Zlá v sexe

alzbettaa
4. feb 2021

Ahojte . Trochá intimna vec ale keď ťa to zaujima a si ochotná poradiť čitaj ďalej.
Včera mi manžel povedal že on už nechce sex. Ja že v poriadku. Lenže večer som zistila že to myslí naozaj vážne. Povedal mi aj že nič preto nerobím. Že ho nezvádzam,nezačinam sex prvá a pod. Že to nejde len tak . Naražal aj na svoju bývalu. Dotklo sa ma to kedže naznačil mi že niesom dosť dobrá. Ale ma pravdu že ja sex nezačinam nikdy...keď som mala ja byvaleho ja som nikdy nemusela začinať nič...lebo tolko zaujemu z jeho strany bolo že až..A moj manžel sa ma aj spytal či sa už budem snažiť celkovo pri sexe..... Niesom urazena ale dotklo sa ma to velmi.
A po pravde? Nechce sa mi znažit ked mam jeho slová v hlave...
Milenku nemá , nechodi mkmentalne do prace sme spolu.
Sme spolu 5 rokov.
( Dokonca včera pred tym než mi povedal tie veci tak pred tym ešte povedal tak pod si dat sex co uz isli sme na to a zmakol mu penis a vtedy to zacalo)

trema
4. feb 2021

neber si to tak, chce, aby si aj ty prejavila zaujem, aby sa citil ziadany.. tak sa trochu snaz

alzbettaa
autor
4. feb 2021

@trema ale ved ja sa snažím... Len jemu to nestači. Nemam s nim sex tak je zle ze nema , mam s nim a po par dnoch povie ze uz nechce. Nechapem. A rozpravat sa s nim o tom je nemozne

ajka0207
4. feb 2021

@alzbettaa a objektívne, snažila si sa? Ak sa päť rokov nesnažis, tak sa mu veľmi nedivím, ale zas vedel koho si berie. Či si sa zmenila až časom? Po pôrode?

lenkakravcova
4. feb 2021

@alzbettaa Ako sa snažíš?

alzbettaa
autor
4. feb 2021

@ajka0207 Stale to bolo taketo ... Ja neviem velmi začinať ten sex... Proste neviem.

alzbettaa
autor
4. feb 2021

@lenkakravcova aby mal zaujem , obliekam sa , upravujem , vyzleciem sa a davam rozne polohy naha a proste taketo a on nic

dominikac321
4. feb 2021

@alzbettaa ono nemusis zacinat ze rovno sex, pritul sa, maznaj sa, bozkavaj, hladkaj a ono to pojde uz samo, prirodzene zacnes mat chut toho druheho vyzliekat...

alzbettaa
autor
4. feb 2021

@dominikac321 pritulit sa pritulim,hladkam a pod... Tiez

dominikac321
4. feb 2021

@alzbettaa ty ho poznas najlepsie musis vediet ci mu davas dostatok pozornosti alebo naozaj moze mat pocit, ze je toho malo....

alzbettaa
autor
4. feb 2021

@dominikac321 on nema sex vadi mu ze nema , ma sex par dni a potom povie nechcem uz a stale som vinna ja za vsetko... Ani nemam chut sa snazit nejako alebo nieco pretože sex je aj v hlave a on mi povedal take veci aka som neschopna ze neviem čo s stym

dominikac321
4. feb 2021

@alzbettaa mne by nikdy nenapadlo povedat osobe s ktorou spavam ze jej to nejde, mozno ma problem sam so sebou a preto utoci inde vies

dskjhfdlkdjhl
4. feb 2021

@alzbettaa Jemu zmakol a Ty si neschopna? Neviem, ale zrejme potrebuje na niekoho zvalit vinu.

cacianka
4. feb 2021

Presne aj mne to napadlo.vedne mu pinďúr a ty si na vine.
V drvivej väčšine maju potrebu sexu - rozsievat semienka, oplodnovat, množiť svoj genofond - muži.preto oni viac obháňajú ženy, ako ženy mužov. Hraju sa na dobyvatelov, a su potešení ked sa im podari dobyť hrad. Ak nie si mlandrava a kus polena, si aspon o 1 stupen živšia, tak je los problemos u neho.
Jeho sersám má problém v spojeni, Houston....

titla
4. feb 2021

@alzbettaa A co konkretne Ti vycital? Ze sex je vzdy len z jeho popudu? Tomu rozumiem, ze mu to vadi. Je frustrujuce, ked iniciativa vychadza len z jednej strany. Mna by to tiez nebavilo, kebyze mam dojem, ze sa sexu musim vzdy doprosovat. To je taky problem prist vecer za manzelom a dat mu pusu a povedat mu "chcem s Tebou dnes stravit pekny vecer"?
Alebo Ti explicitne povedal, ze si zla v posteli a nebavi to to s Tebou? Co konkretne sa ta dotklo? Lebo v tomto pripade by Ti muz mal aj konkretne vysvetlit, ake su jeho predstavy, aby ho to deta bavilo. Myslienky mu citat nevies.
Len sa teraz nebud za urazenu a doknutu. Chod za manzelom a znovu tuto temu otvorte. Bez vycitiek.

marcellka32
4. feb 2021

Tak moment, jeho predohra je keď povie: tak poď si dať sex, to je tak neromanticke...a čo znamená zla v sexe? Nevyhovies v niečom? čo tak mu povedať, že sa má snažiť viac keď chce viac? A z tvojej strany možno viac zvádzať, to chlapovi stačí (daj si pekne prádlo a lodičky a prejdi sa pred ním, ak dokážeš tak aj striptíz), nemôže byť mäkký z toho, a ak áno, myseľ má inde..

