Žena nemá chuť na sex

alexander8888
12. mar 2021

Pekný deň prajem už neviem kde sa mam obrátiť a preto prosím vás o radu. Je to v poriadku ak moja žena aj keby mesiac dva tri nikdy by nebola aktívna v milovaní ? Teda jej to netreba žiaden záujem keby ja som sa nedošiel a začal prvý aj to musí mat chuť.
Je to v poriadku takto absolútny nezáujem o milovanie nepotrepú. Viem ženy si poviete nie stále je chuť ale nemáme deti. Čo bola u svojej lekárky všetko je v poriadku čo podľa mňa nie.

aurorastone
12. mar 2021

za mňa je to úplne ok, som na tom podobne ale mam rada ine druhy nežnosti, nemusí to byť žiadna forma sexu 🤷‍♀️... no každý sme nejaký

betty_image
12. mar 2021

Na zdravú bezdetnú ženu je to veľmi málo, obzvlášť ak žije v plnohodnotnom fungujúcom vzťahu. A hlavne problém je v tom, že ty chceš častejšie, ona nie, ak by ste boli 2 takí, že vám stačí raz za 2-3 mesiace, tak to problém nie je, ale v tomto prípade to môže byť problém vo Vašom vzťahu.

banderaska29
12. mar 2021

@alexander8888 za mňa to v poriadku nie je takýto prístup ani u muža a ani u ženy. aj si sa s ňou o tom rozprával, že prečo nechce ? môže to byť hlbší význam, neviem len rozmýšľam nahlas.

katkati
12. mar 2021

Kým nebola tvoja žena, tak si o tom nevedel? Lebo keď je to iba od určitého času, tak si ju prestal priťahovať a ona za to nemôže.

tenerifka
12. mar 2021

@alexander8888 ako dlho ste spolu? Ak je to uz dlhsie, jednoducho asi ju uz nepritahujes tak, ako na zaciatku, krute, ale stava sa.

alexander8888
autor
12. mar 2021

nikdy to nebolo tak vela o sexe bol cca tak isto potom jedno obdobie viac ale nikdy neprejavovala zaujem aby ona prva. Poviem to mozno hlupo keby ja som nedosiel do postele kde je ze chcem sex tak by sme asi ani dnes este ho nemali ona by take nieco nikdy nespravila. Tam ide o to ze kazdy ma svoju potrebu ano niekto nepotrebuje ako nejake duchovne ale proste nejake potreba tam musi. Nie je to v poriadku podla mna.

terina25
12. mar 2021

Ked bola taka vzdy ,tak si sa s nou nemal ozenit

odesi
12. mar 2021

Hmmm ak to takto bolo odjakziva tazko povedat, nic ineho ako sa o tom s nou priamo porozpravat, ci je niekde nejaky problem alebo preco ma takyto postoj. Aspon budes vediet na com si

suge
12. mar 2021

@alexander8888 Chuť na sex s tebou alebo celkovo? Lebo žien, ktoré si nechajú ujsť kvalitný orgazmus je zanedbateľné množstvo.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
banderaska29
12. mar 2021

písala som to nedávno do jednej podobnej diskusie a napíšem to aj teraz.
Takto to dopadne, ked zvíťazí láska nad jednym zo základných partnerských piliérov. Dobrý sex je vo vzťahu na tej istej úrovni, ako láska, rešpekt, porozumenie a tolerancia. Kto tvrdí opak, nech si prejde diskusie na mk. " ľubim ju/ho, klape nám to ako partnerom, ale máme zlý sex (alebo žiaden sex) a chladne nám vzťah..."
Máš pár možností 🙂 veľmi nekompromisne navrhni sexuálnu poradňu, partnerskú poradňu. Ak Ťa ľúbi a záleží jej na tom vzťahu tak to bude to najmenej... ak nie - v opačnom prípade by som zutekala ak tam ešte nie sú deti.

viki128
12. mar 2021

Zvážil si možnosť že ti to možno v posteli veľmi nejde? Na tom nie je nič zlé, ale ak to nie je pre ňu nič extra tak jasne že sa jej do toho nechce. Nechceli ste niekedy skúsiť nejaké hračky do spálne? Alebo sa jej otvorene spýtaj na to, s tým že sa neurazíš ak ti povie že sa napríklad málokedy spraví.. Dá sa na tom pracovať a v posteli sa dá robiť veľa rôznych veci 😂

alexander8888
autor
12. mar 2021

no nechcel som to az tak rozoberat ale tak poviem este jeden problem na ktory neviem odpovedat dovod preco je to tak. Ak je predohra alebo hram sa a pred vyvrcholenim povie dost a nemozem pokracovat tak urcite to neni o orgazme a podobne lebo ako samozrejme nechvalim sa ze som najlepsi ale proste dovod preco stale stale pred vyvrcholenim v tej proste sekunde KONIEC a uz nesmiem pokracovat rukou a podobne. Skuste aj na toto najst odpovedat. Hracky toto nikdy nechce ledva nieco si chce obliect pekne.

elenora71
12. mar 2021

@alexander8888 Ak ste spolu už 50 rokov, tak je to Ok 😊Ak len chvíľu, tak buď je chorá, alebo má dáku traumu z detstva.

banderaska29
12. mar 2021

@alexander8888 mne ešte napadlo - nemá depresie ? aká je v bežnom živote ? vesela, smutná, zamyslena ? veľmi dôležité toto rozlúsknut. poprípade nemá nejaký blok ? nezažila v minulosti nejakú sexuálnu traumu ? lebo toto sú také zvláštne prejavy, nie je to typické ani normálne.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
loliki
12. mar 2021

Koľko rokov ste spolu? Podľa mňa to môže byť nejaký blok, trauma, zranenie o čom sa jej aj ťažko hovorí. Strach. Výčitky. Aké boli jej predošlé vzťahy? Aký je jej vzťah k otcovi? Nejaký problém asi má. Nepomôžu ani plodné dni? Nezmení sa jej správanie aspoň vtedy počas mesiaca?

iwesska
12. mar 2021

Je to v poriadku. Minule sa tu obhajoval chlap,co to potrebuje 4x denne,ze to je len libido,treba to chapat. Tak toto je tiez len znizene libido,treba to chapat😉Ruky mas,tak verim,ze sa to vyriesit da😉

mareri
14. mar 2021

my máme sex ako kedy, niekedy každý den, niekedy obden, ale obaja sme aktívny, obaja si to uživame a v tomto si velmi rozumieme

bennn
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alexander8888
autor
19. apr 2021

Dlhsie som nebol skusal som to riesit ale prosim vas poradte mi co robit ? Plus je ok ak som poriadne svoju zenu nevidel nahu ? sex v tme ... len sa schovava ako hambi sa strasne. Je to ok ? Prosim fakt co robit.

stanik_67
19. apr 2021

hmmm ako o tom sa proste musite len vela rozpravat, treba jej povedat, co citis a nech ti to proste vysvetli ako chce dalej fungovat

cali14
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vanda323
7. sep 2021

@alexander8888 No ja keby som aj rok sex nemala tak mi to nevadí taká som unavená 😊 Keď vidím že manžel niečo špekuluje večer tak už len gulam očami ☺️ Ale potom som aj rada. Ale radšej len tak ležím a rozprávam sa snim keďže je veľmi málo doma