Žiarlivosť voči partnerovi

23. máj 2023

Potrebujem vaše rady, tipy. Pociťujem posledné dni voči partnerovi žiarlivosť a som nešťastná. Rada by som zmenila nastavenie mysle a neriešila to v nezdravej miere ale nejak mi to nejde.
Včera bol na stretnutí s “kamoskou” a od vtedy mnou Lomcujú emócie. Hovorím si že to bolo len 1x a dokonca som s mohla ísť (len som chorá…)

Ale nejak sa do toho neviem upokojiť

rozovykon
23. máj 2023

Pokiaľ máte úprimný vzťah tak sa zdôver partnerovi, aké máš pocity, niekedy samotné vyrozprávanie pomôže 🙂, pokiaľ nie je somár bude brať na teba ohľad v budúcnosti.
Pokiaľ obvykle nie si žiarlivá a všetko klape môžeš byť v blbej fáze cyklu a môže ta situácia na teba doliehať viac.
Usmej sa na seba do zrkadla a objím partnera 🙂 svet bude hneď krajší.

sona96
23. máj 2023

Porozprávajte sa o tom. Povedz mu, ako sa cítiš. Že aj keď vieš, že sa ľúbite a vnímaš ho ako charakterneho muža, máš takéto iracionálne pocity.

salamistka
23. máj 2023

Veru tak, mne sa to raz stalo tiež a pomohol naozaj úprimný rozhovor, kde som svoje pocity rozobrala do detailov, aby môj muž aspoň trochu chápal, čo ma k tomu viedlo...uprostred noci, po jeho návrate domov, sme sa rozprávali dosť dlho a upokojilo ma to a môj muž porozumel, prečo som prežívala....

stanulienkat
23. máj 2023

Ked si chorobne ziarliva, nemyslim, ze to rozhovor spravi. Mozno psycholog. Nie je vo vztahu nic horsie ako ziarlivec.

moonlight1210
23. máj 2023

Preco konkretne si myslis, ze by mal dovod ta podviest?

archiebald
23. máj 2023

Ono nehovorím, že žiarlivosť je v poriadku, ale stále tu čítam ako treba navštevovať psychológa alebo si to upratať v hlave keď ma niekto takéto pocity ale častokrát je to úplne prirodzene a normálne. Mala si nato dôvod takto reagovať? Venuje sa Ti partner dosť keď chodí na stretnutie s “kamoškami”? Pretože je to dosť podstatne ako sa človek v tom vzťahu cíti. Nieje to vždy iba chyba ženy a jej “chorej” hlavy. A btw mne by sa napr. stretnutia môjho muža s jeho “kamoskou” osamote keď ja som doma chorá teda dvakrát nepáčili ✌🏻a nieje to o žiarlivosti, žeby ma mal podviesť ale trošku aj o úcte a rešpekte.

autor
23. máj 2023

Bol vonku prvý krat, preto som to tolerovala. Len v sebe som ss trápila aj trápim. Nemala som dôvod nepustiť ho, každý potrebuje svoj priestor a on ani von nechodí. Naozaj výnimočne šiel.
Úprimne mi ten rozhovor ani nenapadol 😁 najprirodzenejšie vec a nenapadla.