Ahojte..Mala som isté problémy so sebavedomím,vzťahmi tak som začala navštevovať psychologičku.A dnes mi povedala takú zaujímavú myšlienku.Vraj žena,ktorá je zdravo sebavedomá,cíti sa dobre a príťažlivo je atraktívna v bežnom živote a taká žena nemusí hľadať chlapa na internetových zoznamkach,lebo stretne sympatickych mužov v reálnom živote,proste sa nanu nalepia je príťažlivá pre nich a určite sa objaví nejaký kde to bude obojstranne..A že internetové zoznamky,vraj je to sílené spoznávanie,tlačenie na pilu preto je tam veľa zufalcov..Myslíte,že to tak naozaj je?
Áno tak isto sa na to pozerám aj ja.
Ale tak chvala bohu pre zúfalcov, apson aj oni majú šancu si niekoho nájsť
V dnešnej dobe to až tak nieje... kde reálne niekoho spoznas keď bolo všetko pozatvárane😅
Áno, určite si myslím, že ženy, z ktorých vyžaruje sebavedomie sú príťažlivé, ale tiež si myslím, že aj internetové zoznámenie môže byť niekedy fajn, len to treba brať s rezervou a netlačiť na tú pílu... Ja by som napríklad radšej išla von s niekým s kým prehodím aspoň pár správ ako s človekom, ktorý ma osloví na ulici, či v kaviarni... Aj po baroch stretneš zúfalcov 😅 a nie každá žena sa venuje takým voľnočasovým aktivitám, kde má možnosť spriateliť sa s mužmi
Nie nemyslím si to, takéto pausalizovanie je zvláštne hlavne, ak to povie psychologička, ktorá by mala vedieť, ze okolnosti ludi sú rôzne a niektorí nemajú možnosť sa zoznamovať s novými ľuďmi.
Ano samozrejme 👍 zivotna skusenost potvrdena aj psychologickou 🙂
@jjanulienka na benzinke, v Tescu pri rybach, vo zvieratkovom obchode, v praci, u lekara/ v nemocnici ( mna balil osetrovatel pocas jednej hospitalizacie, prekecali sme hodiny)…dokonca aj na pohrebe sa zoznamila kamoska 😃
No vidis. A ja som normalna, pekna vzdelana zena. Manzel pekny slusny vzdelany muz. A aj tak by sme sa v živote nestretli nebyt zoznamky. Je to podla mna vyborny sposob stretnut ľudí, ktori by sa inak nemali sancu stretnut. Vdaka Bohu za zoznamku, mam mamzela a dve krasne deti. Psychologicka nech sa da vypchat
to je blbosť.....
poznam x párov co sa zoznamili cez kamaratov, cez net...... proste daj dohodene rande.....
proste mas prácu, robis len doma,stale ti isti kamarati, ti isti ludia..... tak dopomozes tomu cez net..... uplne normalna situacia dneska.....
Tiez si myslim,ze je to tak.
Hm,súhlasím s tým sebavedomím a príťažlivosťou ženy.
Nesúhlasím s tým,že zoznamky sú automaticky zle.
Ide o to aké a nakoľko zúfalo kto hľadá.
Lebo zúfalé hľadanie nie je ok nikdy s nikdy nič dobré neprinesie.
Súhlasím len čiastočne, predsa len prišla pandémia, niekto môže byť skôr introvert alebo sa presťahoval do nového mesta,t.j.nema tam priateľov cez ktorých by sa prirodzenejšie dostal k novým kontaktom.. vtedy môže byť zoznamka nápomocná
No neviem... manžel a ja sme si myslím dosť sebavedomí a ja som teda nemala problém zoznamovať sa medzi ľuďmi. Ale nebyť zoznamky nespoznala by som môjho najúžasnejšieho manžela a aj otca našej dcérky. Bola to síce zhoda náhod ale ďakujem za ňu ❤️
nie
myslim, ze na internete mozes tiez najst partnera tak ako vsade inde, je to len sposob ako niekho stretnut, akoby si sa pytala, ci mozes najst priatelov a ludi co ta chapu cez internet alebo len v realnom zivote. mozes najst aj cez inernet, ale pozor tiez hrozi vela podvodov, ze niekto kto je kamarat si bude pytat peniaze a pod. takze zacni tym sebavedomim a potom budes musiet riesit vztahy ci cez inernet alebo v realnom zivote, ale dufam a prajem ti, aby si si priatihla tych pravych a odhalila tych falosnych. psychologicka je starsia skola, nepozna kolko partnerstiev a deti z nich vzislo z internetu, ja takych poznam minimalne 10.
