Žijete s manželom, ktorý je o 20 rokov starší?

bebememe
14. máj 2023

Ahojte.....♡
Žijete s manželom ktorý je o 20 rokov straší??
Mam 28 manžel 53
Je to celkom fajn má 32 ročný vzťah za sebou . Sme 4 Roky spolu mame malého syna.
Totižto miestami mam pocit ze si len chce svoje chyby z minulosti len tzw.opraviť s nami nová rodina dieta .
Ak sa naozaj ľúbime podľa vás a vašich skúseností to môže byť manželstvo na dlhšiu dobu ?
Žijete niekto s takým vekovým rozdielom?

doriiis
14. máj 2023

Nie 20 rokov ale 25 rokov rozdiel.A to už je jedna celá generácia.Doslova by si mu dcérou mohla byt

mamina7070
14. máj 2023

a on ma deti z prveho vztahu ?

mirkava
14. máj 2023

@bebememe úprimne si nemyslím, že je to na dlhšiu dobu... neviem si to ani len predstaviť.

domkakvet
14. máj 2023

@bebememe ked uz ste manzelia, tak teraz je to uz aj tak neskoro riesit.

luccija
14. máj 2023

@bebememe prečo si to myslíš, že si chce niečo opravovať?prvému dieťaťu, deťom sa nevenoval?
Skôr by som rozmýšľala čo si ty pri ňom ako 24 r hľadala, keď on mal 49 r.otca, oporu?
Veľa chlapov v kríze stredného veku majú nové deti, novú rodinu myslia sú, že nezostarnú a ešte si potrebujú dokázat, že na to maju.
Takéto myšlienky k nicomu nevedú pre niečo ste sa asi zaľúbili, mali dieťa...ste rodina, tak sa lubte🙂

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nelca84
14. máj 2023

@bebememe fuha, no ja mam o 10 viac ako ty, ale s patdesiatnikom si to neviem predstavit. V tvojom pripade je uz asi neskoro nad tym rozmyslat, ked uz ste manzelia a mate male dieta. Uz len dufat, ze vam to vydrzi.

zuzubb007
14. máj 2023

O viac ako 10 rokov si to teda neviem predstavit, a 25 je mega, teraz je neskoro sa zamyslat

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
14. máj 2023

nechcela by som takýto vzťah. možno na pár rokov, ale po čase to bude pre oboch ťažké.

ckocka
14. máj 2023

Moj partner je o 19 rokov starší, spolu sme 26 rokov. Ako to dopadne u vás naozaj neviem.

dilino
14. máj 2023

nie načo by mi bol.Za 20 rokov budeš mlada svieža a ON už pomali dôchodca.Už u mňa je 10 rokov veľa a nie ešte 25 rokov.Malý bude raz veľky trebars mať 20 rokov a otca dôchodcu no nič moc.Príde čas ked TY budeš chcieť si úživať život a ON už dôchodca.

harrisson
14. máj 2023

@bebememe myslím ze to máš fajn. Manžel má uz co to za sebou a snáď je aj zabezpečený. De Niro čaká dieťa v 79ke 🙂

kikiballa
14. máj 2023

@bebememe mám veľmi dobrú kamošku čo má manžela o 16 rokov staršieho. Sú spolu naozaj dlho a majú sa radi, rozumejú si. Majú dve deti. No vidno ten vekový rozdiel. On naozaj vyzerá ako jej otec. Ona má 35, mladá kočka. On už pomaly pán v rokoch.

darina910
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
smajlik323
14. máj 2023

Časom to bude veľmi ťažké, ak už teraz není ....
Predstav si o 10 /20 rokov ty budeš chcieť žiť a on bude stary a možno už aj nevladny budeš ochotna sa o neho starať ?
Len už je asi neskoro sa zamýšľať, keďže ste manželia a máte malé dieťa

basska_b
14. máj 2023

Takychto tem je tu vela a vzdy je tu narativ ten isty. Ja neviem , kks, damy, vas sa tu nikto nepytal. Zijete v takom vztahu? Nie. Tema sa vas netyka. Papa...

ked tak mi napis spravu, ja sem ani o sebe verejne uz ani pisat nebudem... preco si myslis, ze si chce "len" opravit minulost? Chce mat rodinu, chce byt stastny, lubi vas

basska_b
14. máj 2023

@darina910 Ja ti len zelam, ked budes ty 55 rocna kočka, aby tvoj 55ročny fešák nemusel ist na operaciu... napr hrubeho creva s vyvodom, ako moj stryko ci sused, tiez 55rocni. Dufam, ze ho podporis, ako kazda zena by podporila svojho muza. Hm, naozaj kazda ....?

darina910
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
darina910
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
katuskamala1
14. máj 2023

Nie ja doma. V rodine mame par,kde je on o asi 13r starsi. On uz ma teda vyse 50,pricom manzelka pod 40,male deti,a vidno,ze na neho bolo zalozit si rodinu neskoro,dlho zil sam,je to poznat.. u vas je to teda podstatne viac,vekovy rozdiel si vsak uz iste riesila na zaciatku.. ak aj nahodou je to tak ako pises,ze akoby opravuje co pokazil..je to zle?proste tento krat to pototo nechce...

nikpa
14. máj 2023

@bebememe ach dievča, ty v najlepších rokoch a on vtedy len po doktoroch bude chodiť. Ale čo si si vybrala, to máš, nôž pod krkom ti nikto nedržal, že?! Mám blízku osobu, nie je medzi nimi až taký vekový rozdiel ako medzi vami ale muž je tiež po 50ke, už teraz sa mi ona sťažuje, že sa z neho stáva domased, že nechce sexovať a všeličo iné... A to si myslím, že ešte vôbec nie taký starý, čo tak za 10-15 rokov

bessie12
14. máj 2023

@bebememe áno, u nás je podobný velkovy rozdiel. Zatiaľ manželia nie sme. Ked chces, tak mi napíš spravu

aduskalac
14. máj 2023

My mame rozdiel 23r a sme spolu 22rokov mame uz 2dospele deti a vsetko fajn,akoto bude u vas nik nevie

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pokojvdusi9
14. máj 2023

@bebememe Mam viacerych kolegov kde je 20 az 25r.rozdiel.Ale je to hlavne medzi nami vojakmi o peniazoch.Oni maju deti z prvych manzelstiev a aj vnucata a tieto mlade deti nechcu.Musim povedat ze sa o seba staraju hodne sportuju atd.

miskaska
14. máj 2023

@harrisson nečaká, už ho má.

belllinka
14. máj 2023

@dilino no za 20 rokov uz ani ona nebude mlada a svieza 😂 bude mat 48.
Je to dost, az takyto rozdiel

inga93
14. máj 2023

@darina910 ved ona ti ziadnu chorobu nepriala, o com pises?

casavina
14. máj 2023

Mm je starší o 17 rokov...spolu sme 21 rokov, manželia 11 rokov 🙂 najlepšie čo ma v živote stretlo ❤️