Dá sa ľúbiť niekoho koho ste nelubili? Že ste sa zamilovali časom? Nie je to potom klamstvo alebo vlastne sebaklam? Môže to byť úprimné, ale sám človek seba na chvíľu zblbne, že áno je zaľúbený, ale je to len dočasne, lebo pôvodne tam tá iskra/zaľúbenie nebolo?
Nie kazdy sa zalubi na pohlad a laska prichadza az neskor. Ja sa napr.neviem zalubit hned,vzdy az postupne. Ale pritazlivost a zaujem tam musi byt. Mala som napadnika,ktory ma uhanal,jemu som hned na zaciatku povedala,ze nema sancu,ze u mna nie je chemia a nema vyznam pokracovat v randeni. On to nechapal,tvrdil,ze laska pride neskor. No v tomto pripade nie,ak sa ti uz na zaciatku nepaci a necitis nic.
To neznamená, že to nemôže byť úprimné. Niekedy láska príde neskôr.
To závisí od okolností, ako sa to vyvinie...na začiatku sa mi nepáčil, vôbec nebol môj typ, nechápala som prečo chce byť so mnou, bolo mi to divné, blbé a vyhýbala som sa mu, ale časom čím viac som ho spoznala som sa neskutočne zamilovala....
Kamoska ma manzela, s ktorým sa zaľúbili až neskôr… teda možno to bola láska na prvý pohľad ale uvedomili si to až po strašne dlhom čase alebo priznali si to po dlhom čase. A teraz sa smejeme že koľko im to trvalo sa dať dokopy😂
Moj otec bol do mamy zalubeny uz od puberty, mama ho brala ako kamosa, mala inych frajerov, rozpravala mu o nich, proste vobec o nom takto neuvazovala. Az potom ked mala nejakych 17-18 to prislo a velka laska. Podobne kamoska mala na zakladke spoluziaka, ktoremu sa uz vtedy pacila, potom boli spoluziaci aj na strednej, stale nic. Potom niekolko rokov ani neboli v kontakte, ona mala medzitym inych. Po rokoch sa stretli, chalan mal opat zaujem, ona dlho nic. A potom jedneho dna to prislo, pamatam si, ako sme sa stretli v cajovni a zvestovala mi, ze sa donho zalubila.
Všetky moje vzťahy, aj aktuálny, začali kamarátstvom a postupne prerástli do niečoho viac... nikdy ma nebavilo randiť v zmysle zoznamovať sa s niekým s tým, že hľadám vzťah... a teda pri priateľovi, tam to iskrenie a príťažlivosť je aj teraz, po 4 rokoch
My sme boli s manželom najprv len kamaráti. Zaľúbili sme sa do seba az po cca roku, keď sme sa hlbšie spoznali.
Zalubenost casom odide. ;)
Ako nechapem trochu...pokial tam nie su sympatie, tak to nema zmysel.
Ale rovnako zamilovat sa nemusis za 5 min. Ale pritazlivost tam musi byt a ked sa viac spoznate, tak sa i zamilujete.
Láska v niektorých prípadoch príde neskôr, ľudia sa majú radi od začiatku ako sa stretnú len sú tam prekážky aby sa dali dokopy. Keď sú slobodný, bez vzťahov tak to ide hneď. Horšie a náročnejšie je to keď sú už v manželstve alebo vo vzťahu.
Áno, je to možné, že to príde neskôr, ale páčiť by sa ti mal hneď, istá chémia by tam mala byť už na začiatku.
Môžeš ho mať rada a zvykneš si neho tak, že by ti chýbal. Ale iskrenie nie, alebo ako píšeš, iba dočasne.