Nesuhlasim s takymito a podobnymi pausalnymi nazormi a nechapem jej drcnuty postoj. Ona sa ako spoznala s zivotnym partnerom?- by bola moja otazka. Co mala tolko sebavedomia, ze si sli za nou na ulici chalani nohy dolamat alebo ich balila ona v mhd? 😂
Za mna nezavazne stretko na kafe s prechadzkou na frekventovanom mieste bolo ok, nie za ucelom randenia. Zostali sme kamosi, skvelo sa nam kecalo. Po par rokoch sme sa zacali stretavat intenzivnejsie a zamilovali sa ako kone. Kupili sme si byt, vzali sa a cakame dietatko. U nas to skoncilo vyse 7 rocnym vztahom a sme spolu nesmierne stastni 😁🥰
Tak, ak máš zdravé sebavedomie a vyžaruje z teba tak naozaj si aj pre okolie príťažlivejšia. Nemusíš byť modelka s mierami 90-60-90 ale ak máš sebavedomie, si šťastná a toto z teba vyžaruje tak naozaj ťa ľudia vidia inak a viac sú k tebe priťahovaní ako keď pôsobíš pochmúrne, hanblivo a uhýbaš pohľadom do zeme. To ale neznamená že sebavedomá žena sa nemôže zoznámiť na internete alebo cez priateľov, to je hlúposť hlavne v terajšej situácii s covidom. Rovnako, že dievča ktoré je hanblivejšie si nemôže nájsť partnera. Možné je všetko. Hlavne , ak chceš získať sebavedomie tak by to nemalo byť kvôli žiadnemu chlapovi ale kvôli tebe samej aby si sa naučila milovať sa takú aká si a ver mi že ak o tom presvedčíš seba tak to uvidia aj všetci naokolo ❤️
Myslím, že jej slová reprodukuješ podľa Tvojeho vnímania a jemne sú skreslené.
Samozrejme, je to tak s tou časťou bez virtuálneho sveta. Hľadanie vo virtuálnom svete dokáže dokáže ľudí napĺňať niečím, čo im neposkytuje reálny svet. Internetové zoznamky majú aj šťastné páry.
ja som sa vzdy povazovala za peknu zenu a muzom som sa pacila, ale som hanbliva a introvertna povaha ked ma oslovili v realnom zivote skor ma to vydesilo 😃 viac mi vyhovuje internet a tam som aj spoznala skveleho muza, co sa tyka balenia zien je neisty ale inak je to poklad, vela zien ho preto odmietlo a ja som stastna ze som si ho uchmatla ja 😃 poznala som v zivote par sebavedomych blbcov 😃 ktori aj ked mali pekne zeny nechcela by som ich ani za nic takze neni vsetko len o sebavedomi, v realnom zivote je tiez velmi vela zufalcov, suknickarov, klamarov atd. dolezite je podla mna vediet ich vyselektovat a prekuknut a byt sama sebou, na nic sa nehrat ci uz na zoznamke alebo v realite
Ano je
Neviem, ja som nikdy nebola sebavedomá, nikdy som nebola klasická krásavica, dokonca som tichá introvertka.. a predsa som nikdy nemala nudzu o záujem mužov v reálnom zivote (píšem v minulom čase, lebo už som zadaná 17rokov) je pravda že kedysi nebolo také bežné hľadať na nete, ja som si tak našla len jedného priateľa, avšak tak ako VŠETKO nedá sa to podľa mňa skatulkovat a hlavne psychologicka by takéto súdy vynášať nemala..
podľa mňa blbosť.. ja som nikoho nehľadala, zo zvedavosti som bola na zoznamke... a som normálna, vzdelaná, sebavedomá a nevyzerám najhoršie.. a čuduj sa svete, na zoznamke som našla teraz už svojho manžela, ktorý je tiež normálny, vzdelaný a pekný chlap.. možno by som ho časom niekde stretla, ale zoznamka to urýchlila a čo to som o ňom už vďaka tomu vedela.. zase ale treba triezvo uvažovať a triediť, lebo je tam aj plno magorov... ale za mňa psychologička, neviem, ale je totálne mimo...
