Žiarlenie vo vzťahu

andulqa_pa
23. sep 2023

Ahojte.
Ani neviem prečo to sem píšem. Potrebujem sa vyrozprávať tak sa vopred ospravedlňujem za svoj výlev.
Na začiatok by som sa predstavila. Mám 27 rokov som slobodná mamička. Dcérka má 3 roky vychovávam ju od jej 4 mesiacov sama . Takže som zhruba 3 roky sama odkedy som sa rozišla s jej otcom som nemala žiadny iný vzťah. Vlastne to bol môj jediný vzťah boli sme spolu 7 rokov. Snažila som sa nadviazať kontakt, stretávať sa spoznávať nových chlapov no na vzťah som to nikdy necítila. No začiatkom roka som spoznala muža odo mňa staršieho má 37 rokov a 2 deti, ktore ma vo svojej starostlivosti on ( vobec mi to nevadi prave naopak ).Imponovalo mi ze ma zmysel pre humor vedeli sme si písať aj do noci po pár dňoch písania sme sa stretli. Všetko bolo super ale už na začiatku som si všimla ze je veľmi žiarlivý. Neustále bezdôvodne obviňovanie, sekírovanie . Počas 9 mesiacov co sa poznáme a stretávame som nikdy nebola ani len na drinku s kamoškou. Počas týždňa sa venujem dcére a cez víkend som s nim . Budúci týždeň čaká dcérku operácia. Mame pred sebou ťažký týždeň ( predoperacne vyšetrenie,samotná hospitalizácia a operácia bude náročná pre nás obe). No on znova vidí len to ze sa možno neuvidíme aj 2 tyzdne tak ma reči typu "ved chod von aj tak viem ze pojdes" ... potrebujem oporu pochopenie a lásku..no myslím si ze toto zas nie je to co v živote potrebujem aj napriek tomu ze ho mam rada... ďakujem za "vypočutie "

pribinak
23. sep 2023

@andulqa_pa to načo ti je tento pajác ? Psychicky nevyrovnaný.
Ber nohy na plecia. Si mladá baba, nájdeš aj lepšieho

viestta
23. sep 2023

Toto nie je partner na zivot, ale to uz tak trosku (mozno celkom dost) tusis. neviaz sa z nevyzretym jedincom.

ivik4
23. sep 2023

Nie nie nie , utekaj ! V zivote nikdy takehoto despotu si dat dobrovolne na krk.
Inak nestaram sa ale mozno si prave prisla na to preco mu vztah s matkou jeho deti nevysiel. Lebo predpokladam ze ako väcsina muzov povedal len svoju verziu

0silvia0
23. sep 2023

@andulqa_pa toxicky clovek, ziarlivec, mozno narcis. Aspon vies, preco ho zena opustila a nechala mu aj deti, asi pri nom nemohla dychat.

andulqa_pa
autor
23. sep 2023

Naposledy ziarlil za to ze som bola s expartnerom prvý deň v škôlke odniesť dceru a že si ma dovolil potom ex zobrať domov . Absolútne som si neuvedomila, že to môže byt problém keďže ja som za tým nič nevidela 🙈 s ex mame už všetko za sebou on ma svoju rodinu ...

andulqa_pa
autor
23. sep 2023

A proste čokoľvek mi vycita tak nakoniec mam pocit ze áno ma pravdu a urobila som zlú vec...pritom viem ze pravdu nemá a zas len ziarli a prehana

marca12
23. sep 2023

@andulqa_pa a toto ti na co je? Si dospela,rozumna zena s dietatom,ktora potrebuje zreleho muza,s ktorym si budu vzajomnou oporou. Zdute,ziarlive ego ozaj nepotrebujes. Naco s nim marnis cas

jana_eyre_2
23. sep 2023

Ak sa takto správa už v začiatkoch vzťahu, tak sa to asi zlepšovať nebude... bohužiaľ 😑

pribinak
23. sep 2023

@andulqa_pa tvoj ex je otec dieťaťa, toto je problem v hlave toho pajaca

Bez urážky normálnej zene by blikali všetky svetielka a kontrolky, že toto je psychicky nevyrovnaný chlap a žiarlivec a brala by nohy na plecia

