Žijem bez sexu

1. okt 2021

Ahojte, potrebujem sa vyrozprávať
Som slobodná mamina jedného super pubertiaka 🙂
Keď mal syn necelé dva roky, vyhodila som svojho ex nakoľko mu bol prednejší alkohol ako rodina. Od vtedy som sama, nesťažujem sa, nemáme komplet všetko, ale nič nám nechýba. Syn je naučený, že nie vždy môže mať všetko ako ostatní a som rada, že to berie tak športovo.
Ale k veci o čom chcem písať
Už dlhodobo žijem bez sexu. A čím ďalej tým viac zisťujem, že mi to občas chýba. Neberte to prosím tak, že si teraz potrebujem za každú cenu užívať a behať z postele do postele. To nie. Problém je v tom, že aj keď to veľmi chcem, neviem chlapa osloviť. Mám super kamaráta, priznávam páči sa mi, máme perfektný vzťah, vieme všetko o sebe, on jediný dokonca vie o tom, že nemám nikoho. Pomáha mi vždy keď niečo potrebujem, a veľa razy sa ani nejedná o pomoc pre mňa, ale pre syna. Myslím, že aj napriek tomu, že sme len kamaráti, nie sme jeden druhému ľahostajní, len nevieme to ani jeden posunúť ďalej. Poznáme sa štyri roky, zo začiatku sme si len písali, spoznávali sa a ja hneď od prvého momentu som zistila. že máme strašne veľa vecí spoločných. Niekedy mám chuť mu len tak napísať či nedáme spolu sex, ale nemám odvahu. Nechcem žiadny dlhodobý vzťah, ale zase ani nechcem každú chvíľu iného chlapa ako mi každý radí. Na to ja nie som
Vopred ďakujem aj za prečítanie, nečakám nič extra od tohto celého, možno som to len potrebovala dostať zo seba von

karhu
1. okt 2021

syna na noc k starkym, ty s kamosom vecera a vinko....vybavene😈

h2
1. okt 2021

Nemusíš mu to predsa povedať priamo. Určite dokážeš vycítiť, či by mal o Teba záujem aj po tejto stránke. Potom len treba navodiť vhodnú atmosféru, trošku s ním flirtovať a uvidíš. Ak to má prísť, tak to príde. Držím palce, zaslúžiš si byť šťastná.

autor
1. okt 2021

@karhu bohužiaľ,syn je už " veľký pubertiak " takže toto u nás nehrozí 😁

h2
1. okt 2021

A veľkí už nechodia k starým rodičom? Tak nech ide ku kamarátovi. Alebo k frajerke. 😁

autor
1. okt 2021

@h2 ďakujem za milé slová. Je ťažké rozhýbať sa. Obaja máme pred tým nejaký rešpekt. Cítim z jeho strany záujem len ho nevie dať až tak najavo. Keď si píšeme alebo telefonujeme tak s tým problém nemá

autor
1. okt 2021

@h2 jasné, že chodia. Frajerku nemá 😆 aspoň zatiaľ nie takú, aby ku nej chodil spávať a momentálne situácia neumožňuje prespavanie u kamarátov, keďže niektoré maminky dosť prežívajú túto dobu

karhu
1. okt 2021

hla, ak chces, sposob najdes..alebo vahaj a pochybuj a zrazu mas 67 a artrozu...😉

autor
1. okt 2021

@karhu jasné, že kto niečo chce,tak spôsob a príležitosť si nájde. Ale pekne si to napísala. Našťastie do tej 67 mám ešte ďaleko, takže verím, že stíham

marseillefan
1. okt 2021

A ten tvoj "kamarát" už štyri roky nemá žiadny partnerku? Resp. aký je jeho problém, že nemá partnerku a kamaráti sa s tebou bez toho, aby to posunul "ďalej"? Väčšina chlapov by na ponuku nezáväzného sexu povedala áno (ak sa mu naozaj páčiš), takže si myslím, že mu to kľudne môžeš ponúknuť... ale nechce on náhodou niečo viac??

miadi
2. okt 2021

A ineho by si nechcela? Ste v zone kamosov. On to asi nechce pokazit sexom. Alebo ho tak nepritahujes. Ak ste sa spoznali cez net...zapacila si sa mu ako clovek ale nazivo tam prenho nebola chemia..

