Začali sa mi páčiť ženy

22. nov 2022

Ahojte 😊 nie neni to žiadna vymyslená téma a ak by ste mali potrebu ešte viac rýpať prosím opustite diskusiu. Začnem tým že mám 20 rokov, som maminka krásneho rok a pól ročného dievčatka, jej otec a ja sme sa rozišli neklapalo nám to, ale malú miluje a pomáha mi s ňou. Momentálne bývam u rodičov, nakoľko ešte nemôžem ísť pracovať aby sme mohli ísť niekam sami ale samozrejme aj to bude. ☺️ Od rozchodu je to skoro rok, mala som niekoho ale nakoľko sme nechceli oby dvaja vzťah tak sme spolu len spávali, ale nič viac z toho nebolo samozrejme ostali sme len ako kamarati. Nechcem sa chváliť alebo aby ste to nebrali zle ale píše mi dost chlapov a aj veľa normálnych, ale ja s nikým nechcem ísť von ani nič mať. Chcem vám vysvetliť to že mne sa začali páčiť ženy, nemám sa s kým o tom porozprávať lebo nemám kamarátky ani nikoho tak blízkeho, ale proste poslednú dobu sa mi začali chlapy hnusit, aj čo sa týka sexuálnej príťažlivosti mňa priťahuje proste žena. Ja neviem čo sa to deje, proste neviem či je to tým rozchodom s bývalým ale ja tomu nechápem nikdy som toto nepociťovala, mám strach sa s tým niekomu zveriť. Prosím neodcudzujte ma, ja sama tomu nechápem čo sa to deje, a hlavne si stále hovorím ze mám dcéru a proste bolo by dosť divne a ešte k tomu som veriaca a aj rodina je aby som mala dievča. Možno sa to zmení tieto pocity, no možno aj nie, prosím vás ktorá ste si niečím takým prechádzali alebo ste to zažili tak viete mi k tomu niečo povedať?

liljana
22. nov 2022

No a co, je to tvoj zivot a tvoja vec, co a kto sa ti paci. Daj na svoje pocity. Len nechod do lesbian barov, momentalne je tam kvoli frustrovanym idiotom zivotu nebezpecne.

danica2711
22. nov 2022

čo ti k tomu povedať? Je to len a len tvoja vec. Rodina to - pokiaľ je normálna - bude akceptovať. Alebo nebude - to už vieš odhadnúť ty, ako zareagujú. Nie je to veľmi fair, ale ak si momentálne odkázaná na bývanie doma, možno by som ti radila s tým priznaním počkať, kým sa neosamostatníš, nech nie sú každodenné hádky... A že si veriaca? Pozri sa, koľko doslova svinstiev každú chvíľu vypláva na povrch v katolíckej cirkvi, v porovnaní s tým je tvoja sexuálna orientácia, ktorá nikomu neubližuje, úplná maličkosť

janetinka27
22. nov 2022

nie je to vymyslene? no podla mna je. staci spojit slova som veriaca lesba a konik ma postarane o dalsiu senzacnu diskusiu. nastval ta chlap? jeden? druhy? a tak si sa stala lesbou.

liusa82
22. nov 2022

no ved aj mne je to divné.Lebo ak by si bola bi alebo úplne lesbička cítila si by to odmala podla mňa alebo aspoň od puberty.Proste to tí ludia vedia hned jak začnú dospievať.Ale ak to tak cítiš skús a uvidíš

mjk40
22. nov 2022

To sa musí človek strašne nudiť, aby vymyslel takúto historku.

nique
22. nov 2022

Precitaj si skvelu knihu Dievca, zena, ine
https://www.martinus.sk/?uItem=781625&gclid=Cj0...

maca1984
22. nov 2022

Tieto fejkové témy sú celkom ľahko rozpoznateľné... Stačí napísať čo najväčšiu kravinu, anonymne, a viac nereagovať.
Pri " troche" štastia to niekto odtiaľto prepošle neštastníkovi modrykomik, ten si to zavesí na IG a juch , stala sa sláva.

