Za dva roky sa náš vzťah nikam neposunul

20. apr 2023

Ahojte, s priateľom sme skoro 2 roky spolu. Za tu dobu sa nás vztah nikde neposunul, byvat so mnou nechce hoci máme kde, o detoch ani svadbe ani pocut, vraj máme čas. Ja mám 33r a už je to druhý vztah pri ktorom len sledujem okolie ako sa beru a majú deti a ja zas nic. A ešte mi ako schválne ukazuje fotky deti jeho kamarátov, frajerky jeho kamarátov s prstenmi a akú čaká odo mňa akože reakciu? Keď je z mojej strany negatívna, samozrejme že sa ešte urazí on…ako by ste reagovali vy?

syslik81
20. apr 2023

rozisla by som sa. stracas cas s niekym kto s tebou nepocita do buducnosti .. respektive este nedospel

danieli
20. apr 2023

Normalne po lopate mu povedat, mily moj do 35 najneskor planujem kocikovat a cie bude zavisi od teba…no hadam pochopi, kazdopadne budes vediet aspon ty, ktorym smerom sa vydat…pripadne za koho sa nevydas…

dzulli1980
20. apr 2023

Rozíď sa s ním ... očividne s Tebou do budúcna neráta ...

jazula
20. apr 2023

Ak po dvoch rokoch spolu ešte ani nebývate a ty uz chces niečo perspektívne, dala by som mu na výber alebo hľadala inde.

anjelicek26
20. apr 2023

Bohuzial po lopate - do dvoch rokov by som mala rada spolocne byvanie,svadbu, deti a to s TEBOU. Uvidis, co z neho vypadne... ale na randenie bez zavazkov uz nemas vek... teraz je cas posunut sa dalej... s nim ci inym...

mikadooo
20. apr 2023

Nechce... Tak ho nenúť... Nechaj mu jeho slobodu. Nájdi si takého, ktorý po 2 rokoch bude chcieť 🤷. Tento má iné priority ako teba.

bublinka1426
20. apr 2023

ma ta ako zalohu alebo nevie sam co chce.

keiko33
20. apr 2023

Ak máte iné priority, tak len rozísť sa. Už nemáš vek na vyčkávanie. Sesternica sa teraz rozišla s frajerom po skoro 10 rokoch. Ona 33, on 37. On je svetobežník, cestuje a rodinu ešte nechce. Stratila s ním najlepšie roky. Krstnina dcéra má 41r, asi 5 rokov je vydatá a spolu sú 15. Keď mala 39 sa muž spamätal, že chce dieťa,dovtedy nechcel. Už bola aj na umelom oplodnení a nevyšlo to. On si môže spraviť dieťa hocikedy a s kýmkoľvek, ona už nie. Radšej cúvnuť z krátkej cesty, ako veriť že sa chlap spamätá. A nútiť ho, tiež nieje cesta. Potom ti to bude vykrikovať, že si ho dotlačila do niečoho, na čo nebol pripravený.

dominikak4
20. apr 2023

No ak ho budeš "nútiť" tak z toho zrejme nič dobré nevzíde. Ak si ťa aj vezme, tak sa môže stať, že v tom lepšom prípade budeš pri každej príležitosti počúvať, že to ty si chcela svadbu, ty si chcela dieťa, deti, tak sa teraz staraj... Rodinný život s dieťaťom ho tak zaťaží, že život s ním bude peklo, nebude mať vzťah k deťom, bude si žiť svoj život vedľa teba, nebude ti pomáhať a ty sa ešte o neho budeš starať, lebo šak to on si ťa zobral... No a v tom najhoršom prípade ti rovno zdrhne za inou, ktorá ho nebude zaťažovať. V každom prípade bude všetko jeho "nešťastie" tvoja vina...Netreba sa držať chlapa, ktorý nie je pripravený na rodinný život, ak ty po ňom túžiš. Povedz mu svoju predstavu a uvidíš, ak sa nechytí, tak vzťah ukonči s tým, že každý máte o živote iné predstavy. Pretože po rokoch budete jeden druhému len vyčítať - buď ty jemu, že ťa pripravil o možnosť mať rodinu, alebo on tebe, že si ho dotlačila niekam kde nechcel byť. Proste brať by sa mali ľudia vzájomne kompatibilní čo majú rovnaké túžby a predstavy. Nie každý chlap vie byť otcom.