natalienka12
2. okt 2021

Poznáte sa 4 roky? Prepáč, budem úprimná. Tomu chlapovi sa fyzicky nepáčiš, nepriťahuješ ho, preto je to tak ako to je. Keby to bolo inak, už dávno by po tebe vyštartoval inak.

autor
2. okt 2021

@marseillefan partnerku nemá. Možno ak si sem tam užije nejaký nezáväzný sex, ale to netuším. Dala som mu lne raz ponuku, ale len tak zo srandy. Len bol akurát mimo domu. Povedal vtedy keby že je doma, tak príde. Od vtedy som sa neodvážila. A či náhodou nechce viac? Ani jeden nechceme

autor
2. okt 2021

@miadi nevravím, že to musí byť práve on. Ale myslím, že keď sex, tak s niekým koho poznám. Nechodím nikde, lebo nie je na to čas. Pracujem denné, nočné, takže sa pohybujem viac menej len práca a domov. Keď už aj niekde idem, tak s rodinou.Poznáme sa osobne, stretávame sa skoro každý deň, ale nebývame v jednom meste

autor
2. okt 2021

@natalienka12 som za úprimnosť a prijímam aj kritiku. Nie som žiadna sexica, ale tak nie je to ani najhoršie 🙂
A ide tu hlavne o to, že sme kamaráti. Nie raz padla reč o tom, že už sme to mohli dávno skúsiť a to hlavne z jeho strany, ale vždy to nejako zahovoríme

fleur1111
2. okt 2021

Keď to vždy nejako zahovorite, tak ťažko sa k niečomu dopracujete. Buď mu to teda povedz nejakým spôsobom narovinu a ostan pri tej téme a uvidis podľa jeho reakcie. Ste dospeli, hrať hry kto z koho v takomto prípade už nie je pre vás, obaja viete čo od života chcete.

terezka1947
2. okt 2021

Mne vŕta v hlave,keď ste super kamoši už 4r,prečo nechcete vzťah?aspoň začať vzťah?
Neviem,nie je toto nejaká brzda,posunúť sa ďalej?
Jeden druheho uisťujete,že vzťah nechcete,ale sex by bol ok.
Tak buď ja som divná alebo doba je divná,ale čo to za vzťahy iba na nezáväzný sex?
No ajst siniekoho,akým si človek rozumie,nie je bezne ....prečo teda sa nepustit do vzťahu?
Či on je ženatý?má deti?

autor
2. okt 2021

@fleur1111 asi to tak budeme musieť spraviť, lebo sa nikdy nikde nepohneme a zrazu zistím, že som premrhala svoj čas. Sme dvaja dospelí ľudia

fleur1111
2. okt 2021

Presne tak, život si treba užívať a nie nad ním rozmýšľať, drzim Vám palce 🍀

autor
2. okt 2021

@terezka1947 každý sme si v živote prešli svoje. Viem toľko, že mal babu, ktorá ho podrazila dosť špatne a od vtedy na lásku neverí. A viem to od neho. Ťažko povedať, ja som si prešla peklom s mojím ex. Nehádžem všetkých chlapov do jedného vreca, ale už by som do vzťahu nechcela ísť. Každý máme svoj život. Každý mi hovorí, že nájdi si chlapa a užívaj si. Toto neviem, len tak behať z postele do postele niekomu a čakať, že sa objaví niekto s kým mi to bude vyhovovať.
On je slobodný

autor
2. okt 2021

@fleur1111 ďakujem 🙂

terezka1947
2. okt 2021

Veď predsa nebehas z postele do postele,keď máš 4r priateľa a obaja cítite niečo viac.
Podľa mňa je horšie mať sex....len pre sex.
Keď si rozumiete,prečo sa otvorene neporozpravaye a nedáte si šancu?
Je vzácnosť,nájsť si človeka,s kt.sirozumieme.
Čo to bude za vzťah,kde bude sex.....bez vzťahu?
Čo ti tu radi niektoré?
Nič nerieš,užívaj...a to je riešenie?budeš šťastnejšia?nebudeš.
Sexom môžeš aj všetko pokaziť. Či čo keď budeš pre neho iba "ťa"na nezáväzný sex?to tá potom zraní viac.
Čo keď otehotnieť?
Veď ste dospeli ľudia.
Ja osobne by som nechcela chlapa,my.je so mnou strasny kamarat,ale viazať sa nechce,vztahnapriek ,4rnechce.
To potom choď v živote ďalej.
Príde niekto má vzťah. Pokiaľ budeš tu pri tomto riešiť iba sex nanejaku príležitosť zdarma,oberas sa o budúcnosť s niekým,kto.bufe chcieť vzťah a potom sex,kvôli tebe samej.

