Žiarli kamáratka na môjho partnera?

9. máj 2023

Ahojte. Mam už rok priateľa, ale mam aj kamaratku od plienok doslova .. ja som s priatelom šťastná, delia nas len kilometre, nic by ma ani v mysle nedonutilo mu nejak neverit a podobne, ľúbime sa, sme tu jeden pre druhého... no k veci ..
Od kedy som zoznamila kamaratku s mojim priateľom, tak stale ma oblieva recami ze je neuprimny, ze ma zle oci a pdoobne...
No, ona ma priatela tiez , velmi podobneho si nasla s rovnakym menom, i ocami .. zaujimave .. ale.. on ju stale ibq klame , pride nepride, .. taha ju doslova za nos .. chodi sa mi stazovat .. teda chodila .. naposledy co som s nou bola sa ma spytala .. ty si bola s priatelom v kine a s mojim synom ? Ze ano .. a preco ste ma nezavolali ? Lebo sme tam boli ako rodina .. urazila sa ..
Normalne nad tym stale nonstop rozmyslam .. myslite ze sa jej paci moj priatel ? Ci je az taka nestastna so svojho vztahu , ze sa snazi nieco druhe vyvratit ? Preco mi toto robi najlepsia kamoska ?

anjelicek26
9. máj 2023

Podla mna tu splietas viacere veci

Ze ma kamaratka nazor na tvojho priatela je normalne. Ty mas tiez nazor na toho jeho (a nie prave skvely), v tom si nie ste nic dlzne.

Kino (ak ste chceli vidiet film spolu) by nastvalo aj mna, ale logicky sa dalo napisat aj - boli sme tam ako rodina, nabuduce pojdeme len my dve, kde vyjde v kine to ci hento.

Prestan to v hlave analyzovat, nie, tvoj priatel sa jej nepaci a nie, neriesi tym svoj vztah, len ta chce "mozno nevhodne" upozornit, ze niektori chlapi su svine a mas byt v strehu, kedze mas uz dietatko, nepopalit sa zasa...

Prosim snaz sa v ludoch vidiet to dobre, ked sa to da, lebo na tomto sa lamu priatelstva. Ked si zacnes domyslat veci, ktore "mozno" ani nie su pravda, o com to je? Poznate sa dost dlho na to, aby ste si spolu sadli a cele to prebrali...

babulkomale
9. máj 2023

S jej synom ste boli v kine?

h2
9. máj 2023

@babulkomale Tiež som na tým chvíľu rozmýšľala, ale zrejme tam bola autorka so svojím synom, len to tak blbo napísala. Lebo ďalej píše, že išli, ako rodina.

h2
9. máj 2023

Myslela som, že ste nejaké puberťáčky. Ale ak už máš syna, si asi dávnejšie dospelá, aj tvoja kamoška. Tak sa tak správajte.

babulkomale
9. máj 2023

@h2 ano polovica vety akoby priama rec a polovica nie.

autor
9. máj 2023

S mojom synom .. ona deti nema .. tak ja sa jej so svojim vzťahom nestazujem ja som spokojna ona chodila a stazovala sa .. preto som si utvrdila dojem z toho, ze si nevidi do vlastneho hniezda to aky jej priatel a komentuje toho mojho .. myslim si ze je to normalne dospele zvazovanie a trosku blbe od nej ze ziarli na co ziarlit nema .. ja jej nerozpravam nic na jej priatela len pocuvam .. lebo nepoznam nesudim .. takze o dlznosti to tu ide velmi daleko..

A naco by si ziarlila ty ? Nepochopila som .. co by mala kamaratka robit v kine kde je moj priatel a môj syn ? Sme tam isli na rozpravku ako rodina na co tam bolo dovod ziarlit alebo nastvat sa

simona20201309
9. máj 2023

To ze mate rovnaký vkus je úplne normálne, keďže ste dlhoročné kamarátky. Spája vás určite viac spoločného a vkus môžte mat tiež rovnaký.
Veľmi nezrozumiteľný príspevok. Skus nejak zrozumitelnejsie vysvetliť, prečo by mala žiarliť?

simona20201309
9. máj 2023

Ja nechápem ako niekto nedokáže písať zmysluplne vety. Takéto spletky slov mi prídu ako písané pod vplyvom niečoho....

domkakvet
9. máj 2023

Chcela by mozno len aby si mala na nu viac casu.

toskanka
9. máj 2023

Tiež mi akosi ušla pointa 🤔. Máš pocit, že sa ti vtiera do života a chce ti znechutiť tvojho priatela, lebo ona vo svojom živote nie je šťastná?

xsandrax
9. máj 2023

Aj ja som mala takú kamošku, ktorá každého jedného chlapa okomentovala 😂 jednému nič dobré z očí nepozeralo, druhý bol karierista, ďalší sa jej videl na suknickara... keď to skúšala aj na môjho, tak som jej povedala, že je to môj priateľ, ja s ním chodím a mne sa páči, nech si ona hľadá takého, ktorý jej vyhovuje podľa zadaných kritérií.
To je taka povaha s potrebou všetkých riešiť 🤷‍♀️