Ženatý milenec

7. okt 2022

Ahojte. Ani neviem ako začať. Pred dvoma rokmi prišiel k nám do práce nový kolega hneď sme si rozumeli aj keď je starší ja mám 26 on 37...po nejakom čase ho presunuli na inú zmenu na iné pracovisko ale stále sme si písali a volali až sme spolu začali chodiť von a tak nejako sme sa dali po pol roku známosti dokopy a tiahlo sa to až do dnes je to cez dva roky. Dnes som zistila že celý čas je ženatý no je to tak že s jeho ženou nežijú v jednej domácnosti žijú oddelene ale je ženatý...chodili sme spolu aj na dovolenky na predĺžené víkendy dokonca u mňa prespával aj pár dní po sebe ja som chodila k nemu domov jednoducho sme fungovali ako normálny pár. Nechapem ako to dokázal tajiť a dnes mi to pod tlakom už povedal ale vraj nechce o mňa prísť že najskôr si myslel že to nebude nič vážne že nemal za potreby mi to hovoriť ale potom sa bál že o mňa príde lebo ma miluje a ja jeho tiež a veľmi, všetko nám perfektne funguje,chce sa rozviesť ale ja som z toho smutná že mi tak klamal alebo ako to nazvať. Plánovali sme spolu začať bývať a ja teraz neviem čo mám robiť. Deti nemá ale je ženatý aj keď spolu nežijú. Neviem čo by ste na mojom mieste urobili? Som zúfalá nechcem o neho prísť ale veľmi sa hnevám za to.

lily405
7. okt 2022

Ja tym vzťahom,kde si ženatý,vydate nachadzaju iné známosti,milencov a popritom ostavaju v manželstvách absolútne nerozumiem. Veď keď človek podvadza tak určite svojho manžela,manželku/partnerku neľúbi. Vysvetli mi to niekto?

sialenaveronika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
7. okt 2022

Dnes sa s mileneckými vzťahmi roztrhlo vrece.
Neviem, keby sa chcel rozviesť už by za tie roky dávno rozvedený bol. Vás vzťah považoval za chvkovy úlet a tvrdo pracoval na tom, že manželstvo zachráni ci co? Nedajbože ešte z neho vypadne, že manželka sa rozvádzať nechce kvôli deťom, majetku...

zmrzlinka2021
7. okt 2022

Poznas ho cele 2 roky, predpokladam ze aj s nim mas sexualny pomer a predpokladam, ze nepoznas ani jeho rodinu, ani on tvoju.
Ale co je podstatne - klamal ti, cele dva roky.

Nikdy by som s takym bezcharakternym podvodnikom nechcela nic mat. Uz vies, co je zač, je to na tebe, ci dopadnes podobne ako jeho manzelka alebo sa spamatas.

klarolinne
7. okt 2022

Ok, je ženatý. Nežijú spolu. Tvárme sa, že je pravda a neklame ti v citoch a podobne. Ako ti existenciu manželky vysvetlil? Aké kroky chce podniknúť aby svoju situáciu vyriešil?
Poznáš jeho rodinu, kamarátov? Dva roky sú dlhý čas na to aby nie. Pozhovárajte
Toto je dôležité v tomto príbehu, a rozhodla by som sa podľa jeho odpovede.

pribinak
7. okt 2022

Hnusne Tá klamal. Kopnúť do riti a hľadať iného, takého čo neklame

lienka.7
7. okt 2022

Ako pise @zmrzlinka2021 asi pre neho vas vztah taky vážny nebol, ked ta nepredstavil rodine, ktorá by sa divila ze ma milenku . Taktiez priatelia nic? Nepytali sa ze kedy sa s Evou (meno vymyslene) rozviedol? Kde býval ked nebol s tebou?
O ten rozvod vobec podal? Alebo sa iba chce rozviesť? A ked ho ty opustis ostane pri zene ci ako?
Sorry @autorka ale je to bezcharakterny klamár.

nikpa
7. okt 2022

A načo je stále ženatý? Nerozumiem.

koniarova
7. okt 2022

Nechápem,prečo sa počas dvoch rokov už dávno nerozviedol. Toto bude buď fake téma,alebo muz debil.

liz_lemon
7. okt 2022

ktovie, ci jeho zena vie o tom, ze spolu neziju

lienka.7
7. okt 2022

@koniarova alebo naivná autorka 😊 ktorá za 2 roky nezistila ze ma ženatého korena

janetinka27
7. okt 2022

ahoj a vy ste za ten cas spolu nikde neboli? nikoho ste nestretli? rozpravali ste sa o minulosti? ako ste travili predtym svoj zivot? nestretla si nikdy jeho rodinu ani kolegov, kamaratov?
mozno ta na zaciatku nechcel odradit, nevedel co sa z vasho vztahu vyvinie, ale urcite uz davno nastal cas, kedy sa mal rozhodnut ti to povedat a vyriesit to. je to klamstvo a ty si mala o tom vediet.

