Ahojte, dostala som sa do nepríjemnej situácie.
Mám priateľa viac ako 3 roky, vzťah nie je ideálny, skôr to vyzerá na rozchod, skôr či neskôr...máme odlišné ciele v živote, ja sa chcem vydať, mať rodinu, deti, môj priateľ sa na to EŠTE necíti stále počas troch rokov...
No najhoršie na tom je, že som sa pobláznila do jeho najlepšieho kamaráta. Viem, že ani jemu nie som ľahostajná, nechcem teraz riešiť aké máme pocity, ale ako z toho von. Aj keby som sa rozišla s priateľom, jeho naj kamarát je absolútne tabu, uvedomujem si to a potrebujem radu, ako to prekonať..."Aj keby", tak ja nemám čo stratiť, ale on stratí najlepšieho kamaráta a to ma trápi... Ďakujem
Ak z rovnice vyskrtnes kamarata, tak ma pre teba zmysel pokracovat vo vztahu s terajsim priatelom?
rozíď sa s priateľom a potom uvidíš. Ak vás to bude k sebe ťahať, nevidím dôvod, prečo by ste nemohli byť spolu. Dopredu nevieš kto ti je ,,súdený,, Čo ak je to práve ten jeho kamarát? Ty si myslíš, že nejaký chlap by bral ohľad na bývalú ak by bol zaľúbený do jej kamarátky? To určite.
Keby to bolo opačne nebral by ohľady. To ti je jasné, dúfam.
Ako z toho von? Tak keď nechceš nikoho, rozísť sa a prestať sa vídať s ex a jeho naj kamarátom.
Myslis si zeby tvoj priatel bral taky ohlad na teba? Keby tie pocity boli obratene