Poďakuj sa mu za všetko pekne a ukončí to s ním. Treba si uvedomiť že toto lepšie nebude a akým vzorom ideš dcére

la_dolce_vita
23. sep 2023

Namiesto opory a podpory v narocnom obdobi trapne vycitky :(.. toto sa bude len zhorsovat bohuzial :(. Nic si nevycitaj! Toto je najhorsie u tychto magorov, ze este zena pri nich hlada chybu v sebe a ma pocity viny.

andulqa_pa
autor
23. sep 2023

Včerajšia konverzácia ..písala som mu ze dnes by som chcela ísť nakúpiť potrebné veci do nemocnice... pozrite sa ako to dopadlo 🙈

la_dolce_vita
23. sep 2023

@andulqa_pa Je to magor...

pribinak
23. sep 2023

@andulqa_pa tohto chlapa stále nazyvas svojim priateľom ?
Dúfam že toto sa zas nudí nejaký admin

goodidea
23. sep 2023

@andulqa_pa krásny slovník

stanulienkat
23. sep 2023

Tiez nechcem moralizovat, ale matka maleho dietata by mohla uz zmenit slovnik. Toto vyzera na nevyzretu 17-ku. A od ziarlivca treba utekat. Akehokolvek. Ziarlivci su zaverecna-treba utekat.

andulqa_pa
autor
23. sep 2023

Samozrejme sa tak bežne nevyjadrujem a už vôbec nie pred svojím dieťaťom.. no keď mi prasknu nervy a už toho mam dosť tak sa viem opustiť 😦

trema
23. sep 2023

Vobec by som s nim nestracala cas, naco.. este dnes by som sa s nim rozisla a mala by som pokoj

goodidea
23. sep 2023
juditoo
23. sep 2023

Ale ženy... pochybujem ze jej dieťa by čítalo tieto správy.. a co ho mala hýčkať v tej správe po prípade zdrobneninky používať? ..sama píše ze už si nebude hrýzť do jazyka .usúdila som z tej správy ze pred tou správou mu už niekoľkokrát pekne písala..
A ty dievca povedz mu jasné co si o tom všetkom myslíš rovnako ako si to tu napísala nám.. a keď si nedá povedať ani po tom tak si chod po svojom

moonlight1210
23. sep 2023

Ty aj tak uz si na ceste do jeho siete. Lebo uz si v stave, ze sa chces obhajovat pred nim. Cokolvek ti na to povie, ta startuje k dalsiemu dokazovaniu, obhajovaniu. Bud, ze sa myli, alebo, ze je hlupy, ak take veci tvrdi bez podlozenia.
Alebo hoci aj len tvrdeniu, ako uz mas toho dost a nenechas do seba takto skakat.

Ak by si naozaj bola silna, proste neodpises. Nijak. Ziadne varovne vystrely. Rovno bysi to utala. Nech by potom pisal, co chcel. Zabalila by si to s nim.
Toto neprebijes vyssou kartou. Nedokazes vytvorit balans, ze aj ostanete spolu, aj sa takto nebude k tebe chovat.
On je zialbohu vadny kus do vztahu.

Jedine, co sa moze stat, ak s nim ostanes vo vztahu, bude to, co sa ti po troche uz deje. Ze urobis normalnu vec (exo ta odvezie domov, nic menej, nic viac), a po jeho ziarlivych vycitkach sa citis zrazu za tu vec vinna.
Do buducna sa zacnes zachvilu kontrolovat, aby si mu nedala dovod. Aby sa nemal coho chytit. Co ti vycitat (hoci si vzdy, vzdy, vzdy daco najde.).
Vycvici si ta, ze budes chciet ostat pred nim bez moralnej poskvrny, aby ti nemohol povedat: aha! Mal som o tebe pravdu cely cas!
Budes sa kontrolovat, vyhybat vsetkemu. V podstate zacnes robit presne to, co on chce.

