Zmení sa pôrodom chuť na sex?

21. sep 2021

Zdravím, som tehotná, a nemám vôbec náladu na sex, mame ho tak raz mesačne, pretože mne sa fakt nechce, nemám vôbec chuť. Zmení sa to pôrodom, alebo už nebudem mať nikdy chuť na sex? 😅

brita7777
21. sep 2021

nechaj sa prekvapit 😀

limetka69
21. sep 2021

Pred som bola nymfa.... Teraz? 🥺

gabrielarey
21. sep 2021

Každá sme iná ale….počas tehotenstva sme mali sex možno 4krat a teraz je to tiež totálna bieda. Nemám chut absolútne. A predtým by som trtkala furt.

simsalabim
21. sep 2021

Porodom hadam nie, ale velku rolu hra unava, vycerpanie a nedostatok spanku.

vanda323
21. sep 2021

No...je to individi 👍😄 Ale podľa mňa, cez šestonedelia chuť určite mať nebudeš....a potom možno ešte dlhšie...ja po pôrode som nemala chuť tak rok 🤔😊

luccija
21. sep 2021

@vanda323 ja tiež.Svoje spraví kojenie hormóny a únava strašná.My sme sa vždy smiali, keď sme ležali na gauči a obaja driemali, že by sme potrebovali kofeínové injekcie.Su šťastní ľudia ktorí to nepocítia nam sa sexuálny život už nikdy nevrátil do normálu🙂)

vanda323
21. sep 2021

@luccija Presne presne ...len tak ležis na gauči a povieš si že teraz by sa aj dalo...ale nechce sa nám...proste ja unavená z deti...muž z práce....tak radšej ideme spať 😊👍

pininka1
21. sep 2021

U mna sa nic nezmenilo, ani unavou. Chvalabohu mam stale normalnu chut.

janickacrazy
21. sep 2021

No ja som mala chuť aj v tehu, po pôrode asi 3 mesiace nie, potom sa to obnovilo. Ale je to veľmi individuálne, mnohé ženy nemajú chuť počas kojenia. Uvidíš, ako to bude u teba.

tosomja
21. sep 2021

Počas celého tehotenstva sme trtkali ako králiky 🤣🤣 a teraz není nie že chuť, ale som taká unavená, že sa bojím, aby som počas toho nezaspala. To by som ho asi viac šokovala, ako keď mu poviem pravdu, že nevládzem.

ankare
21. sep 2021

To je normálne, to ovplyvňujú hormóny. Si tehotná,čiže telo teraz nie je nastavené na párenie sa. Nemáš plodné dni. Neboj, libido sa vráti. Na začiatku budeš unavená, ubolena, kým sa naštartuje menzes... Ale myslím,že sa to upraví časom,neboj.
Ak sa Ti dá, muža uspokoj aspoň raz za týždeň,nech je aspoň on spokojný,hihi. 🙂
Držím palce!

leniel
21. sep 2021

rok po pôrode ma manžel v tomto smere žiaľ nezaujímal (a plus ma to bolelo).

h2
21. sep 2021

Tak po pôrode to bolo aspoň u mňa určite horšie, ako počas tehotenstva. Možno to ani nebolo tým pôrodom, ale tou únavou. Nedokázala som pochopiť, prečo mám chcieť sex, keď môžem namiesto toho spať. 😁 Ale tak časom sa to zlepšilo a konkrétne po 40-tke som chytila nejaký druhý dych, alebo čo. 🤭

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mrva
22. sep 2021

ako pisu baby, je to indi vindi. Ale ja ta mozno trosku pozesim. My mame 5 deti, najmensie ma 7 mesiacov, kojim a sex je super. Aj chut, aj nalada, aj prezivanie aj orgazmy. Neviem, ako to budes mat ty, ale netrap sa tym. Hlavne nezabudaj, ze budes nie len matka, ale aj zena. A ze ani varit sanam vzdy nechce, ale varime a nakoniec nam chuti... ani upratovat sa nam nechce, ale upraceme, lebo v upratanomsa zije lepsie... a so sexom je to rovnake: tiez sa nam nechce, ale ked sa prekoname, je to skvele a v rodine pohoda. Skus nevarit a neupratova... ako to dopadne? A skus nesexovat... ako to dopadne? Pekne tehu prajem 😘

zuzanka.zuzu
22. sep 2021

ja som bola dlho po pôrode tak vyčerpaná a skapatá, že som si to neurobila ani sama narýchlo a nie ešte nejaký romantický sex 😀

greywolf
23. sep 2021

Z vlastnej skusenosti pocas tehotenstva cele zle s chutou a po porode este horsie. 😀 sice usmiaty smajlik ale je to skor do placu. 🤨

somtunovaa
24. sep 2021

U mna chuť rovnaka ale kvalita lepšia. Ale to neviem či je vekom alebo pôrodom. A v tehotenstve som mala chuť stále.