jeanne14
22. nov 2022

@liusa82 nooo neviem. Poznám jeden pár, ktorý sa po rokoch rozviedol skrz toho že muž priznal že je gay. Majú dve dospelé deti.
Dokonca v rodine mame prípad, kedy ostala slobodná mamicka a teraz žije so ženou. Normálne spolu žijú ako partnerky …

liusa82
22. nov 2022

@jeanne14 no šak práve, priznal že je gay.Ale určite to vedel už od mlada len to tutlal.Neverím že nevedel a takto zrazu otočil.Vela ludi to tají aj celý život.Až na staré kolená si niekoho nájdu a vyjdú s pravdou von.Ale to neznamená že to o sebe nevedeli ešte predtým než sa dali dokopy s heterákom.Tiež poznám 2 takých chlapov že až na staré kolená odišiel od ženy.Pritom každý to vedel že je gay len žena si to nejak nechcela pripustiť a on chudák chcel rodinu tak takto trpel tolko rokov vo vzťahu so ženskou

marseillefan
22. nov 2022

Úplne ti rozumiem, aj mne sa viac páčia ženy...

karolinakr
22. nov 2022
karolinakr
22. nov 2022

Mojmu susedovi sa po rozvode zacali pačit chlapi hm..

marca12
22. nov 2022

Skus sa stretnut s lesbickou a uvidis,ci to bude fungovat alebo su tvoje zmatene pocity len docasne. Ak sa ti pacia zenu,nie je to nic za co by si sa mala hanbit. Okolie to prezije a bude sa ti lepsie zit,ak najdes spriaznenu dusu.

pipistrel13
22. nov 2022

asi len nevies co so sebou,dnes to maju mnohi,toto nevyslo,skusim ine,ale nie preto,ze by si tak skutocne bola orientovana,ale z rozmaru..

petkasaurus
22. nov 2022

Si veriaca a spolu ste len spavali..

maranta_leuconeura
22. nov 2022

Pises, ze si veriaca, uplne by som verila tomu, ze si mala vymyty mozog, ze je to hriesne a tak si to v sebe potlacila. Neboj sa, je to ok. Podla sexuologov je len malo uplne cisto hetero, z coho mi vyplyva, ze vacsina klame, ze k druhemu pohlaviu nepocituje ziadnu pritazlivost :D

Pre ostatne: ano, vacsinou sa to prejavuje najneskor v puberte, ale tym, ze to clovek potlaci alebo sa drzi nejakych spolocensky pripustnejsich sablon (muzi+zeny), co moze byt aj podvedome, tak si to nepripusti. Potom sa v situacii, kedy ma ,,cistu hlavu" a je schopny to pomenovat, moze ocitnut pokojne aj ovela neskor.

A su to lesby, nie lesbicky. Rovnako ako nie su gejkovia alebo heteracikovia.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miadi
23. nov 2022

@janetinka27 nevidim na tom ziadnu senzaciu osobne poznam veriacu lezbu zo Svk uz je aj vydata- mà manzelku v 🇬🇧. A takych je kopec take nieco je ale novinka uz len v hornej dolnej.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janetinka27
24. nov 2022

@miadi nehovorim, ze neexistuje veriaca lezba, ale ze tento clanok je vymysleny - ze staci napisat som veriaci homosexual a tato kombinacia slov tu dokaze spustit nekonecnu diskusiu. chvalabohu tu nie, lebo na tento priehladny pribeh sa nechyti snad nikto

katka700
24. nov 2022

Mozno sa ti len na chvíľu zhnusili chlapi a možno si bi. Ak sa ti páči žena a je záujem z jej strany, prečo nie. Radšej byť šťastná v na slovenské pomery v neštandardnom vzťahu ako sama nešťastná hlavne že okolie nepinda.