Zmiešané pocity z chlapa

19. mar 2023

Pred týždňom som mala stretnutie prvé s jedným chlapom. Zaujal ma svojim pohľadom na život, veľa vecí som mu povedala, zdôverila sa. Mala som z toho dobrý pocit. Ale iskry zatiaľ veľké neboli. Dnes sme sa stretli druhýkrát a asi bol príliš "nadržaný" , nasilu ma chcel držať za ruku, chytať, chcel sa bozkávať, čo som odmietla. Ja potrebujem viac času, plus mám veľmi zlé obdobie a nedokázala som sa uvoľniť a chcieť niečo viav ako ho hlbšie spoznať Zanechalo to vo mne zlý pocit a dosť ma tým odradil. Čo myslíte, mám mu dať ešte šancu alebo to ukončiť?

elalala
19. mar 2023

Čo tak mu to narovinu povedať, ako sa cítiš? A porozprávať sa...

modrykonik33
19. mar 2023

Aj ja by som mala z toho zly pocit, najmä ak to bolo moc silené a nie prirodzené

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viestta
19. mar 2023

Chlap, ktory nepochopi, ked odtiahnes ruku, chlap ktory nepochopi, ked odmietnes bozk... Neviem, ci mu ide o teba alebo o to ako sa co najrychlesie dostat pod suknu. Ked mas zly pocit, tak mu ver

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
19. mar 2023

už na druhom rande? ja som asi staromódna, mne by nemohol dať pusu ani o dva mesiace...

bajka16
19. mar 2023

Toto robia na druhom rande panici, ktorí sa chcú pochváliť kamošom, že konečne o to prišli. Takto mi to príde. 😀 Sebavedomý muž na mieste to asi nebude.

miadi
20. mar 2023

Ukoncit. Necitis ziadnu chemiu. A on jej citi az moc. Hladaj dalej.

toskanka
20. mar 2023

Ak funguje chémia, tak bozk na druhom rande je o.k., len to musia cítiť obaja. Ak nad tým musíš rozmýšľať, tak asi bude lepšie to ukončiť.

svetlonos
20. mar 2023

Aj keby si mala dibre obdobie, a druhom stretnuti bez iskier na prvom by ma oblapava, chcel bozkavat - no neexistuje!
Vidi v tebe lahku korist, privelmi vela si sa mu zdoverila.
Pouc sa a radsej si pis dennik, ten ta nenasere takto.
A pocas zleho obdobia neriesim zasadne nove vztahy - ani priazelstva, nieto este chlapa

autor
20. mar 2023

No ja som sa potešila keď som ho videla, možno za tie 2 hodiny by som sama prešla k objatiu alebo chvilkovemu držaniu za ruky. Ale aby sa niekto smial že som prípad, za to, že nechcem dať ruku na dlho alebo si mu sadnúť na koleno, dať pusu, to je moc na mňa. A to som mu povedala, že potrebujem čas aj skrz zlého obdobia. Mňa tým dosť odradil a zvyšok času s nim to nikam nenapredovalo. Má 40 rokov , 5 rokov dozadu mal 8 ročný vzťah, odvtedy vraj len krátke spoznavacky, ale vzťah nie. A asi aj chápem prečo. Ja mám 35.

modrykonik33
20. mar 2023

@autor nie je o čom, aj keď chápem že to zamrzí keď prvé stretko vyzerá nádejne

janickacrazy
20. mar 2023

och, v 40-tke by už mohol mať trochu rozumu, správal sa ako pubertiak, ukončila by som to

tanyag
20. mar 2023

Ja som sa stretla asi s 3 mužni po 40tke a presne to isté...každého jedného som poslala tam, kde patrí...podľa mňa oni to skúsajú, ktorá poľaví, ale ja si neviem predstaviť bozkávať sa s cudzím človekom, ktorého som videla 2 hodiny alebo sa držat za ruky, sadať na kolená? 🙄🙄🙄 a samozrejme potom nadávajú a ponižujú, že my ženy sme tie divné, pre nich to je normálne..

