Už som to tu písala ale stále je to dookola. Ak nemá mm sex je oduty a nekomunikativny vôbec. Tak sa premozem na silu lahnem dám mu co chce a potom sa úplne zmení. Ja ten sex nemusím nepotrebujem on na tom trvá. Som z toho na prášky. Myslela som ze to časom nejak prejde alebo sa to nejako upraví ale stále rovnako. Funguje takto niektorá? Dá sa to nejako zmeniť? V jeho hlave alebo v mojej skúsila som všetko ale stále bez efektu. Inak je fajn aj otec aj manžel.
Čakala si, že sa to upraví akože on prestane mať chuť alebo akože ty začneš ? Ak mu to ty odopieraš úplne a iba raz za čas sa prekonáš, tak si myslím, že jeho chuť na sex je prirodzená, to že si to vydobýva odutosťou je trochu zvláštne, ale vlastne sa nečudujem... ja by som riešila asi skôr seba a to, že nemám vôbec chuť, pokojne so sexulógom ... lebo aj keď sa ti podarí nejako zminimaizovať tú frekvenciu, ale ty si to stále nebudeš užívať, tak to proste nie je dobré ani pre jedného, ani pre vzťah
A ako casto sa takto oduje?
ono zalezi aj na tom ako casto ho chces ty a ci vobec... ak mu ho odopieras tak sa mu necudujem .. ale inak ako matka a manzelka mozes byt ok .. mozno na neakom muzskom konovi pise jeden nestatsny muz prispevok ako mu zena neda a lezi raz mesacne ako poleno miesto sexu ..
Tak mu ten sex troska znechut. Nedepiluj sa, nehol, nesprchuj, nos vytahane skarede veci, maj mastne vlasy, priber 10-15 kg... 😀
https://lajfster.sk/ako-znizit-libido/
Bože to sú rady toto 🤦♀️ nebude mať sex s tebou bude mať s inou ✌️
O pol roka +/- tu bude téma o rozvode
Mať sex je prirodzená vec, samozrejme každý má inú frekvenciu akú potrebuje a niekedy sa stane že partneri sa nezhodnú, ALE v tomto prípade by som povedala, že problém je aj na tvojej strane, keďže píšeš že sa vždy premahas.. riešila by som príčinu prečo to tak je a zkade to pramení..
@lujza7512 A to sa uz 20 rokov premahas a cakas na zazrak, alebo ako to je?
@dskjhfdlkdjhl nie predtým to bolo fajn cca 3 roky ako odišiel pracovať von bola som sama na deti jedno s druhým sme k tomu dospeli tak ako to je
ako, nechcem aby to znelo nejak priveľmi extrémne, ale však mne to skoro pripadá akože "nechávam sa znásilňovať vlastným chlapom", neviem ako, mne to príde veľmi smutné. že nemám chuť, ale NASILU VYHOVIEM chlapovi? a pocity ženy sú kde?
@lujza7512 tak máte takých 40 rokov? Veď priznaj, máte sex 1x za týždeň, mesiac, menej? 40nici sú bujaci ešte. Aj môj je. Aj keď teraz sme na nože v ponorke, tak nič nie je. Ani mne sa nechce každý deň, ani každý druhý. Ale minimálne v čase ovulácie teda chuť na sex mám a dosť veľkú. Berieš tabletky nejaké? Podľa mňa je ešte priskoro na život bez sexu. Bola by si radšej, keby mal milenku? Byť na tvojom mieste sa poradím s lekárom.
@lujza7512 pocuj a nechytil on druhy dych? Ci to takto bolo vzdy? A co je casto, ze kazdy den a tebe sa nechce?
Precitaj si tu opacne temy, ake su zeny nestastne ze s nimi ich muz nechce spat. Ani jeden extrem nieje dobry. Ani to,ze ty po 20 rokoch uz nechces. Predstav si ze on je z teba tiez asi na prasky ked vidi aka nadsena si z toho. Lepsie by ti bolo keby behal kade tade a tebe dal doma pokoj?? Aj my sme spolu 20 rokov, ja som cely ten cas sama na tri deti a velky dom a nikdy sa mi nestalo zeby som nanho nemala chut, okrem par mesiacov po druhom porode ked som dojcila a hormony urobili svoje. Ja by som na tvojom mieste popracovala na sebe, si este mlada aby si vobec nemala.sex a nemala nanho ani chut.
@martinkatinka on mal vždy rad sex ale od kedy chodí von tak keď príde tak by chcel aj 2 krát za deň má tak 1týždeň .ako by to chcel dohnať.
@lujza7512 no to je blbe fakt. Aj moj muz chodil jeden cas na tyzdnovky, ale u nas to bolo skor tak, ze v piatok vecer prisiel a uz v chodbe sme sa nevedeli odlepit. Ja by som bola stastna kebyze ma moj muz namna stale chut, vacsina parov nezvladne odlucenie, ked mojho muza odvelili aj s ostatnymi kolegami, my jedini sme ostali spolu, vsetci ostatni sa rozviedli, proste sa odcudzili. Urcite by si toto nechcela.
@lujza7512 ja sa teda cudujem, ze mu takyto "sex" vyhovuje. ze ty si lahnes a cakas, kym sa urobi. bleee. pre mna nepredstavitelne. my teda sexujeme s muzom radi a casto, ale teda, neviem si vobec predstavit, ako by sa zatvaril moj chlap kebyze si lahnem, dam nohy do V a cakam...ved to je otras aj pre toho chlapa. to sa nebojis, ze si najde inu? taku, co si to pri nom aj bude uzivat? teda, neber ma v zlom, ale ja by som sa bala. ved len tu na koni je o tom kopec prispevkov. ty si si bola dat urobil hormonalny profil, ci si ok?
@lujza7512 nie, neda sa to zmenit, ak je tak nastaveny-proste zdravy muz chce vela sexu-tak s tym nic neurobis, a budes takto musiet fungovat aj v 60-tke. Ak ma sex, potom je ako baranok, ak nie, bude oduty a neprijemny.