Zistí priateľ, že som už mala pohlavný styk?

alexandraa123456
6. jan 2023

Ahojte chcem sa opýtať môže priateľ zistiť ci som mala už pohlavný styk? Je to môj prvý priateľ ale pred nim som už mala niekoho s kým som mala pohlavný styk ale on to nevie lebo neviem ako mu to povedať.

viestta
6. jan 2023

Tak mu to povedz. Však v dnešnej dobe to nie je nic neštandardné. Ibaže by si mu už klamala, že si panna, to sa potom ťažko hovorí pravda.

janai1
6. jan 2023

A načo mu to chceš akože hovoriť?

mimka1402
6. jan 2023

@alexandraa123456 Načo sú nám vzťah v ktorom sa ľudia nevedia rozprávať? No nevrav mu to, nemá to ako zistiť keďže nie každá žena krváca, niektoré až neskôr, správne vôbec by nemala ak je všetko ok.
Nevrav mu, nemá zmysel už mu vravieť pravdu ak si mu v tomto klamala...

alexandraa123456
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
moonlight1210
6. jan 2023

Ked sa spyta, povedz pravdu. Lepsie ako zatajovat, tvrdit, ze je tvoj prvy, a potom sa v nevhodnej chvili prerieknut. Alebo mu to niekto povie.

Lebo na tom, ze je niektorej zeny jej prvy, si niektori muzi zakladaju. Takze zistenie opaku (klamstva) sa ich o to viac dotkne. A nemusi ti to odpustit. Ze si z neho robila hlupaka.

marca12
6. jan 2023

@alexandraa123456 preco si mu klamala? Mas poucenie dobuducna,ze za svoje klamstva musime znasat zodpovednost

svetlonos
6. jan 2023

@alexandraa123456
ahoj, kedze ste sa nezoznamili v klastore, mohol by ratat aj s tym, ze panna nie si. Aj keby on panic bol, mal ti oznamit, ze chce len pannu. V dnesnej dibe- vela usoechov pri jej hladani.
Nikdy nikomu nevesaj na nos svoju sexualnu minulost!! Da sa to krasne zneuzit proti tebe. Ty sa mu nemas preco zodpovedat. S muzom sme si o minulosti povedali par strucnych viet. Kolko vztahov sme mali. Ziadne omacky a detaily okolo toho. Az teraz po rokoch on sem tam nieco vytiahne z minulosti svojej, ked ide o nas. Tiez som myslela, ze zil ako mnich, no nie tak celkom 😂 A beriame to s humorom, pretoze je to minulost. Tu mozes lutovat, ale uz to nezvratis, tak naco sa v tom zbytocne pytvat 🙂 ved ste teraz spolu. A zrejme si dost mlada, je otazne, ci bude aj tvoj posledny.

joesvk
6. jan 2023

Nemusí to zistiť. Nemusí každá žena pri prvom styku krvácať.

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
joesvk
6. jan 2023

Ja to chápem. To sa nikomu nestalo,že v začiatku vzťahu nepovedal o sebe niečo podobné prípadne, že mu nový partner hneď nepovedal na seba všetko?
Veď človek sa prirodzene snaží vyzerať v lepšom svetle..Aspoň v určitom veku.
Keď z toho niečo bude,pravdepodobne mu to aj autorka po čase povie.

luccija
6. jan 2023

@alexandraa123456 pokým sa nespýtal nič nehovor.A, keď sa spýta povedz pravdu, ale žiadne detaily

zdenkastanka
6. jan 2023

Zaklad vztahu - komunikácia ... sama od seba by som mu to nevravela (naco aj) a keby sa ma pytal - co je na tom??? No ak mu toto bude vadit tak to nema zmysel s nim...

deti95060810
6. jan 2023

ak nie je skúsený - zistiť by nemal...

zabludenadusa
6. jan 2023

@alexandraa123456 No tak či mu to povedať alebo nepovedať, to zváž sama čo je lepšie. Možno je niekedy lepšie byť ticho a niektoré veci si odniesť do hrobu. Ak by sa dozvedel, že si s niekým chodila, no čo, skúšala si nájsť vzťah ale nebol to ten pravý, no nič vážne ste spolu nemali. A čo sa týka toho tam dolu - kde je napísané, že si si to od začiatku nemohla robiť sama nejakou pomôckou? To už ako zaostalý by musel byť muž, aby posudzoval čistotu ženy podľa stavu tam dolu?

hsjdudhdbd
7. jan 2023

@alexandraa123456 tak bude mu divne ze nemas ziadnu boelst co ocakava kazdy pri prvom sexe ale su zeny ktore skutocne nekrvacaju ani ja som nekrvxala a ani nemal ziadnu bolest

loliki
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
foterlotor
8. jan 2023

Prepac ale absolutne nechapem... vy sa nerozpravate? ked sa nepyta naco mu to chces oznamovat? neries to... je to uplne jedno. Uzite si to.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
xromix
9. jan 2023

@alexandraa123456 Ak nie je gynekológ …🥲