autor
2. okt 2021

@terezka1947 Obidvaja máme cez rokov, takže už nie sme deti. Nikdy som nestretla človeka, ktorý mi dáva tak veľa a to hovorím hlavne o takých veciach, že sa vieme porozprávať a to naozaj o všetkom. Vie toho viac o mne ako napríklad moja švagriná a s tou mám ozaj super. A možno niekedy je lepšie mať super kamaráta, ktorý pomôže, poradí. Ako som sama nedávala som sex na prvú priečku. Ale proste cítim, že ešte nie som taká stará, aby som si užívala. Takže asi ten čo má prísť ešte len do môjho života príde, keď nie, nezmením to. Nič sa v živote nedá siliť

autor
2. okt 2021

@terezka1947 chcela som napísať cez 40 rokov

alazala
2. okt 2021

Mne to príde také divné, že napísať niekomu či nechce sex alebo sa ho to rovno opýtať tak priamo. Veď to zničí celé to napätie okolo (co je na tom najlepšie). Skús ho niekam zavolať, na výlet spoločný víkend samozrejme bez syna, alebo len večer niekam si sadnúť, na víno, zatancovať... Keď budete blízko seba a sami, príde to prirodzené, ak nepride, tak asi fakt nemá záujem. Ja by som ti odporúčala fakt tanec, napr argentínske tango, tam sa ten pár musí k sebe fakt nalepiť. Neviem odkiaľ si, ale robia sa nielen pravidelné kurzy ale aj workshopy cez víkend aj s ubytkom. My tak chodíme s manželom a je to skvelé. A môžeš na také niečo ísť aj sama, tam sa partneri striedajú, ak on nebude mať záujem, stretneš iného 😊

terezka1947
2. okt 2021

No,už ty najlepšie vieš.
Mne by sa muž,kto. Vzťah nie,ale sex by áno teda nepáčil. Najma,ak už nie sme v puberte.
Tiež mam cez 40r,no toto by som nechcela.dost si samu seba vážim na taketo niečo.
Užívať si nezáväzne,ale necítiť sa má vzťah...hm.
A našom veku.
Práve preto,že už si si niečo v živote zažila,by si mala kašľať na chlapa,kt.by v pohode vzal všetko,no neponúkol nič.
To mi príde veľmi egoisticke,sebecké a detinské.
Po 4r.uz každý dospelý človek predsa musí vedieť,čo chce.
A vyhovárať sa vždy na nepekné vzťahy....

mabenn
2. okt 2021

Podla mna to nie je take jednoduche. Sexom sa ten vas vztah moze nejak zmenit lebo vojdete do vacsej intimity. Pre mna je zahada jeho pristup k tebe, pises ze obaja nechcete hlbsi vztah...ale co on z toho vlastne ma?

mabenn
2. okt 2021

Teraz ked citam tvoje odpovede, pride mi, ze obaja sa bojite intimnejsieho vztahu hoci ste si blizki...mate zle skusenosti a preto nechcete byt znova sklamani...ale ked neriskujes, neziskas...teraz by to mohlo uz skoncit dobre, hlavne ked pojdes opatrne a vnimavo

autor
2. okt 2021

@alazala presne ako si to napísala
Len tak niekomu napísať alebo sa ho opýtať, že " nedáme spolu sex"
Tak to som spravila raz len tak a nikdy viac
U nás v okolí sa nič takéto nerobí a k tomu ešte celá táto situácia čo je. Ťažko si ísť len tak sadnúť niekde. Keď sa stretneme,tak väčšinou u neho v kancelárii a dokážeme prekecať dlho. Keď spolu náhodou telefonujeme,tak to sú nie raz aj trojhodinové hovory. Budem ho musieť vytiahnuť na turistiku,to obidvaja máme radi a uvidíme. Nič nesilim

autor
2. okt 2021

@terezka1947 každý sme iní. Na vzťah sa necítim a priznám sa, že neviem či sa ešte niekedy budem. Ale ako sa hovorí " nikdy nehovor nikdy "
Možno raz príde aj na to

autor
2. okt 2021

@mabenn netuším čo on má. Je to celé niekedy pre mňa nepochopiteľné, ale beriem to tak, že ak sa má medzi nami niečo zmeniť,tak sa zmení, keď nie,ostane mi super kamarát