Byt tebou zablokujem ho a viac sa mu neozvem. Aj ty potrebujes radikalny rez od neho. Inak sa budes stale klamat, ze ak nachvilku sa ukludni, tak treba mu este dat sancu.
A cim dlhsie s takymto ziarlivcom si, tym viac ma pocit, ze si mu vlastne nieco dlzna, povinna. Teda rozchod v neskorsich fazach uz moze koncit kadecim. Od stalkovania, cez skodenie, po ublizovanie.
Prezo to treba utat este v zaciatkoch. A nevratit sa, nech by sluboval akukolvek zmenu.

spadnutaslivka
23. sep 2023

on je psycho, ale prepáč, asi ani ty nie si celkom v poriadku (tie sms). Takto riešiš veci? Vypni teraz MK (lebo sa tu aj tak spustí debata o ničom), porieš si tú nemocnicu a na toho čudáka sa vykašli. Je otcom a mamou zároveň, je naučený všetko riadiť, aby fungovalo a tým pádom má automaticky nutkanie riadiť aj teba. Podsúvaním "nevery" ti jasne ukazuje, že je vo vzťahu neistý, ale nenechaj sa zmanipulovať. Takto sa žiť nedá. Nie je normálne, že sa musíš spovedať prakticky cudziemu chlapovi, s ktorým len randíš, kde ideš, prečo, koľko tam budeš a ešte ti neverí.

retatka
23. sep 2023

Čudujem sa ,že ho poslúchaš ako psík .Veď úmyselne hráš jeho hru a čím ďalej tým viac bude pritvrdzovať.Nebudeš môcť ani chlapa pozdraviť ,či na iného pozrieť ,stretnúť sa .Zakomplexovaný trtko,nech sa ide liečiť .Už vieš prečo mu žena utiekla ?!

mane01
23. sep 2023

@andulqa_pa vyjasni mu, ze nie je tvoja matka a ty nemas 13 rokov… take poznamky rovno stopni a ani sa s nim dalej nebav. Musi mu byt jasne, ze bud sa spamata a bude sa k tebe spravat ako k svojpravnej, dospelej osobe, alebo dovidenia! A ty si nic nevycitaj! Nepotrebujes nikoho, kto ta bude buzerovat! A uz vobec nie chlapa, co ta pozna polroka aj s cestou!

simona20201309
23. sep 2023

@andulqa_pa najhoršie co môže žena urobiť, je začať sa správať ako posledná chudera a potom očakávať, že si ju muž bude vážiť. Naozaj otras....
Ja neviem, ale bezdôvodne spomína niekoho s kým,,aj tak chceš ist"? Tak bud je schizofrenik, alebo ma skratka dôvod.
Asi až taky anjelik nebudeš.
Ja by som ho okamžite tak neodsudila, pretože nevieme, čo ho k takému správaniu ženie. Možno zlé skúsenosti? Možno sa ti skratka nedá veriť?
Mňa osobne by to hranie na rodinku tiež nastvalo.

jumama
23. sep 2023

Ver seba a svojim pocitom, nie jeho diktátu! Nestrať samú seba a pošli ho kam patrí. Ľudia sa nemenia, a časom sa jeho diktát bude iba zhoršovať. Nepadni mu do pasce.

andulqa_pa
autor
23. sep 2023

@simona20201309 nie je to hranie na rodinku ... napriek tomu ze sme sa rozišli som šťastná ze o dcéru ma jej otec záujem a ze pri takej príležitosti ako je prvý deň v škôlke chcel byť prítomný.. keby v opačnom prípade chcela byť prítomná matka jeho deti v škole tak by som určite žiadne pripomienky nemala, lebo si myslím ze to je normálne... partnerstvo sa skončilo ale rodicia ostávame navždy.

januska12323
23. sep 2023

Napíš mu, že ideš do trojky s kamošmi a už nebudeš mať na neho čas a zablokuj.

zuzubb007
23. sep 2023

Ako pisanie zeny otrasne takto sa vyjadrovat, myslim, ze ste si obaja podobny

alex49
23. sep 2023

Načo takéhoto trapaka voláš frajerom. Máš na lepšieho.

domkakvet
23. sep 2023

@andulqa_pa podla tej konverzacie co si tu odfotila, tak sa necudujem, ze ziarli, prides mi ako decko a decku sa moc verit neda.