Mile konicky prosim poradte…
Clovek ani nevie ako a padne do “lasky” presne to sa stalo aj mne.
Bola som sama, slobodna, bezdetna po 30tke, ked do mojho zivota vstupil muz (nie nebol to vyslovene moj typ, ale nieco ma na nom pritahovalo a rajcovalo).
Hned siel s pravdou von, ze je zadany, naco som si povedala, dievca ruky pred mas svoje zasady. Ale hold, niekedy ani zasady a vsetka snaha nestaci, aby rozum bol silnejsi ako srdce.
Da sa povedat, ze sa hned aj priznal, ze ma dieta (3 rocne). Povedal, ze od rodiny neodide, kym je mala este mala.
A ja teraz neviem.
Uzivat si skvely milenecky pomer kym nepride ten moj vyvoleny, alebo ho poslat do certa a cakat sama.
Ano on je zalubeny, povedal ze ked mala bude starsia urcite odide od priatelky. Tisickrat povedal, ze kebyze nema dieta uz som jeho manzelka, ale viete ako, reci sa hovoria a chlieb sa je!
Prosim viem ze ste tu vsetky dokonale, ale ak sa tu najde nejaka nedokonala, ktora roesila nieco podobne, chcem pocut nazor.
Ja by som ti napísal názor z inej strany.
Zo strany toho podvedeneho.
On nikde neodíde.
Vytrtka sa na tebe a ty stratíš rok dva života.
Keď zistí že príde o dieťa a rodinné zázemie pôjdeš na vedľajšiu koľaj rak rýchlo ako si prišla.
A za druhe, si polož turistu otázku ak by si ty mala dieťa, či by si tolerovala zamilovaneho muža do inej ženy...
Maj trocha sebaucty...
@ckocka milenecký pomer nech si uziva so slobodným...
A nie s nejakým idiotom co si neváži rodinu...
@jozeffezoj Ja luďom rada doprajem, nech si ho užíva s kým chce. Idiot može byť stále skvelý milenec.
@ckocka hlavne nech je medzi nohami spokojná. To je fakt základ...
@jozeffezoj Niekedy je. Prečo to trápi teba?
@ckocka lebo som moralista. A pre mňa osobne ma rodina a vzťah iný význam.
A rady z diva.sk typu užite si so ženatým milencom môžu dávať len slaboduche ženy neschopné normálneho vzťahu, bez štipky vnútorného rešpektu.
Vykašle sa na ňu hneď ako ju orestsne baviť alebo mu dá vlastná žena.
A autorka zisti ze robila len matrac...
@ckocka ale to je jedno. Nech tu napíše za rok... Ak chce ľúbiť co zjavne chce a mat vzťah tak toto nie je cesta...
@jozeffezoj Vzťah a milenecký pomer za účelom sexu sú pre mňa dve rozdielne veci. A vzhladom k tomu že nie som dokonalá, doprajem nedokonalosť aj iným. Tvoju diagnózu by som si rada zobrala k srdcu, ale nemožem venovať energiu každému moralistovi. Ja mám na rozdiel od nich dosť práce sama so sebou.
@ckocka tomu verím
Nenapadlo ti, ze tak ako teraz podvadza manzelku, bude raz podvadzat aj teba?
Túto diskusiu, čo tu bola nedávno si čítala?
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/cudzi-vlas-v-kupelni/ . Prečítaj si to celé a zamysli sa ...
Nie som dokonala Aj ked som nic take neriesila. No stracas snim cas. Vyhovara sa na dieta. Keby ta naozaj miloval Tak si uz jeho manzelka a mala k vam chodi na striedavku , Nieco ti musi hovorit sladke aby si v tej rozkoši z ktorej nic ine nebudes mat neodisla hladat skutocny vztah a ozajstnu lasku na ktoru mas narok. On ti keca aka je jeho partnerka “ zla.” No zije s nou a urcite nie len ako spolubyvajici, Nema to buducnost .Chciet niekoho co s tebou neplanuje byt je zufale. Milovat cloveka ktory s tebou takto manipuluje je smutne. Nehovoriac o tom
Ze si sa dala do pozicie obycajnej naivnej milenky.., maj sa viac rada dopraj si nieco viac , To ze mas cez 30 neznamena ze si odkazana na tohto chudaka. Fakt cakat kym jeho dieta bude vacsie a dufat ze odide k tebe 🤮 aj tak neodide jedine ked ho žena vykopne.
No takto…on zalubeny nie je, ty ano. Vsak ti musi tlacit kaleraby, ved inak by si mu neroztiahla nohy. Musi ti hovorit, ze ta miluje, ze odide neskor od zeny…chlapi vedia, ako to treba babe naivke povedat. On zalubeny nie je, popri tebe ma mozno este dalsie 2-3 a vsetkym vravi to iste.
To uz si tak zle na tom,ze musis chodit so zadanym a este k tomu s klamarom? Od takeho cloveka nic dobre necakaj. Radsej by som bola sama ako toto.
