny iný si z teba takú onucu ako on robiť nebude. Rob všetko mozne aj nemožné aby si si ho udržala, drz sa ho ako kliešť. Je to to najlepšie čo si stretnúť mohla.
(ak si nepochopia, tie riadky vyššie už nie sú ani sarkazmus, ten v tomto prípade nie je na mieste, to je len prepis toho co píšeš ale inými slovami)

lienka.7
7. okt 2022

@kia126 ty nie si kompletná... odpusti mu to aj 3x, 4x, 5x... lebo ty ho predsa ľúbiš.
Ze on ta ma za handru je ti asi jedno 👌👌👌

mamelka
7. okt 2022

Nový trend toto?žiadna úcta voči sebe? Spravil to 1x,2x a ver, že spraví to aj 3.x aj keby sa oženil, mali spolu dom a deti. Ach zeny,ženy. Komu niet rady roku niet pomoci. O 5r nám napíšeš s 2detmi,že ťa stále podvadza. Máj kus sebalasky v sebe a ukonči to

lesana25
7. okt 2022

Ako vidno, za bývanie a vtáka sú ženy schopné sa akokoľvek ponížiť, ale keď ho ľúbiš, nerieš a odpusti mu znova.
A daj sa vyšetriť, nielen na pohlavne choroby, ale aj na hlavu.

ali08
7. okt 2022

@kia126 ja by som ho nechala tak, prepáč ale keď by som vedela ze ma podvadza hold nech je s nou.nezniesla by som ze by so mnou spal a spal aj s nou,fuj

cocolino234
7. okt 2022

ŽENY kľud 😀 Takáto dvojka sa musí chytiť za ruky a už NIKDY sa nepustiť, aby sa takémuto hovädu vyhla iná žena, ktorá svoju hodnotu pozná. Nevie ako sa vyhnúť ďalšej nevere? normálna žena to urobí rozvodom.. ale to dúfam u nich nehrozí. 😀

@kia126 ja vám to prajem. 😀❤️ držím palčeky, nech vám to vydrží čo najdlhšie.

dskjhfdlkdjhl
7. okt 2022

A tebe je naco takyto chlap? Ty naco hras slniecko, ked on je aj tak namesacny a beha za "mesiacikom"?

dadka128
7. okt 2022

@kia126 co ti poviem, nevážiš si samu seba, nemáš ziadne sebavedomie nemáš hrdosť. Pre neho si len bábka, lebo ak by ta on ľúbil nikdy by ťa nepodviedol.. nie si pre neho dosť dobrá nie si pre neho atraktívna. Takže, čím skôr od neho odideš tym skôr to prestane bolieť, .. a ver tomu ze niekde ta caka nieco oveľa lepšie ako sa trápiť nad debilom, ktorí si ta neváži.

jaskolka
7. okt 2022

Maticka skakava... A toto ty nazývas láskou? Možno z tvojej strany, on ta ma kdesi v paži a ešte hlbšie...
Toto chceš vážne žiť? Ponizovat sa a žobrať o lásku u akehosi chu**ka? Robiť zo seba doslova handru, len aby on "videl tvoju lásku?" On ju aj vidí, ale ma ju na háku. Milujúci muž totiž nepodvedie a nebude klamať ženu, akú miluje.
Pozbieraj posledné zvyšky sebavedomia a sebaúcty a posli ho rýchlo kade ľahšie.

janinah
7. okt 2022

Niet o koho stať.obycajny kurevnik....a ty zhod ružové okuliare ako veľmi sa ľúbite .klameš samu seba a roky ti utekajú.

liusa82
7. okt 2022

No ja som to prečitala len do bodu ako si stratila prácu a že ťa znova podviedol.Tak ja len tolko k tomu.Treba ti toto do života? a na to si tu rady pýtať nemusiš vieš asi aj sama že je to chlap nahovno

miadi
7. okt 2022

Uff vobec ta nemiluje len mu vyhovujes ale aj to len ked sa pretvarujes a si ako slniecko na hnoji. A ty sa vobec nemas rada ked takyto ubohy vztah povazujes za lasku . Nechce sa mi verit ze takato zufalka existuje. Tak sup do roboty aby si si ho udrzala ale podvadzat ta bude vzdy..

malinka158
7. okt 2022

Zena spamätaj sa! Co ma ten chlap penis zo zlata ze od neho nechces odist?

mimikas
7. okt 2022

Nacrta sa otázka, či si ty duševné zdravá, keď toto toleruje a zdá sa ti ok, že ťa chlap podvádza a ty s ním fungujes.

mamutka
7. okt 2022

@kia126 podľa mňa vymyslená téma, aspoň dúfam. Verím, že žena nie je až tak sprostá, aby si myslela, že ju hentaky muž ľúbi. Sorry, naozaj len blbka môže veriť ze ju ľúbi chlap, ktorí spáva s inými.
Keby ta ľúbil, tak s tou kukuricou ani nekomunikuje, každý pokus o kontakt odignoruje, nie ze vymýšľa pre ňu výhovorky, prečo nechodí. Och, neskutočne, ako sa ženy dokážu ponizovat.

princeznaaa12345
7. okt 2022

Toto nemôžeš myslieť vážne 🤦‍♀️😱

diewcatqoo
7. okt 2022

@kia126 chyba vam este dieta (joke)

princeznaaa12345
7. okt 2022

@mimikas tak toto napadlo aj mňa

kaitlin3
7. okt 2022

@kia126 akoze možno nejaký priemerný slovenský režisér by sa tohto nápadu na treťotriedny romanticky film chytil ale inak celkom slabota, možno vyvrcholenie keby si dotiahla 😉

bessie12
7. okt 2022

@kia126 ma ta za nic. Za obycajnu handru, rozhozku a neviem co este. Je to kur***nik a nikdy sa nezmeni. Ja sa pytam naco si este s nim ?? Vobec si ta nevazi. Najdi v sebe stipku hrdosti a odkopni ho. Strieda zeny ako ponozky, ked nie castejsie. Byt na tvojom mieste, tak by som sa bala, ze dostanem od neho nejaku pliagu a nedaj boh, aby som ostala s hentakych chu**m tehotna. Radsej byt sama ako takto zit. Zacni si konecne vazit samu seba. Nebud sprosta a neznic si zivot s takym ....

nika23t
7. okt 2022

@kia126 vážne chceš zabudnúť, odpustiť mu a pokračovať v tomto chorom vzťahu? Dievča, kde máš nejakú zdravú sebaúctu a hrdosť?

akbara77
7. okt 2022

@kia126 vieš čo máš robiť? Kopnúť ho do zadku a nájsť v sebe posledný kúsok sebaucty, čo v tebe zostal. Lebo toto nie je vzťah, ale trápenie....a možno si ďalšia masochistka, ktorej sa páči byť obetou..tak si vyber.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz