Závisí výkon od partnera?

6. nov 2021

Ahojte
Riesime s kamoskami “dilemu” - nie nemame 20 rokov, ale chceme vediet nazory a najma skusenosti inych

Vykon ( v sexe) pri parnerovi - je vzdy rovnaky pri kazdom partnerovi alebo zalezi aj od partnera?

My sme sa zhodli, ze dana osoba dokaze byt totalne drevo a aj uplna bohyna - ze zalezi ako si s danym partnerom sadne

Maju to tak aj chlapi? Myslite ze chlap ktory sa javi ako uzasny pozorny milenec mohol byt k partnerke pred Vami nie az taky skvely? (Riesime to kedze ta ex ho opustila)

Opytat sa konkretne toho chlapa sa nechceme

Diki za nazory

tosomja
6. nov 2021

Tak sa opýtaj jej , keď sa nechceš pýtať jeho 😄 alebo ti máme požičať našich, a potom porovnáme pri kom bol lepší? 🤭 Hej, záleží aj od partnerky, aj od okolností.

h2
6. nov 2021

Nemyslím si, že niekto bude pri jednej partnerke skvelý, pozorný, výkonný... bude zrazu pri inej úplne iný. Skôr je to o tom, čo komu vyhovuje. Niekomu sa môže niekto zdať skvelý práve preto, že to robí tak, ako to inej partnerke vôbec nevyhovuje.

autor
6. nov 2021

@tosomja ano my toez tvrdime ze zalezi pd danej partnerky a od okolnosti a od toho aka velka iskra tam prebieha … ono chlapi sa vacsinou vidia vo svojich ociach ako uzasni borcovia ajked velakrat nimi nie su … no tento konkretny je pozorny a my dumame ci to bolo take uzasne aj s inymi 😁

autor
6. nov 2021

@h2 to ano. Ale ktorej zene by vadilo to ked je chlap pozorny …
My riesime to ze ci vykon chlapa zalezi od vykonu zeny … lebo podla mna zena odvedie taky vykon ako jej ten chlap velmi chuti … nie pri kzdom rovnako

h2
6. nov 2021

Napríklad tej, ktorá to má rada drsne a nejaké nežnôstky jej lezú na nervy?

autor
6. nov 2021

@h2 praveze nie … zle som sa vyjadrila … osoba ma pocit ze totalne si sadli. Ze on jej robi uplne to co potrebovala (a doteraz to nik az tak skvelo nezvladol)…ze je aj drsny aj nezny … ale teda je zvedava ci aj pri ex bol taky skvely 😁

h2
6. nov 2021

Tak to sa mi zdá úplne divné. Zrejme bol rovnaký aj pri ex. Ale teda, ak niečo netúžim vedieť, tak je to to, ako môj chlap sexoval s bývalou.

autor
6. nov 2021

@h2 😁 ani ja … zrejme bol taky isty … tak riesime ze preco ho ex podvadzala … nakoniec aj opustila.

madeline1
6. nov 2021

Nie, nemate 20, tak kolko? 21?

niekto2hy
6. nov 2021

Ked sa ho nechcete pytat,tak ho vyskusajte...😎

jaskolka
7. nov 2021

Prečo by podvadzanie malo súvisieť len so sexom?
Bývalá mohla mať x iných dôvodov na to, že si nasla iného...
A keď už nutne riešite, že to muselo byt sex, čo ju viedol si nájdu iného muža, tak je možné že preferovala upne iné veci v posteli, ako "robil on"
To, ze kamoške úplne vyhovuje, neznamená, že vyhovoval aj bývalej, hoci mohol byť taký istý aj pri nej.
Len iba proste chcela niečo iné..

jaskolka
7. nov 2021

Príklad :chlap miluje polohu 69.Najde si partnerku, ktorá tu polohu neznáša.Po čase nájde si iného chlapa, kde už nemusí tu polohu nutné robiť. Takže rozchod.
No a ten dotyčný si nájde druhu ženu, ktorá naopak tiež 69 preferuje a je veľmi spokojná, že chlap jej robí presne to co ma rada a nechápe, prečo sa s ným bývalá rozišla, keď on v sexe robí tie úžasné veci.
Už chápeš? Ze proste každému mohlo vyhovovať a vnímať "skvelý sex" ako niečo iné.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
karolinakr
7. nov 2021

