Začala som žiarliť na môjho muža

31. júl 2022

Ahojte, potrebujem poradiť. V poslednej dobe som začala žiarliť na môjho muža. Počas manželstva sme nikdy nemali nejaký vážnejší problem. Nedávno začal chodiť pomáhať našej známej (je rozvedená,bezdetná). Sama som bola za to, aby pomohol čo treba, no už mi to začína vadiť. Zdá sa mi, že tam chodí už príliš často. Keď som sa ho priamo spýtala, či ma podvádza, povedal, že nie. No cítim, že je iný. Častejsie je mimo domu ako zvykol už vo všeobecnosti. Nás vzťah je momentálne horší a neviem čo mám robiť. Prosim poraďte ☹

hermiona12
31. júl 2022

Tu jedine musíte dvaja sadnúť a porozprávať sa , ale tak že by nemohol ti nikam zmiznúť , že by ste naozaj odkomunikovali každú otázku a problému vášho vzťahu.
Čím sa prejavuje že je iný? Ako sa vás vzťah zhoršil?

h2
31. júl 2022

Prečo a s čím jej chodí pomáhať? Ako často?

autor
31. júl 2022

@hermiona12 nedotýka sa ma tak, keď sa nahnevam, je mu to akoby už jedno. Predtým sa vždy snažil vzťah urovnať.

autor
31. júl 2022

@h2 potrebovala urobiť nejaké úpravy na byte, prerábala balkón aj kuchyňu, a keďže muž v tejto oblasti robí, ponúkli sme kamarátsku pomoc. Chodi asi dva krat do týždňa, alebo raz.

jaskolka
31. júl 2022

Tak keď jej prerabali kuchynu, ok, bolo to opodstatnené, že tam chodí
Ale načo tam chodi teraz, ako ti to zdôvodňuje? To stále preraba dačo?

weronika171717
31. júl 2022

A to ešte nie je dorobeny balkón a kuchyňa? Mne sa to nejako nezdá.....

autor
31. júl 2022

@jaskolka vraj to stále nie je dorobene. Že nemal dostatok času na všetko. Chodi tam štvrtý mesiac už.

autor
31. júl 2022

@weronika171717 bola som tam. Úplne to dokončené nie je, ale podľa mna už dávno malo byt. Plus urobí aj veci navyše.

0silvia0
31. júl 2022

On jej kamaratsky vypomaha, ani peniaze nechce, ci?

mirkava
31. júl 2022

Výpomoc by som okamžite ukončila. Už jej pomohol dosť nech teraz pre zmenu pomáha doma...

autor
31. júl 2022

@0silvia0 áno, ona mu platí. Kolko presne neviem.

0silvia0
31. júl 2022

to je zaujimave, ze ani o financiach ti nepovie...

autor
31. júl 2022

@mirkava presne to som mu povedala. Že mi to vadí. Že nechcem, aby tam už chodil. Povedal, že nebude, ale že hento určite dokončí. Len ak takýmto tempom tak to bude robiť do Vianoc 😫

h2
31. júl 2022

Ten tam robí oveľa viac, než kuchyňu a balkón. Ona je taká sama, opustená, bezmocná... a on je jej rytier, záchranca, ktorý sa o ňu stará. A ona ho za to obdivuje a obskakuje a je mu vďačná. Ktorému chlapovi by to nelichotilo? Dotyčná ti odlákava manžela. Ak už ho neodlákala.

autor
31. júl 2022

@0silvia0 predtým hovoril že uhradila okolo 900€, len teraz už neviem. Lebo vsak stále tam chodi. A to mi už nehovorí.

autor
31. júl 2022

@h2 čo mám urobiť? 😢 je mi to hrozne ľúto. Viem, že mám chyby, som výbušná a tak, ale ako hovorím, vždy predtým sa na to vedel povzniesť. Ona je veľmi láskavá a mila, poznám ju, mám z toho blby pocit a veľmi už ziarlim.

h2
31. júl 2022

Hm, keď ju poznáš, čo keby si sa skúsila porozprávať priamo s ňou?

