Záchrana manželstva

filko92
6. jún 2024

Dobrý deň žienky prosím zúfalo o radu stalo sa mi že moja žena počas toho ako som bol v práci si našla na nejakej sociálnej hre kamaráta teda tvrdila mi že je to kamarát neskôr som zistil že to žiadny kamarát nie je počas ťažšieho obdobia ktoré sme prežívali sme obaja chceli že začneme obaja napravovat všetko no prišiel jedného dňa na kávu a stalo sa nešťastie ja som jej to odpustil lebo ju moc a moc milujem , máme krásneho dva a pol ročného synčeka,nosil by som ju na rukách,nosill jej kvietky aj každý deň sme spolu 6 rokov,ona s ním stále komunikuje a tvrdí mi že potrebuje kľud a čas,veľmi ma to bolí keď to vidím ja len túžim po Tom aby ho zmazala zo života a začali sme od znovu,chcem na toto zabudnúť proste a začať od znovu nechcem aby sa nám kvôli chvilkovej poblaznenosti rozpadla celá rodina ani ho dobré nepozná len trochu cez písmenká a jedného stretnutia,boli sme ukážkový pár😔

subartic
6. jún 2024

@filko92 čas a kľud jej dopraj , za dverami vášho bytu .

yelena159
6. jún 2024

Nič by som nezachraňovala. Kopla by som ju poriadne do zadku. One si ťa nezaslúži a ty si zaslúžiš niekoho lepšieho.

sisska96
6. jún 2024

Noooo ona ťa asi využíva. Je mi ťa strašne ľúto že máš takú ženu.

pribinak
6. jún 2024

Och, prestan sa takto ponižovať.

Normalne Jej povedz, ze keď chce nech ide, ale dieťa budeš žiadať do striedavky

zuzubb007
6. jún 2024

Zaslúži si aby si ju kopol do zadku, robí si z teba doslova srandu, načo zachraňovať dačo čo druhý nemá záujem, pre tvoje dobro aj dieťaťa bude rozchod najlepšie, a časom si nájdeš ženu čo si ťa bude vazit

martul
6. jún 2024

@filko92 no zdá sa, že ,,chceš" len ty.
neviem, no....ja by som mala v sebe trošku hrdosti a určite by som to riešila inak ako ty. Ona balí druhého chlapa s tvojim vedomím a ty?!
Ako si na to došiel, že ste boli ukážkový pár?
Prečo potom nabaľuje iného a ty bedákaš na ženskom fóre?
Buď trošku chlap a nie padavka.

martul
6. jún 2024

@filko92 ježiši až teraz to čítam celé poriadne.
Takže on príde k vám, dá si kávu, tvoju ženu dobre pojeb., aha tak nie ono sa to ,,stane nešťastie" a ty ju chceš, nosiť jej kvietky?! By išla s kvietkami cez zatvorené dvere a rovno si ich môže pichnúť na vlastný hrob.

yelena159
6. jún 2024

@martul Láska je slepá a v niektorých prípadoch aj hlúpa.

kubo654
6. jún 2024

Muzi sa vzdavaju stastia kvoli manzelstvu, zeny sa vzdavaju manzelstva kvoli stastiu. Ja by som sa na svoju zenu uz ani nepozrel. Neodpust jej a odpust sebe. Je to smutne ale zena nikdy nebude lubit muza ktory nema svoje hranice. Takze, tak ci tak si prehral. Ale vyhras ine boje a hlavne nestratis sebauctu.

martul
6. jún 2024

@kubo654 presne. A navyše ako bonus to žena spraví aj druhýkrát, tretí, šak čo, veď jej to ten slaboch aj tak odpustí.
Ale podľa toho čo autor píše, tak je schopný mu tú kávu variť a potom ich odprevadiť do izby a on bude čakať kým ju dobre pretiahne a keď odíde samec domov budú zase ukážkový pár.

nekonecna_katastrofa
6. jún 2024

@filko92 Keby chcela zachraňovať vzťah, tak toho druhého vymaže, zajedná stráženie, vybaví romantický pobyt pre vás dvoch. Skôr si ale myslím, že si už pripravuje budúcnosť, čekuje si ho a keď bude na 100% istá, že ju čaká lepšie, tak ťa bez mrknutia oka opustí. Ak ju fakt ešte chceš, trvaj na tom, že kontakt s druhým preruší, choďte do poradne alebo sami riešte prečo sa to stalo. Lebo asi iba tak z nudy nepozvala kamoša a nevyspala sa s ním pri káve.