Mala je mala, ma 3 roky. Mala bude este dlho, potom bude v citlivom veku, potom v puberte atd.
A ty budes stracat najlepsie roky v neperspektivnom vztahu, ale iba sexualne uspokojena. A zrazu zistis, ze mas 40 a nadej na normalny vztah a vlastne dieta v nedohladne.
A tie dristy o tom, ze uz by si bola manzelka su nechutne, kolko sa poznate? Mesiac?
Nikdy predomnou nenadaval na zenu! Nikdy mi nesluboval ziadne zavazky, jedine co povedal je, ak by som bol slobodny, uz si moja manzelka. Nikdy ziadne opustim dieta. ked….. jedine co povedal, ze rodinu neopusti ked je dieta male, ale nikdy ani nepovedal, ze od rodiny odide ked dieta bude mat 24 (obrazne povedane).
Skor ma zaujimal ten moralny pohlad na vec, nie to ci raz budem nosit jeho priezvisko
Moralny pohlad je predsa jednoznačný. Na to sa zrela zena pytat nemusi. Mna udivuje, ze toto niekomu staci.. byt na druhej kolaji, dostavat len omrvinky a sem tam volnu chvilku na sex s klamarom. Tak to radsej nic..
Tak morálny pohľad je jediný, aspoň u mňa. Je zadaný,patrí k inej žene. V tom je povedané všetko.
Chápem. Asi z obidvoch strán je tu silná chémia =teda ste obidvaja zaľúbení.O láske nehovorím, lebo láska je niečo iné ako len zaľúbenosť.
Morálne to nie je. Nielen kvôli tej druhej žene, aj kvôli tomu dieťaťu.
Určite nájdeš lepšieho, kde sa nebude tvoje dieťa raz musieť deliť o otca s druhým dieťaťom.
Par rokov zivota venujes niekomu, kto o Teba vlastne nestoji. Lebo Ty nechces iba sex, Ty chces normalny vztah. Rozmyslaj zena. Ako bonus oberas dieta o otca.
Ked si do neho zamilovana, kasli na to, znici ta to.
@jozeffezoj presne to iste si myslim , a pozor vrati sa to dotyčnej aj s úrokami ☝🏻
Nechaj to tak a hľadaj inde.
Jaj ty hrdinka, nevzdávaj sa, drž sa ho aj ďalej. Veď tebe to život raz vráti aj s úrokmi
Teba pritahuje muz ktory ma male dieta a podvadza zenu? Keby bol muz tak by to riesil inak.nie ze si s tebou uziva a rozpravata typicke dristy podvadzajucich zenacov a pritom sa doma tvari ze je vsetko ok, zere to co manzelka navari a nechava si nou prat ostate slipy.fakt atraktivny kus!
Ja by som ti priala nech ta zena na to cim skor pride, odide od neho a najde si naozajstneho muza.a toho trtka nech ti necha.zasluzite si jeden druheho
Hneď ti povedal, že je zadaný, má dieťa a svoj vzťah neopustí. Tým sa on sám pred sebou očistil, on je ten, čo bol k tebe úprimný. Teba tým dal do pozície, že od neho nič viac čakať nemôžeš. Sen mnohých mužov. Doma stabilné zázemie, rodina, dieťa. U milenky vzrušenie, sex, ego až do neba z toho, aký on je samec. Povedal ti, že ak by bol single, už by si bola jeho manželka. No veľké hovno, s prepáčením za výraz. Ľahko sa mu to hovorí, aby ťa namotal, keď ti zároveň povie, že súčasnú partnerku neopustí, kým je dieťa malé. Čo to vlastne znamená, malé? Koľko rokov? To nepovedal. Takže stále to bude "ešte nie, ešte nie, ešte nemôžem, ešte ma potrebuje...". Sranda, že mu nevadí, že tým, že je s tebou, oberá dieťa o čas, ktorý by mohli stráviť spolu. Preber sa! Nezáleží mu na tebe! Len na sebe, aby on bol spokojný. Určite tu čítaš naše príspevky a hovoríš si, že tak to nie je, že on ťa miluje a my ti to píšeme, lebo nepoznáme vás a váš vzťah, nevieme, aká silná je vaša láska a bla bla blá. Moja zlatá, tvoj príbeh je starý, ako ľudstvo samo a vôbec ničím nie výnimočný. Čím skôr to pochopíš, tým lepšie pre teba.
V Tvojom veku strácaš drahocenný čas. Dieťa nie je vec a aj pre otca je to silné puto na cely život. Teraz je poblúznený a očarený Tebou. To po čase vyprchá, a zrejme príde ďalšie očarenie inou "určite by si bola manželkou, keby....". Takže áno, nevyberáš si, do koho sa zamiluješ. Vráť sa však k svojim zásadám, ak sa máš rada a nechceš premrhať kus svojho života trápením a čakaním.
Skvelý milenecký pomer si užiješ iba ak ostaneš nad vecou. Ak si zalúbená budeš sa len trápiť.