Ahojte.....♡
Žijete s manželom ktorý je o 20 rokov straší??
Mam 28 manžel 53
Je to celkom fajn má 32 ročný vzťah za sebou . Sme 4 Roky spolu mame malého syna.
Totižto miestami mam pocit ze si len chce svoje chyby z minulosti len tzw.opraviť s nami nová rodina dieta .
Ak sa naozaj ľúbime podľa vás a vašich skúseností to môže byť manželstvo na dlhšiu dobu ?
Žijete niekto s takým vekovým rozdielom?
a on ma deti z prveho vztahu ?
@bebememe prečo si to myslíš, že si chce niečo opravovať?prvému dieťaťu, deťom sa nevenoval?
Skôr by som rozmýšľala čo si ty pri ňom ako 24 r hľadala, keď on mal 49 r.otca, oporu?
Veľa chlapov v kríze stredného veku majú nové deti, novú rodinu myslia sú, že nezostarnú a ešte si potrebujú dokázat, že na to maju.
Takéto myšlienky k nicomu nevedú pre niečo ste sa asi zaľúbili, mali dieťa...ste rodina, tak sa lubte🙂
O viac ako 10 rokov si to teda neviem predstavit, a 25 je mega, teraz je neskoro sa zamyslat
nechcela by som takýto vzťah. možno na pár rokov, ale po čase to bude pre oboch ťažké.
Moj partner je o 19 rokov starší, spolu sme 26 rokov. Ako to dopadne u vás naozaj neviem.
nie načo by mi bol.Za 20 rokov budeš mlada svieža a ON už pomali dôchodca.Už u mňa je 10 rokov veľa a nie ešte 25 rokov.Malý bude raz veľky trebars mať 20 rokov a otca dôchodcu no nič moc.Príde čas ked TY budeš chcieť si úživať život a ON už dôchodca.
Časom to bude veľmi ťažké, ak už teraz není ....
Predstav si o 10 /20 rokov ty budeš chcieť žiť a on bude stary a možno už aj nevladny budeš ochotna sa o neho starať ?
Len už je asi neskoro sa zamýšľať, keďže ste manželia a máte malé dieťa
Takychto tem je tu vela a vzdy je tu narativ ten isty. Ja neviem , kks, damy, vas sa tu nikto nepytal. Zijete v takom vztahu? Nie. Tema sa vas netyka. Papa...
ked tak mi napis spravu, ja sem ani o sebe verejne uz ani pisat nebudem... preco si myslis, ze si chce "len" opravit minulost? Chce mat rodinu, chce byt stastny, lubi vas
Nie ja doma. V rodine mame par,kde je on o asi 13r starsi. On uz ma teda vyse 50,pricom manzelka pod 40,male deti,a vidno,ze na neho bolo zalozit si rodinu neskoro,dlho zil sam,je to poznat.. u vas je to teda podstatne viac,vekovy rozdiel si vsak uz iste riesila na zaciatku.. ak aj nahodou je to tak ako pises,ze akoby opravuje co pokazil..je to zle?proste tento krat to pototo nechce...
@bebememe ach dievča, ty v najlepších rokoch a on vtedy len po doktoroch bude chodiť. Ale čo si si vybrala, to máš, nôž pod krkom ti nikto nedržal, že?! Mám blízku osobu, nie je medzi nimi až taký vekový rozdiel ako medzi vami ale muž je tiež po 50ke, už teraz sa mi ona sťažuje, že sa z neho stáva domased, že nechce sexovať a všeličo iné... A to si myslím, že ešte vôbec nie taký starý, čo tak za 10-15 rokov
My mame rozdiel 23r a sme spolu 22rokov mame uz 2dospele deti a vsetko fajn,akoto bude u vas nik nevie
@bebememe Mam viacerych kolegov kde je 20 az 25r.rozdiel.Ale je to hlavne medzi nami vojakmi o peniazoch.Oni maju deti z prvych manzelstiev a aj vnucata a tieto mlade deti nechcu.Musim povedat ze sa o seba staraju hodne sportuju atd.
Mm je starší o 17 rokov...spolu sme 21 rokov, manželia 11 rokov 🙂 najlepšie čo ma v živote stretlo ❤️
Nie 20 rokov ale 25 rokov rozdiel.A to už je jedna celá generácia.Doslova by si mu dcérou mohla byt