Ženska ejakulácia

26. aug 2024

Ahojte žienky.
Otázka?
Dosiahnem mokrý orgazmus ( striekanie z vagíny) 😃
Tak sproste sa mi to píše ale problém je ja ho dosiahnem ale neprežívam žiadne pocity pri Tom vo mne to nič nevyvoláva dosiahnem ho vystrieknem sa ale tam to aj skončilo.🤦
Môže to súvisieť s tým že som rodila syna cisárskym pred 3 rokmi ?
žienky skúsenosti??

dzulli1980
26. aug 2024

Sa to tu hemží úchylákmi ... už aby prázdniny skončili.

zuzanita1609
26. aug 2024

Tiež si myslím,ucholaci pohov 😁🤭

slovakboy
26. aug 2024

Píšeš, že dosahuješ orgazmus a hneď na to že pri tom nič necítiš. Ako je to teda?

tomasisa
27. aug 2024

@slovakboy lebo sa to vola mokry orgazmus, teda si myslim, ze nepozna slovko squirt, ale to si len myslim...mnoho zien ktore otvorili tuto temu a boli ochotne sa bavit o tom sa priznalo ze mokry orgazmus vlastne ani nie je v pravom slova zmysle orgazmus, je to nieco ine....a ak uz zazili iny orgazmus/vaginalny/ tak to sa vraj neda porovnat...je to prijemne, ine ale tymi ,,stahmi orgastickymi,, sa to porovnavat neda

dharmasanata
27. aug 2024

Si sa asi popišala 😸

svetlonos
27. aug 2024

@dzulli1980
A hlavne timi istými! Milión tém začína oslovenim alebo ukončením "žienky" 🙈 a poväčšine sú to tie dávnejšie.
A často otázky na ktoré aj Google odpovie, aké načo hľadať, ze 😁?

thirstymonk
27. aug 2024

@dharmasanata No však squirt je moč nie?

macatt
28. aug 2024

@thirstymonk určite nie😂 nejde to z močovej trubice, ale z vagíny.. a je to tekutina ako voda, nie moč

macatt
28. aug 2024

@tomasisa áno, uvoľňuje to napätie, ten tlak, spôsobuje úľavu, ale je to iné..

macatt
28. aug 2024

Aj muži cítia tlak a chcú to dať von.. nám často zostáva to potláčať, nikto nechce mokrú posteľ..pecka je, keď to vystrelí spolu.. treba sa to naučiť @autorka

thirstymonk
28. aug 2024

@macatt Zatiaľ som ešte nemal tú česť, asi sa slabo snažím :D

macatt
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
thirstymonk
29. aug 2024

@macatt dakujem za info. Ked raz nahodou dakedy budem mat sex, budem na to pamatat 😅🤣🤣🤣