Písanie na zoznamkách dáva možnosť prejaviť svoje pocity, napísať slová, ktoré by sa nevyslovili. A to je príťažlivé pre niekoho, komu takéto prejavy v bežnom živote chýbajú. Tam sa stretávajú myšlienky v písanej podobe a majú vlasnosť pritiahnuť druhú stranu a nalepiť sa podobne, ako vyžarovanie človeka v bežnom živote.
Súhlasím so sebavedomím, to je veľmi dôležité ;) ale na druhej strane nesúhlasím s výrokom o internetových zoznamkach, ja a môj manžel sme sa spoznali na pokeci (áno na tej “najhoršej” zoznamke :D ) a nebolo to za účelom zoznámenia, neplánovali sme sa nikdy stretnúť ale po dvoch mesiacoch písania (len tak z nudy v škole a tak) sme sa rozhodli stretnúť s tadaaa 7 rokov spolu, 2 roky manželia a mame krásnu dcéru ❤️ Obaja sme vtedy boli mladi slobodní vysokoškoláci, žijúci na internátoch takže príležitosti stretnúť niekoho osobne bolo podľa mňa až až 😅🤷♀️ Aj napriek tomu nám to vyšlo až s niekým mohla ne náhodou stretli na internete … a napísala som ja jemu, prvý a posledný krát som niekomu písala ja 😃 neviem prečo, proste ma zaujal
Všímam si to podľa stavu v akom som ako na mňa reagujú ľudia. Aura sa mení našimi náladami a tým aj celé naše vyžarovanie. Keď mám migrény a túžim byt sama ľudia sú súcitnejsi (aj cudzí co to samozrejme nevedia) viac ochotní pomôcť a podobne. Keď som nahnevaná dejú sa mi veci co ma hnevaju ešte viac a aj ľudia na mňa vyskočia. Keď sa citim príťažlivo a sexi tak po mne pokukuju aj tí muži čo bežne nie a stretávame sa denne napr v škôlke škole keď odnášam deti. Keď sa cítim ako vypluta hoci vyzerám rovnako tak sa na mňa nikto nepozrie. Väčšinou som ale naladená na milu nôtu a tak ci Dr alebo úrady so mnou jednaju láskavo aj keď sa pred minútou vykricali na človeka predo mnou. Priťahujes si podobne v tej ktorej situácii. Ak budeš sebavedomá budeš mat muža co ta bude taku ľúbiť aj keď máš nedostatky
Ja poznam niekolko dobre fungujucich internetovych manzelstiev. A podla mna ziadny sposob zoznamenia sa nie je zly. Pekne vztahy vznikaju uplne najroznejsim sposobom. Kedysi boli dohodnute manzelstva a mnohe z nich dobre. Pred internetom boli inzeraty v novinach. Mam kolegu, ktory ma dlhorocne spokojne manzelstvo z inzeratu.
Ja poznám cez internetové zoznamky 5 párov, ktorý majú niekoľkoročný úspešný vzťah 4 z toho aj deti. Takže internetové zoznamky by som neponižovala ale čo sa týka sebavedomia s tým súhlasím že sebavedomá žena je atraktívna pre okolie nie len v sexuálnom zmysle pre opačné pohlavie.
Ja si zasa nemyslim ze je to tak, ako povedala psychologicka. Mam tiez vela dokazov vo svojom okoli, ktore potvrdzuju pravy opak. Cize asi vynimky, by mozno povedala tvoja psychologicka. Dalej, dalsi nepopularny moj nazor - odpozorovany je, ze praveze sebavedoma a dajme tomu aj atraktivna baba ma problem si najst chlapa k sebe v real svete. Preco, to uz neviem, moji kamosi mi vravia, co si, to je ina liga, na tu nemam 🤭😃 Tak chudak baba ide na socialne siete a cuduj sa svete, tam najde k sebe polovicku... Cim to asi bude, hm.. Ale vravim, asi je to teda vynimka. Zas mam aj kamosky ktore natrafili cez zoznamky na iba debilov, ale zas tie iste baby stretli debilov aj v realnom zivote...