Žiarlim na priateľovu mamu

sulikovamajka
1. dec 2022

Dobrý deň. Mám priateľa, ktorý má 21, ja 19. Nebývame spolu, každý býva u svojich. Vždy keď idem ku nemu tak nevravím že so mnou nie je ale behá za mamou, pusinkuje ju, objíma ju atď minule na nej spal. Chápem že mama, ale není na to starý? Neviem či mám žiarliť alebo ako sa ohľadom toho vlastne cítim ale je mi to dosť nepríjemné. Možno je to tým že ja som takto nevyrastala tak to inak beriem alebo už fakt neviem.

zuzinka888
1. dec 2022

Chod spat . Trollko.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marcelik88
1. dec 2022

Heh sa cudujem, ze si este s nim

matkapodz
1. dec 2022

On zjavne ešte nedospel, keď sa tak správa. S tým asi nič nespravíš.

dilino
1. dec 2022

Syn spal na matke. Ježiši väčšiu debilinu vymyslieť nevieš chod spať a neotravuj debilinami. Ked si chcela byť za vtipnú tak máš smolu je to skôr trápne .Ešte aby si to niekto nevysvetlil po svojom že spal s vlastnou matkou. Lebo spal na nej je čo. Spať na mame môže kojenec ked ho mama drží a nie 21 ročný starý somár. Toto zavaňa trestným činom a vymyšľanim.

alina765
2. dec 2022

Pusti mu film Rany z Lásky ten Kike je presne taký 😁😁.

sulikovamajka
autor
9. dec 2022

@dilino 🤣🤣🤣🤣mňa jebne

sulikovamajka
autor
9. dec 2022

@dilino kks keď más napísať blbosť sa radšej zdrz komentára, asi keby viem čo s tým by som sa tu nepytala na názory iných ľudí ale očividne sa s tým skôr popasujem sama, ani nevieš kto som a to že si si prečítal príspevok cudzieho človeka ešte pod falošným menom tak prosím nekomentuj to ako by si videl priamo do situacie, lebo kvoli názoru obmedzeneho človeka som to tu fakt nedávala, aspoň vidno ako ľudia vedia podporiť a poradiť

dilino
9. dec 2022

@sulikovamajka tebe príde normálne že 21 ročný chlap pusinkuje svoju mamu ved to je choré. Ako aj ten váš vzťah. A prečo sa mám zdržať komentára je to verejné forum a nikoho som neurazila len som písala že či to je normálne takto sa chová 21 ročný chlap. Ved to je na psychiatra ešte nemá odstrihnutú pupočnú šnúru. Ak taký vzťah tak radšej žiadny.