@elizabet173 však toto

slovakboy
7. nov 2021

Dámy riešia ak chlapa iná nechce a naopak stúpa jeho hodnota keď po ňom iné šalejú. Lenže vzťah nezávisí len od sexu. A podozrivé je aj to slovíčko výkon. Výkon v sexe je taký premenlivý ako počasie. Stavať na výkone v sexe je malo. Ale chápem že je dotyčná veľmi happy, že jej nový partner vyhovuje v posteli a chce vedieť či mu to vydrží a či sú takí kompatibilní. Áno sadli si a to je super. No aby výkon a harmónia v sexe vydržali tak to treba makať na vzťahu. A pýtať sa aj jeho čo sa mu v sexe a nie len v sexe ale na vzťahu páči. Aby to nebolo tak, že on sa teraz na zaciatku rozdáva a ukazuje ako skvelý milenec ale nekomunikuje v prípade, že sa mu niečo na partnerke nepáči. Potom je dáma prekvapená keď jej dá kopačky a pritom bolo všetko take skvelé. Potom z neho ako z chlpatej deky vylezú všelijaké dôvody ktoré zbabelec nekomunikoval, keď bol ešte čas. Neriešte byvalky a starajte sa o kompletný vzťah a všetky jeho roviny.

marca12
7. nov 2021

Nemate 20,ale mozno tak 15 podla tohto 🤣 asi si nesadli v posteli mozno tam nebola taka iskra mozno sa tak nepritahovali a mozno je v inych beznych veciach zivota nemozny a tak potrebovala ex skusit nieco ine a mozno natrafil na zenu,ktora nebola verny typ. Fakt riesite blbost a polemizujete uplne zbytocne. Nech si uziva skveleho sexu teraz je ona jeho bohynou,tak naco sa trapit byvalymi?

autor
7. nov 2021

@marca12 ono sme mali debatu skor taku - ze napriklad JA som sa pri kazdom sex. partnerovi spravala trochu inak - dkzori by ma urcite zhodnotili ako drevo neschopacku a pri inych som sa uvolnila. Takze ja sama som pri kazdom chlapovi teochu ina - zalezi od neho ale aj toho, ako si my dvava “sadneme” … bol aj taky, co ma peitahoval len ako clovek a tym padom v sexe som bola totalne drevo. No a tak sme riesili, ze ci sa muzi vedia totalne odosobnit pri sexe a su vzd bud bordvi alebo neschopaci alebo tiez su ovplYvneni tymi dalsimi faktormi.

autor
7. nov 2021

@slovakboy toto je uplne pravda
Ako jasne ze ho ex nenechala kvoli sexu … ale zacala si s inym chlapom a jeho potom nechala…urcite tam boli ine faktory

slovakboy
7. nov 2021

Ja myslím že muži sú pri sexe furt rovnakí čo sa spôsobov týka. Ide kam mu partnerka dovolí a kam ma chuť ísť. Ak on ma chuť a ona mu dovolí tak to je fajn. Je dobre si to nacvičiť na začiatku vzťahu a nie po rokoch povedať, och ja by som chcel orál ale nevedel som či môžem. Hoci túžby sa môžu aj po rokoch meniť.

autor
7. nov 2021

@slovakboy sak toto - ze zalezi aj od tej zeny - takze nie s kazdym parnerom je finalny vylsedok rovnaky

slovakboy
7. nov 2021

To áno. Ale nehrajte v tom až takú rolu to ako ona vyzerá ale čo jej chuti a či mu to dá aj najavo pri sexe že to ma rada.

autor
7. nov 2021

@slovakboy ano otazla je ze ci ON je resp bol spokojny (makma sexualne) aj vo vztahoch predtym …