dominikak4
20. apr 2023

@bublinka1426 nemusí ju mať ako zálohu, môže ju mať rád, proste sa nechce viazať, vyhovuje mu to tak ako to je, má partnerku a pritom si žije život tak ako príde - zo dňa na deň, nič nerieši, žiadne záväzky, žiadna zodpovednosť. Strašne veľa chlapov je takých, ak sa oženia, tak väčšinou pod nátlakom partnerky - ten život tak potom aj vyzerá s takým chlapom.

deti95060810
21. apr 2023

v tvojom veku by som sa už obzerala po niekom čo o spoločnú budúcnosť stojí...

kalifka
21. apr 2023

Skúsiť s ním si sadnúť a ked nechce prehodnotiť svoj názor, tak odísť s kratšej cesty. Zbytočne strácaš roky pri ňom.

bublinka1426
21. apr 2023

@dominikak4 tak autorke nepomoze nas nazor ale skor to aby si oni dvaja sadli a odkomunikovali, co od vztahu vlastne ocakavaju ...jasne ze moze byt aj pravda ze co si napisala. im pomoze len rozhovor.

autor
21. apr 2023

Ahojte baby, dakujem za názory. Tiež už dlhsie rozmýšľam nad tým rozchodom aj keď ho mám veľmi rada. Som s nim skoro každý deň, obaja máme svoje byty ale spolu zit naco. Aj keď hovorí ako ma ma rad a neviem čo, dako tomu neverim a bude lepsie keď bude slobodný ako vždy chcel

bublinka1426
21. apr 2023

ty sa s nim pozhovaraj musite si sadnut. my vas nepozname, sudime len z toho co si napisala. nevieme co ste si prezili cim ste si spolocne presli....uvidis.
ak ho mas velmi rada, tak lahko ho predsa nebudes vediet opustit.
SPOLOCNY ROZHOVOR. o tom je cely vztah, ak ma vztah fungovat JE DOLEZITA KOMUNIKACIA

sense
21. apr 2023

Zjavne chcete od života každý niečo iné. Hoďte spolu reč ako si každý predstavujete budúcnosť a podla toho sa zariad

retatka
21. apr 2023

Nemusí mať prioritu manželstvo a dieťa ,koľko je takých ľudí …no mal ti to povedať na rovinu !
Je neseriózny
Netlač na neho lebo aj keď ho do toho donútiš ,budeš možno nešťastnejšía ako keby ste sa rozišli .Tito muži potom si žijú svoj život ,žiaden záujem o rodinu a deti .Alebo odíde k milenke kde bude mať opäť bezstarostný život bez záväzkov .Nie každé je stvorený pre rodinný život a nieje povinnosť človeka mať deti ,manželstvo .

ivkasolteska
21. apr 2023

Si pre neho len kamoska s vyhodami.zjavne mu to vyhovuje ale viazat sa nechce🤷‍♀️

kvetinka75
21. apr 2023

ja neviem ale ak mám ozaj niekoho rada, tak s ním chcem aj bývať a nie iba tráviť voľný čas kedy mi to vyhovuje. Ak má aj ona vlastné bývanie, v čom je problém aby si sa nasťahovala k nemu alebo on k tebe? Veď keď to nebude klapať, tak sa rozídete, nejde o žiadny veľký záväzok. On má koľko rokov? Do kedy chce čakať? Tebe roky pribúdajú, nečakala by som.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ahhola
21. apr 2023

@keiko33 to sa nevedela vami inšpirovať, máš take krásne deti🌞🌞🌞🌞

keiko33
21. apr 2023

@ahhola tak sesterka je tiež svetobežník, žije v Kanade, ale už si tiež uvedomuje svoj vek a stále dúfala, že on si to uvedomí tiež. Dokonca pred 1,5 rokom ho dotlačila do kúpi bytu, aby stále neplatili nájom. A keďže on žiadny problém vo vzťahu nevidel, tak povedala že teda rozchod. On sa tak urazil, že behom týždňa musela predať byt a odsťahoval sa. Ješitný chlap🤷 Radšej nech si nájde chlapa, čo sa bude zaujímať aj o ňu a nebude ju brať ako samozrejmosť.

ahhola
21. apr 2023

@keiko33 aha, ta 33 ročná, no nech sa jej zadarí normálny chlap, ktorý bude chcieť deti. No neviem, ci ho niekde nájde... Snáď v moslimskej diaspore a to tiež nebude výhra... 💤