Ahojte. Davate na svoju intuíciu?
Pred pár dnami sme s manzelom rozoberali všelijake témy, naše nazory na ne atd. Sme spolu roky (18)
Manzel vie dobre, ze som ten typ, ze vsetko sa da vyjasnit, vydiskutovat, vyriesit.. len jedine by som nikdy neodpustila a to je nevera..
Totiz sme sa len tak rozpravali o tom, kedze v okoli praskla nevera .. velmi casto medzi sebou zartujeme, aj on voci mne aj ja voci nemu.. NAOZAJ z tejto nasej srandy som pocas debaty donho zacala, no co, mas nejaku ha?? ( so smiechom) ale jeho reakciu som necakala.. ako keby stuhol, uhyňal pohladom, bielka v ociach sa mu totalne prekrvili az mas slzy v ociach.. vobec to nezobral ako vtip a urazil sa na to ( strasne velakrat sme takto alebo podobne srandovali a takato reakcia nikdy nebola, ja som vazne len srandovala ale toto ma zaskocilo)
Co si o tom myslite?
Možno to vyrieši rozvod
Vieš,ako sa hovorí: opakovaný vtip,už nie je vtipom.
Možno mu len lezie na nervy tvoj pasívno - agresívny humor.
Takéto doťahovanie je smiešne max.tak raz....potom je to už trápne.
Tak su dve moznosti, bud niekoho ma alebo nema. Okrem toho ze stuhol, co Ti na to povedal? Povedal Ti do oci ze nie, nemam? Ak ano, mozno ho to urazilo. Ak mu teda naozaj veris a nikoho nema.
Ty musis vediet nakolko to bol vtip z Tvojej strany podany a z jeho strany to tak aj vzal.
A podla mna zvlastny styl srandovania a dotahovania sa.
tak si to zisti, ci ma milenku 😉 my to tu nezistime 😀
mne by prišlo že si ho odhalila...
načo takéto srandičky...ja mm nejdem ani do telefónu ,ani maily nečítam...
Nerieste tu prosim nas hunor, vy mu rozumiet nemusite. Samozrejme, ze nie neustale takto vtipkujeme, ale jednoducho nemame problem sa takto a podobne podpichnut za 18 rokov nikdy nereagoval zle, pochybujem, ze sa ho to dotklo, kedze este nikdy sa ho to nedotklo tak ako niektori pisete.
Ten vtip je uplne v pohode, nechapem co tu pisu baby bez zmyslu pre humor.
No pytas sa na intuiciu. Ja som s byvalymi zazila neveru viac x a intuicia ma nikdy neklamala. Fakt nikdy. Ked som mala podozrenie, zacala som patrat a zial vzdy som aj vypatrala.
To ci znamenalo nieco to co pises, musis vediet ty, ty ho poznas...
Keď po 18r ti jeho reakcia príde v niečom zvláštna, iná, divná a to ho predpokladám poznáš dokonale za tie roky, tak je možné, že si grafila klinec po hlavicke.
Trafila*
Ano, verim zenskej intuicii.
Ak si sa ho podobnu otazku opytala uz velakrat a toto je prvy krat co reagoval uplne inac, tak je to podozrive.
Inac mna osobne by urazilo ak by sa ma to muz opytal. Aj keby to bol vtip, tak by sa mi to nepacilo, Takze spravna reakcia nevinneho cloveka na takuto otazku je sa urazit. Ale to by znamenalo ze ta cele tie roky podvadzal a teraz konecne je verny a tak ho to urazilo ze ho stale podozirevas. Viem ze to asi tak nie je, ale 100% to vylucit nejde.
Ešte mi napadlo či neprežíva aktuálne práve opačný stav - odlúčenie od milenky a ty si zaťala do živého a preto tie slzy v očiach z jeho strany a mierny šok.. ako človek po čerstvom rozchode, ktorého sa zrazu opytas na ex.. keby to bolo v jeho živote aktuálne možno cíti skôr stres, ma potrebu sa brániť obhajovať, cíti buď hnev alebo naopak sa falošne zasmeje a celkovo reaguje skôr silnejšími emóciami..slzy a takéto zaskočenie svedčia skor o vnútornej bolesti a pocítil v tej chvíli slabosť, smútok, žiaľ, nostalgiu..hocico
A mozno je to cele uplne inak a my sme ta tu este viac zneistili 🙂
Moze to byt vselijak, mozno si spomenul na nieco uplne ine v tej chvili, mozno mu muska vletela do oka 🤪
Netrap sa nad tym, lebo na dialku normalne citim ako zacinas patrat, mozno po neexistujucej milenke 🙂
Že nejakú má
Možno ho po 18 rokoch "humoru", takéto podozrievanie uráža
Taketo vtipkovanie mi pride divne, ale k veci, ty ho poznas, tak ak mas pochybnosti, tak si ho skontroluj.
asi si zaťala do živeho, mrzi ma to.
@goodidea áno, to je všeliek na všetky problémy 😂. som si všimla
Ty si ho poznas najlepsie. 18 rokov. Co ti my tu mozeme radit, ked ho nepozname.
ono je to tazko povedat, ale ako mne to vobec teda smiesne nepride. skor je to nevhodne a urazlive. mozno fakt nikoho nema a zranilo ho to, ze si to povedala tak presvedcivo. ja by som skor povedala ze si to prepiskla
Myslím si o Tom že sranda má svoje hranice a pokiaľ si so svojím manželom tak dlho ako píšeš tak by si mohla vedieť kde je hranica kedy je mu niečo smiešne a kedy sa ho to už dotkne....navyše keď napríklad je ti (dúfam)verný a takto na neho ideš..... proste sa ho to dotklo....podľa mňa