Dobrý deň žienky neviem prečo ale mám muža bol ženatý?S prvého vstahu ma 16r syna z synom jeho vychádzam super. Len poenta veci mám svoj FC a keď niečo zdieľam ohľadom nás dvoch mňa a muža tak automaticky muž mi hovorí že všetko vidí jeho ex že prečo dávam na FC čo žiarli alebo závisť. Alebo mu to všetko vykrici...
Samozrejme, aj mne by to vadilo, nie pre jeho ex, ale celkovo, nezverejnujem tam ani seba, ani deti. On ked chce, nech si tam aj "holu rit vycapi" ale nech ma tam neoznacuje, nekomentuje, nezverejnuje.
neviem asi by som to neriesila, ze preco, ale akceptovala by som to, kazdy mame nejake tie svoje veci na ktorych si akoby potrpime
@deana100 je nutné tie foto na facebook dávať? Nie kvôli manželovej ex, ale celkovo. Tisíce ľudí žijú bez toho, aby foto zo svojho súkromia zverejňovali, tisíce žijú bez sociálnych sietí a celkom spokojne. Stojí to to za to? Veď najbližším príbuzným a kamarátkam ich ukážeš osobne, prípadne pošleš a na čo ich majú vidieť ostatní?
Veď si nastav FCB tak aby tvoje príspevky videli len tebou vybraní ľudia. Nemusí ich vidieť cely svet .
@pribinak asi musí, to my nepochopíme
Tak to sa asi treba jeho opytat preco sa ta taketo nieco spytal 🙂
@pribinak akurat som to chcel, ze kludne moze par ludi z toho svojho zdielania vynechat a bude pokoj na vsetkych stranach
@wivienka111 ja celkovo nie som fanúšik dávaním všelijakých fotiek a príspevkov na soc. siete, ale pre niektorých ľudí je to veľmi dôležité, no
ak su vyrovnani s tym, ze proste uz nie su spolu, tak ako neviem, co by im na tom mohlo vadit. spytala by som sa ho, co mu na tom vlastne vadi a ci ma s tym nejaky problem, ze sa takto prezentujete spolu
ja mam tiež instagram účet síce len pre priateľov a známych (+ - 400 ľudí) ale muž nechce byť na instagrame pritom má tiež účet a zamknutý, no posledné roky si to neželá, tak to rešpektujem, takže keď niekde sme, smejeme sa, že som " so starým 80ročnym dedom za kt sa hanbím" alebo sama 😀 keďže nie je na takmer žiadnej foto, kt. zverejním a nevadí mi to, je to jeho názor... FB nepoužívam na zverejňovanie fotiek
Tak je to len o komunikácií ak nechce aby si niečo dávala tak čo už no, prípadne si nejaké príspevky pridané uprav a zverejni len pre určitých vybratých ľudí a hotovo 🙂
Ja by som sa s ním otvorene porozprávala, či je to naozaj len kvôli ex a ak áno, prečo je to problém - tam existuje niekoľko riešení, aby tie príspevky nevidela...ale môže to byť aj len výhovorka a celkovo nechce byť takto zverejňovaný a vtedy by som to ja jednoducho rešpektovala
Ked nechce aby si davala tak nic proste by som to tolerovala, nemam s tym problem, nie kazdy ma potrebu proste ukazovat svoj zivot na internete, na socialnych sietach, tiez nejako to neprezivam, takze by som s tym bola ok.
@elizabet173 ja stale uznavam radsej fotky vytlacene, klasicke fotoalbumy.
Ked som zacala zit s terajsim priatelom, jeho ex kazdy nas krok sledovala. Proste sme nemohli nikde ist, vzdy jej vsetko vadilo, ze ideme na kupko, ...tak ze nie, lebo ich syn chodi do skoky a nechce aby bol chory, v lete zase nech nosi ponozky v kroksach, nech sa neponara do vody, lebo mu vojde voda do usi a on to nema rad...nech mu nedavame pukance, lebo pribera. Samozrejme, vzdy len u nas nemohol. A mne napisala, nech sa neopovazim si ich fotit, lebo ked uvidi co i len jednu fotku, uda ma, ze zverejnujem jej deti. Samozrejme, ona plny fb fotiek, este aj vsetky kuty bytu, cislo bytovky...mam na stene fotoramceky, samozrejme vsetkych nasich deti. Na vianoce sme sa fotili a jej dcera chcela odfotit stromcek. Doma ukazala mame, za nim nas fotoram s fotkami. Uz mi pisala, ze mi vlasy vytrha, ked to nedam prec, ze ona mi jasne pisala, ze si nepraje, aby som si fotila jej deti. 😃 ale sak to su uz aj moje. Hlavne, ze jest, kupat ich a obliekat to som povinna, lebo su aj nase. ✌️
@tosomja heh takze dvojaky meter. Len co s takymi ex robit, ako zas ved aj to dieta sa musi citit zle, ze s druhou ,, mamou,, nema nic ani fotky a v podstate s nou nic na verejnosti nemoze
@veronnica080 no presne. Keby ma nemali radi, tak nic nepoviem. Ale aj potajme mi volaju, pisu. Ona je hrozne sebecka, tak mne nech robi zle, ked jej to robi dobre, ale deti nech do toho netaha. Hlavne, ze ona nam povie, aby sme mu nic nedovolili, a chlapec chudak, kym pochopil, ze to nie my zakazujeme, sle ona...tak sme dost dlho boli zli.
@tosomja To mi povedz toto či je normálna. Ja neviem niektoré ak keby si niečo dokazovali alebo čo. Len aby dala najavo, že to sú jej deti. Nedajboh aby si ty s nimi dobre vychádzala. To je celé zle.
@gabci_gabca ja som hovorila priatelovi, ze nech to necha tak, ze este pride za nami, aby sme brali deti aj mimo sudu, ked si niekoho najde 😀
@tosomja dobrý no ona by bola.najradsej aby sme Malý.jej chlapca každý víkend ale nám sa narodilo malé babo. Ja mám dobrý vstah s ich spoločnim synom ale proste nebudem tolerovať aby sme ho malý každý víkend keď ona povie už svojmu ex manželovi to teda nie no mate to aj vy pestré.
Ja mám FB, môj partner nie, nechápe významu dávať na sociálne siete svoje fotky. Preto naše fotky ani nezverejňujem. Akceptujem jeho názor. Môj posledný ex (sme v aktívnom kontakte, pretože spolu podnikáme) má taktiež FB, foto pridá tak raz za 3 roky. Jeho nová priateľka je typ, že pridáva príspevky X krát týždenne. Zakaždým označuje aj jeho. Vrátane fakt otrasných fotiek či rozmazaných. Poprosil ju, aby ak si chce dávať fotky, tak okej, ale nech ho neoznačuje. Vôbec nemusí ísť o nejakú žiarlivosť. Proste akceptuj, že nechce zverejňovať fotky na FB. Čo je na tom tak ťažko pochopiteľné?