hope87
20. mar 2023

Takze, ked si ho v tychto veciach odmietla, tak ta len vysmial, ze si pripad a uz to dalej neskusal alebo ako to prebiehalo potom? Akoze poviem ti pravdu, aj mna by tym velmi odradil. Mozno ani nie tak tymi pokusmi o nieco viac ale nerespektovanim toho, ako to citis ty. Tym, ze sa smial, ze si pripad, ti dal jasne najavo, ako nerespektuje tvoj postoj a mozno sa len citil trapne a nevedel ako zareagovat...tazko povedat, ty si bola v tej situacii, ty musis vediet, ako to bolo...

autor
20. mar 2023

@hope87 Tak najprv sa z toho smial, potom sa ma opýtal, že ako to vidím, povedala som, že v tejto situácii akej som by som zatiaľ chcela len kamarátstvo a uvidí sa, ale nemám síl teraz riešiť vzťah (proste, nechcela som na rovinu povedať, že zatiaľ nič necítim k nemu) Potom o polhodinu ak zistil, že sa k nemu nemám stále sa zase z toho smial, potom ma chytil za ruku a nebolo mi to príjemné a nepúšťal, tak som ju vytrhla a potom už neskúšal. Ako ja som sa držala za ruky na prvom rande aj so človekom kde nebola chémia tiež moc a nakoniec sa mi na ňom niečo nezdalo a bolo rande posledné, ale to bolo príjemné, nejako sme sa chytili a vyplynulo to z situácie a vedela som, že ho môžem kedykoľvek pustiť. Tu mi to vyslovene prišlo, že on niečo chcel a nerešpektoval, že ja nie.

autor
20. mar 2023

@tanyag No podľa mňa o tom je to, že sú veľmi nadržaní, nejakú mladú pipku čo by pripili a dala by im hned nezbalia a s nami, čo poznáme svoju hodnotu nemajú trpezlivosť.

tanyag
20. mar 2023

@autor
Neviem...nevidíme im do hlavy, ale ja mám názor na to taký, že sa to všetko pokazilo práve preto, že veľa žien stratilo svoju hrdosť ...nevravím o bozkávaní na prvom, druhom rande, ale proste ..si vezmi zoznamky...koľko tam je žien, ktoré sa s mužmi vyspia za peniaze? koľko je tam žien, ktoré pošlu mužom nahé fotky, buď zadarmo alebo za peniaze...a potom si muži myslia, že aha, ďalšia, ktorá mi dá...a to som sa priamo opýtala jedného muža, prečo je toľko chlapov na zoznamkách, čo hľadajú sex alebo nemajú problém osloviť ženu a hneď v prvej vete...Sex za FO? 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ A on mi povedal, že by som sa čudovala, koľko mladých ale aj starších žien za peniaze s mužmi pôjde...preto to muži skúšajú na každú jednu...ja som vymazala všetky zoznamky, ak mi do života má vstupiť nejaký muž, tak ten muž o mňa "zakopne" aj na ulici, v práci, niekde na turistike, v obchode...atď.

monicka987
20. mar 2023

pozri ak sa ti nepaci, tak nie je co riesit...ak ti to vadilo a nerespektuje to, tak problem vyrieseny a nestretavat sa s nim uz viac
lebo ja by som skor mala problem s tym, ze ma chce bozkavat a chytat keby sa mi ozaj nepacil a hnusil by sa mi...a taky co ma nerespektuje by sa mi zhnusil este viac

autor
20. mar 2023

@monicka987 nejaké sympatie tam boli, ale chémia a iskry nie. Chcela som to ďalej rozvíjať, ale jednoducho ma tým násilným spôsobom nutenia do vecí čo nechcem úplne odstavil.

zuzpar
21. mar 2023

Ked to nevie pochopit otvorene by som mu povedala, ze mi to nie je prijemne a co tym sleduje. Vies ako je lepsie povedat narovinu ako cakat, ze sa dovtipi, lebo chlapi s tym teda maju zasadny problem.

modrykonik33
27. dec 2023

@autor ako to nakoniec dopadlo?