autor
31. júl 2022

Moj muž ma už v minulosti raz podviedol, bolo to dávno a odpustila som mu. Preto sa bojím, že by to urobil znovu. Na ňu by som to nepovedala, ale človek nikdy nevie.😟

autor
31. júl 2022

@h2 asi naozaj skusim, hoci za nou ísť naozaj nechcem. Len neviem čo ešte iné okrem toho môžem urobiť.

mirkava
31. júl 2022

A ak by si išla s ním, akože aj ty pomôžeš aby to bolo hotové rýchlejšie? Nepustila by som ho tam samého. Ved dokončiť by to mohol aj niekto iný

jaskolka
31. júl 2022

4 mesiace preraba kúpeľňu a balkón?🙈😆
Klame až sa mu z h**y prasi, zrejme zámerne to naťahuje, alebo je taky babrak, že nevie to dokončiť?
Také veci aj keď robí jeden človek sám, a je skutočne odborník netrváju viac ako pár týždňov, manžel to robí, takže presne viem, koľko aká fuška mu trvá. Raz robil mesiac ale to bola komplet prerabka poschodia, aj to už vravel, ze dlho to trvá, že domáci tak naťahujú s materiálom (mali nejaký presne vybratý, a nedošiel ci co)Za 4 mesiace už postavíš aj hrubú stavbu domu, nie prerobit jednu kúpeľňu s balkónom
Takže jednoznačne povedať mužovi na rovinu, že toto sa tolerovať nebude. Ze nech si buď dotyčná najme skutočných majstrov, alebo konci tam on.

dollyzv
31. júl 2022

Nech si vraví kto chce čo chce,ja by som sa pozrela do mobilu..

sivana09
31. júl 2022

@jaskolka ved ale čítaj, on to nerobi 4 mesiace kazdy deň, ale raz az dvakrat za tyzden. A tipujem, že to chodi len na par hodin, po robote

ankare
31. júl 2022

Podľa mňa to niečím smrdí. Keď on sa takto správa,zajdi za ňou. Možno ona sa prezradí.

jaskolka
31. júl 2022

@sivana09viem že len na par hodín tam ide. Ale za 4 mesiace, aj keby si to robila len pár hodín, ver mi, že skutočne ak je človek odborník, dokonči aj 4 kúpeľne a balkóny.
Jednoducho to viem, muž myslís, že koľko hodín chodí na fusky? Tiež po robote cca od 17.00 do 20.00. Jedna kúpeľňa komplet prerobiť mu trbva cca týždeň, možno týždeň a pol, podľa veľkosti. Balkón? To za týždeň bez úplných problémov, aj keď len pár hodín po robote by šiel.
A keď toto som mu povedala, tak len krútil hlavou že teda buď je ten chlap amatér a vôbec nevie, čo robí, alebo tam "robí aj niečo úplne iné"

retatka
31. júl 2022

Keď už ťa raz podviedol …tak zrejme opst zatúžil po novom mäsku .A preto sa tak často stáva …raz podvedie ,druhy ,tretí ..ti ľudia to majú väčšinou v krvi .Možno chvíľku u nej niečo porobi a potom sa venujú sebe.Štyri mesiace to robi 😀nám urobili za cca mesiac .Skús tam chodiť s ním ,uvidis ako sa k sebe majú .A keď zmenil správanie k tebe je tiež dosť podstatný signál ktorý veľa napovie ..

autor
31. júl 2022

@dollyzv aj keby som chcela, nedostanem sa doň, ma to na svoj odtlačkok prsta 😕

autor
31. júl 2022

@mirkava zo začiatku som chodila, potom už nie, asi začnem znovu. Vraj som tam vítaná mi povedal už dávnejšie.

autor
31. júl 2022

@jaskolka veď práve, že on vie urobiť rýchlo keď chce. Vyhovára sa na čas stále. Že tam nikdy mie ke dlho tak veľa nestihne a že ona ani doma nebýva keď tam je. Ma k dispozícii kľúč.

autor
31. júl 2022

@retatka tohoto sa bojím 😣 že by to urobil znova. Čo ak ide on po nej? Je pekná.