Ahoj, zaujímal by ma názor ostatných že ako to vidíte vy.
Moj priateľ už pred pár mesiacmi si pisal s druhou kamoskou, neskor som mu na to prišla. Písali si dosť osobne veci, pisal jej lichôtky, že je pekne oblečená, pýtal fotky že ako sa obliekla do školy. Občas aj provokatívne správy. Viac nejdem o tom pisat.
Následne, ked sa to prevalilo a došlo na to, urazila som sa, nahnevala, ignorovala ho a mala v pláne ukončiť vztah. On sa uvedomil, a všetko dal do toho aby sme boli opäť spolu. Neskôr keď som mu pozrela do mobilu, on si ju zablokoval. A odvtedy sa mi venuje na 110%, nemôžem sa sťažovať. Povedala by som, ze sa uvedomil. Napriek tomu som začala byt žiarlivá, mám na neho občas blbe poznámky. S tým už nič asi nespravím. Naštrbilo mi to dôveru voči nemu.
Teraz, po niekoľkých mesiacoch, vidím ze si občas napíše s kolegyňou, alebo s kamoskou, ohľadne prace, alebo nejakej blbosti. Maličkosti.
To sú veci, ktoré by mi nikdy predtým nevadili, ale mne to začalo vadiť. Nie nechce to čas, už to je takto dlhšie a ja neviem ako čo s tym robit. Pripadá mi, ako keby sa mi zmenšila dôvera voči nemu a ziarlim aj keď len odpíše kamarátke. Nechcem byt taká aby mi to vadilo, mne by to tiež nebolo prijemne keby on bol takýto.
Je normálne že mi vadia take veci? Že kvôli tomu ziarlim a urážam sa? Ako to mate vy ostatne, keď si priateľ píše s kamarátkou, prekaza vám to? Ďakujem za odpovede.
Pokym nevypisuje zenam, ze ake su krasne a typicke bla bla bla, nech si pise, vsak ja si tiez pisem s kolegovcami ale rozdiel je co si clovek pose ak pracovne tak niet co riesit
@petricka22 To je to, že ja chcem odpustit, chcem mat taky vztah ako predtým čo sa stalo. Ale ja to neviem nijak ovplyvniť, a ziarlim aj na take čo nemusím. A som si vedomá, že tá dôvera je narušená.
Nedivím sa Ti že nedoverujes
Ja sa snazim vedome odpustat, ked ma nieco trapi. Vecer pred spanim si hovorim, ze dotycnemu odpustam. Opakujem si to podla potreby. Mne toto pomaha, inemu nemusi. Na tvojom mieste by som si hovorila asi odpustam ti, verim ti, milujem ta… a pod
Pokračuj ďalej. Buduci rok to bude uz bývalý priateľ... A to bez ohľadu, ci si on najde skôr inú, alebo ho k tej inej odozenies sama...
Je to normálne, keď sa nastrbi dôvera už sa to vlečie, niekedy aj do ďalších vzťahov,🤷
No, pokiaľ mu nechceš veriť, nemáte o čom... Sú napr. muži, ktorí sú denne v kontakte so ženami, dokonca na ne musia byť milí a hovoriť komplimenty... Jasné, že manželka/priateľka má dôvod žiarliť, ale ničomu a nikomu to neprospeje. Alebo to prijme a bude mu dôverovať, že to nezájde ďalej alebo sa s ním musí rozísť.
načo si s človekom, ktorému nedôveruješ?
Je mozne ze ziarlis prehnane. Neviem co ta viedlo hrabat sa mu v mobile.. ale kto vie ? Mozno ziarlis opravnene. Tak ci tak taky vztah nema moc perspektivu.
Ako sa oblieka do školy ? Dúfam , že to bola vysoká škola a dievča nemalo 12 ...
Tak zalezi o com si pisali, nastrbena dovera sa tazko ziskava spat… mas len dve moznosti, bud mu naozaj odpustis a posuniete sa dalej, alebo sa budes zozierat kym sa nerozidete.