Žiarlivosť - terapie

15. aug 2023

Ahojte, od buduceho tyzdna zacinam chodit na terapie k psychologovi kvoli mojej prehnanej ziarlivosti,avsak sa strasne hanbim :( neviem ako mam zacat, ci rozpravat uplne do detailov alebo ma bude viest psycholog, skratka neviem co mam od toho cakat...ziarlivost je fakt prehnana, prameni uz z detstva ked otec na mamu stale len ziarlil a vraj nemal preco, az kym som nato mame neprisla sama a dodnes to tajim pred ocom...su to roky...poznacilo ma to sialenym sposobom a to takym, ze sa hanbim napr. S manzelom si pozriet film, kde je vyzlecena zenska...cize nulove sebavedomie..a to som ten typ za ktorym chlapi stale sli...nikdy som nemala nudzu o chlapov...a aj tak stale svojho manzela upodozrievam z hocicoho...ak by som sa prejavila pred nim naplno, tak uz davno so mnou nie je, no vela veci v sebe drzim a placem do vankusa, ked nie je doma...je to proste hnusna choroba, ktorej sa chcem raz a navzdy zbavit..budem rada ak mi napisu baby so skusenostami u psychologa s rovnakym problemom...dakujem velmi pekne

lindous
15. aug 2023

Super, že to chceš riešiť, určite sa nemusíš hanbiť... nemám skúsenosť s rovnakým problémom, ale tiež to boli vzťahové záležitosti a nevedela som čo čakať, no ono to išlo zrazu tak nejak samé, ani neviem ako som sa rozprozprávala + psychologička ma smerovala správnymi otázkami... buď úprimná (hlavne sama k sebe) a ono to pôjde, držím prsty 🙂

autor
15. aug 2023

@lindous dakujem....verim, ze to zvladnem

katkazuz
16. aug 2023

Aj ja ti držím palce, super, že si si to uvedomila a chceš s tým niečo robiť.

because
16. aug 2023

Prídeš, sadne si, povieš mu ze si nervózna, nesvoja a je to pre teba ťažké. A potom mu začneš hovoriť toto, co si napísala nam.... Držím palce.