Ahojte. Píšem si s jedným chalanom cez internet už cez rok. Najskôr som ocakala, že ma zavolá von no žiaľ zistila som ze v tom bola iná baba. S tou babou mu to nevyšlo, po čase sme sa dohodli na stretnutí (inicioval ho on), no nedošlo k tomu. Potom ďalšie 2 stretnutia na ktorých sme sa dohodli sa tiež neuskutocnili a odvtedy nič. Posledný kto zrušil stretnutie bol on. Je iniciatívny co sa týka písania, aj keď mu neodpíšem tak mi napíše len neviem ci ma/mal záujem keď už reč o stretnutí viac nebola. Ja ako žena očakávam väčšiu iniciatívu od muža a on zrejme od ženy (ta baba bola iniciativna, tak vraj kvôli tomu sa s ňou stretaval).
Poraďte, čo ďalej? Ukončiť to? Nechcem byt voči nemu úplne priama, keďže neviem ci ma vôbec záujem a nechcem byť za debila.
To máte 15?
Rok si s niekým písať? Vieš o koľko reality si prišla? Začni chodiť von, mať aktivity, spoznáš reálnych ľudí. A ak chceš aj naďalej ostať pri online zoznamovaní, tak po týždni sa stretni s človekom niekde vonku v centre na káve. Ak nie, tak nestrácaj čas s niekým, kto nemá čas, kto má výhovorky a podobne. Z môjho pohľadu si prišla o rok života.
@jaja234 už by som sa neunuvala ani odpísať. Nie ešte ťahať ho na stretko, o ktoré zjavne nemá až taky záujem. Hlavne keď si píšete rok...
@oldcountryroses Vravela som si, že zostaneme aspoň kamoši.. lenže mi to nedá, stále nad tým všetkým premýšľam a mam pocit, že len ja som ta co sa chce stretnúť.
@jaja234 sama si to dobre vystihla.
@jaja234 od tohto najlepšie neočakávať už nič a hodiť udicu niekde inde.
@jaja234 neviem koľko máš rokov,ale kašli už na to.Po svete behá plno reálnych chalanov.Niektori sú aj normálni..
@kubkovamama Študujem na VŠ, čiže vzťahy som veľmi riešiť (hľadať), Chcela som aspoň vyskúšať ci by to s nim nevyšlo.. ale tak nič no, asi mam ešte počkať na niekoho iného🙂
celé mi to príde nejaké zvláštne a podozrivé. rok je celkom dlhá doba, za ten čas mal kopu príležitostí sa s tebou stretnúť predsa. takže si myslím, že sú to len chabé výhovorky a pravdepodobne ťa len vodí za nos. kto chce, hľadá cestu, kto nie, dôvod. tak.
@jaja234 to ťa ešte po roku baví? Kašli na to, okolo teba behá kopa reálnych, živých, normálnych chalanov!
@jaja234 no neviem, keby mal zaujem tak sa s tebou stretne. Preco rusi tie dohodnute stretka?