0silvia0
6. jún 2024

@filko92 buď chlap a neplaz sa pred ňou, tým si ju evidentne nezískaš.

mk22
6. jún 2024

Robíš to úplne opačne, akoby si mal.
Co pistis, ukazujes jej, že z lásky k nej má všetko dopredu odpustené..
Buchni po stole, stručne oznam, že môže rozmýšľať koľko chce, ale ty si s nou skončil..
Niečo zachraňovať musia chcieť dvaja, kým ty budeš kvilit ona bude trtat s druhým..
Vzchop sa!

fantaghiro21
6. jún 2024

Mne tvoj prejav(ak to vobec pisal chlap) strasne prekaza.
Aj ked si napisal"stalo sa nestastie" - co,dali si kavu a siel prec?
Alebo ju pretiahol?
Alebo pobozkal?

Mne tutmaci strasne prekazaju.nemam rada ani tych,co sa tvaria vyzorovo ako rambovia,a su to padavky s neusporiadanym zivotom.

Mala som kedysi frajera,co kazdy den priskel s ruzou.uz ked mal prist ku mne,ja som vazu chystala...
Samozrejme ze som ho poslala prec.aj ked chalan dobry ,ale....tutmak ,bez nejakeho sebavedomia,bez nazoru
Aj ten vyraz" pismenka".az ma striaslo....

pralinka25
6. jún 2024

Jezisi ake nestastie?
Ziadne nestastie..proste ta podviedla.
Toto chces? Toto potrebujes? Este aj u vas doma. WTF.

mane01
6. jún 2024

@fantaghiro21 presne, pismenka a peniazky to je 🤢

fantaghiro21
6. jún 2024

@mane01 mozno to aj tej zene lezie krkom twky tutmacky prejav.
Neviem teda ci ho podviedla,veci sa neriesia podvadzanin.
Ale stacil mi tento prejav...
Akosi akoby ani chlap to nebol....

janinah
6. jún 2024

Po pár pismenkach na prvej káve sa a ním vyspala? Matka malého dieťaťa?...Porozmýšľaj či je o koho stať.

h2
6. jún 2024

@filko92 Sakra, to sa až zle číta. Prestaň sa ponižovať, buď chlap, buchni do stola a sprav si doma poriadok!

anjelicek26
6. jún 2024

Normalne jej ukaz, kde ma dvere, otec pre tvojho syna budes navzdy aj tak, vztah si najdes iny, aj tu zenu budes milovat, len to bude chciet cas.. neponizuj sa, toto uz nikdy dobre nebude. Vzdy to budes mat pred ocami, nikdy jej uz nebudes doverovat tak ci tak. A co povie rodina? Natvrdo povies, ze ta podvadzala... nic viac nic menej nebude na vysvetlovanie potrebne...

luccija
6. jún 2024

Buď, alebo....lebo takto sa s ním bude ťahať mesiace.Alebo choďte do manželskej poradne.Ked zistí, že všetko odpustis môže si robiť čo chce

nikoleta999
6. jún 2024

Ty musíš byť asi z tých chlapov, čo si s ním môže žena môže robiť čo chce a aj tak jej bude odpustené ... A preto aj keby sa ku Tebe vrátila, aj tak to spraví, lebo vie, že jej to odpustiš aj 2x ... kopnúť ju do kelu ...

yelena159
6. jún 2024

@filko92 Ináč toto je jedna z najdlhších viet aké som na MK videla.

magic08
6. jún 2024

strata času dievčata, @filko92 si zrušil účet

cacianka
6. jún 2024

@magic08 slabý chlap, toľko mu tu naložili, že sa asi rozplakal

magic08
6. jún 2024

@cacianka fakt bol cudny

rozculena
6. jún 2024

neverím,že toto napísal chlap 😂

h2
6. jún 2024

@rozculena Bol to príslušník mužského pohlavia. Ale chlap nie.

rozculena
6. jún 2024

@h2 neverím,že takto píše príslušník mužského pohlavia😀 jedine ak tak homo...ale v tom prípade nepotrebuje plakať za manželkou.

januska12323
6. jún 2024

MK testuje písanie príbehov cez AI? Lebo toto chlap nemôže napísať.

rozculena
6. jún 2024

@januska12323 písala som si s dosť veľa AI,ale toto je extrém