0silvia0
7. okt 2022

Nedava to logiku. A teraz ked sa na neho pravom nahnevas, rozides sa s nim, tak si tym klamstvom ako pomohol? A ako dlho to chcel tajit? Rok, dva, pat? Potajomky by riesil rozvod a klamal by ta, ze je na sluzobke a bol by na sude? A potom by ti povedal hups, som sa vcera rozviedol?
Pre mna by bol necestny klamar, nech si ide klamat niekde inde.

miadi
7. okt 2022

Ak je toto realna story citila by som sa pri nom ako totalny idiot ze som toto netusila 2roky a zhnusil by sa mi hnusne ta oklamal podviedol… a kto vie coho vsetkeho je este schopny.. ale Tak hlavne ze sa velmi milujete. Aku Radu vlastne chces ? Keby sa aspon za tie 2r rozviedol.. Neviem ako mu chces po tomto este verit ? Ked ta vie tak lahko klamat tak dlho .:

brembo
7. okt 2022

Neriešil rozvod,lebo ho nechcel. Ja ako muž to vidím tak,že ta s tým rozvodom bude tahat pekný kusok,až kým ti neprasknu nervi a neukončíš to. Ostatné veci radšej písat nebudem.

osky
7. okt 2022

Jedna tema väcsia perla,ako druha.
Vidim v poslednom case, ze v dnesnej dobe mnohi ludia ozaj nemaju ziadne hodnoty ani zabrany.
Cisto sexualne vztahy nazyvaju laskou ,
Nevera je ospravedlnenim za nedostatok sexu,
Manzelstvo je len akousi zarukou full servisu,
Po sobasi Sa ocakava zmena toho druheho,
Splodene deti su casto na pritaz,
Peniaze Sa delia na moje a tvoje,
Za zabitie nevinnych ludi Sa do basy nezatvara...

Divna tato doba...

terezka1947
8. okt 2022

Nech sa rozvedie a môžete začať život vy dvaja. Hádam nechceš bývať s niekým,kto síce nežije s manželkou,ale rozvedený nie je. Kvôli čomu?

terezka1947
8. okt 2022

@osky zrlelativnili sme všetko.
Nie je zlo,ani dobro. Hodnoty a vzory nie sú,aby sa nicitili niektorí a niektoré skupiny menejcenné,či diskriminované,čiže tu sme dospeli.
Dalo sa čakať,že to takto dopadne. A myslím,že to bude horšie.

akbara77
8. okt 2022

Blablablabla...

dusankomoj
8. okt 2022

Ďalšia diskusia,kde autorka vypľuje perlu a viac nereaguje🤣 hlavne,že pod jej príspevkom sa vášnivo diskutuje.

sima338
8. okt 2022

Takto, nemusí to byť fejk, sama poznám v okolí muža, ktorý so svojou manželkou už 6 rokov nežijú, majú spolu 3 deti, tie si striedajú, tvária sa, že všetko ok, on už mal za tých 6 rokov xy priateliek, ona tiež vzťah, ale rozvod akosi nikde a nemyslím si ( keďže ich oboch poznám ), že oni sa niekedy rozvedú. Vyhovuje im to, majetok si deliť nechcú, v škole deti nemajú rozvedených rodičov, občas v spoločnosti im vyhovuje hrať sa na vydatú a ženatého...aj takí sa ľudia, len potom ani tie vzťahy im nevydržia, lebo nie sú rozvedení single ľudia...je to asi tvoj prípad, asi by som mu dala ultimátum rozvod a keď nechce, nevyberie si teba, zaželaj mu všetko dobré do života ďalej

barborachors
8. okt 2022

A to este nevies, ze nemusis byt jedina milenka a jedina s ktorou podvadza jeho zenu 😃 Ono totiz tito trtkácikovia velice radi trúdia aj v inych úloch, neboj.

riamia91
8. okt 2022

Urobil to terajšej a urobí to tak aj pri budúcej, a je jedno či ňou budeš ty.

miska_mysicka
8. nov 2022

A to sa nemal čas za 2 roky rozviesť? Prepác ale si strašne naivná…