petamich
4. feb 2021

@dominikac321 ale ved on jej nepovedal, ze jej to nejde, to su autorka vykonstruovala, povedal jej, ze chce, aby aj ona bola iniciativna, aby aj on mal pocit, ze je "chceny" co je na tom zle? a zrovna toto mi pride ako tema, kde sa radsej nevyjadrit, nechcem sa autorky dotknut ale prispevok napisala, ked sa citila dotknuta, frustrovana a netusime co jej vlastne povedal a ako to vlastne maju, z toho co pise, mi nepride nic zle na tom, ze by chcel iniciativu aj od nej, u nas je to naopak, ja som ta iniciativna a tiez partnerovi vravim, ze by som ocenila ak by to bolo aj z jeho strany castejsie a nikto z nas to nebral v zlom

monro
4. feb 2021

@alzbettaa tiez si myslim, ako tu uz aj ine dievcata spominali, ze ma nejaky svoj problem a vinu hadze na Teba. Akoze najlepsia obrana je vzdy utok. Mali by ste to rozlusknut. Rozhovor, rozhovor a rozhovor.

dominikac321
4. feb 2021

@petamich naznacil jej ze nie je dost dobra, vychadzajme z toho, ze ona ho najlepsie pozna a ona pritom bola co jej povedal....

petamich
4. feb 2021

@dominikac321 mne to tak neznie ale moze byt, ze kazda sme to pochopili "po svojom" 🙂 a ano ani jedna sme tam neboli a asi si to v prvom rade musia vydiskutovat oni dvaja

karinss
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
karinss
4. feb 2021

@petamich súhlasím s tvojim názorom

danica2711
4. feb 2021

@alzbettaa a užívaš si ty vôbec sex s ním? Lebo to chlap cíti, už asi nemáte 17, kedy je najdôležitejšie, aby sex bol, jedno, aký - v zrelšom vzťahu je fakt rozdiel medzi tým, či mu "dáš, aby nepindal" a tým, že sa s ním miluješ so všetkým, čo k tomu patrí... Ak nie, tak potom to chce aj "zlepšenie" z jeho strany

karinss
4. feb 2021

Vždy začnime od seba... Zamysli sa, porozmýšľaj či chybu v sexe naozaj nerobíš a potom ho tu hejtuj s kopou cudzích žien že je divný. Môj názor...

trema
4. feb 2021

V prvom prispevku si písala, ze ma pravdu, ze sex nikdy nezacinas ty.. a teraz pises, ze ho bozkavas, davas si sexi pradlo, vyzliekas sa.. to nie je zacinanie sexu? Tvoj muz ma problem asi sam so sebou

elizabet173
4. feb 2021

@alzbettaa povedal ti to velmi necitlivo, uplne inak by to vyznelo, keby ti povedal, ze by ho potesilo, keby si sem tam zacala sama. A spominat byvalu je absolutne nevhodne. Ty si robila chybu v tom, ze si nikdy nezacala, muz to moze brat tak, ze sa ti to s nim nepaci. A slova - pod si dat sex by na mna posobili uplne odpudzujuco. Ved si to nemusite takto hovorit, ked sa zacnete objimat, bozkavat, hladit, tak to hadam z toho vyplynie, ci? Myslim, ze by ste potrebovali rady odbornika obidvaja

alzbettaa
autor
4. feb 2021

@petamich mozno mate aj pravdu ze s mojej strany by som mala na tom popracovat...ale co mam teraz robit?? Sama začať??? Alebo ja neviem ... Citim sa ze ja som nakhorsia ktora bola v jeho sexualnom zivote. Viem čo ma rád..ale mne to pride po tym jeho slovach divne. Vyslo to ze ja som ta "zla" neviem nic a pod

alzbettaa
autor
4. feb 2021

@trema ano ja sa pritulim , dam pusinky , proste hoc co ale jemu to pride asi málo

alzbettaa
autor
4. feb 2021

@trema neberie to tak ze je to zaciatok sexu... Pride mu to asi nuda alebo neviem . Stale sa ma opyta a to sa uz znažis aby nieco bolo??? Tak potom ma aj chut prejde

amelie2017
4. feb 2021

Podla tvojich komentarov ma skor problem on a zvaluje ho na teba. Ako neviem si predstavit, ze ja sa pridem pritulit s vedomim, ze nieco bude a on mi povie, ci toto uz je snazenie. V tom pripade by som ho tam asi kopla, ze sa mu pekne dlho nepostavi, nie ze len zmakne. Ako aj u nas vacsinou iniciuje sex muz, ale to preto, lebo on skusa 24/7 😀, takze mi ani neda cas na moju iniciativu.
Po tych slovach mam pocit, ze aj keby si si nahodila mega sexi pradlo, spravila mu super masaz, aj tak by bol nespokojny a odbil ta. Treba si to medzi vami poriesit a hlavne po 5 rocnom vztahu nevytahovat byvalych, ani jedej ani druhy. Nechapem, naco je dobre take porovnavanie.

eri444
4. feb 2021

Osobne si myslím, že väčšina z nás žien je taká, že ten sex proste nezačíname prvé ale že to je skôr z chlapskej strany impulz. Aj u nás to tak je ale môj manžel si už na to zvykol.