Za ako dlho povie muž žene, že ju miluje?

4. okt 2022

Ahoj baby za ako dlho vám váš muž povedal že vás miluje?

Čítala som články že ženy a muži sa zamilovaní inak. Že žena do muža sa zaľúbi hneď s muž nato potrebuje čas kým to slovo milujem ťa vysloví. Ako to bolo u vás?

ciusinka
4. okt 2022

Mne asi 2 týždne od nášho prvého rande, povedal to prvý, aj ma to celkom prekvapilo, ale samozrejme hlavne potešilo 🙂 Ale napríklad kamarátka má partnera 3,5 roka a on jej to nepovedal nikdy..Takže je to naozaj veľmi individuálne..

sima338
4. okt 2022

individuálne...niektorý aj nikdy

lenka7477
4. okt 2022

veru - neviem či mi to muž niekedy povedal ...

kaca222
4. okt 2022

u nás asi po mesiaci, tiež ma to prekvapilo :D

majlo1234
4. okt 2022

Zavisi od povahy, ja mam problem vyslovovat taketo vety a moj muz zas nimi nikdy nesetril😀

bessie12
4. okt 2022

mne to povedal asi po tyzdni max dvoch.

autor
4. okt 2022

@sima338
@lenka7477 ako ste vedeli že vás teda naozaj chce? Že vás naozaj ľúbi/miluje a nie má iba rád?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenka7477
4. okt 2022

skutky sú viac 🙂

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sima338
4. okt 2022

@lenka7477 Autorka, súhlasim tu s Lenkou. Mne jeden priateľ kedysi toľko krásnych slov vravel, prekrásne maily,milujem ťa po prvom mesiaci a za chrbtom hľadal ďalšie, klamal, podvádzal...odvtedy vnímam v prvom rade len skutky a správanie, pekné reči ti môže hovoriť kadekto

ckocka
4. okt 2022

Keď povie neznamená že miluje a keď nepovie neznamená že nemiluje.

melanta
4. okt 2022

U nás bol skôr zamilovaný určite muž, aj to skôr povedal ako ja. V každom prípade, to že ma miluje mi nedokazuje slovami, pretože tie sú bez skutkov len rečičky. ČIže ak chceš vedieť, aké má tvoj muž k tebe city, sleduj ako sa k tebe správa, nie čo hovorí.

sono2
4. okt 2022

Asi po mesiaci dvoch fakt už neviem je to 18 rokov.
Potom bol aj samozrejme sex.
Neviem, cítila som to že to myslí vážne.
Som len trocha vyvinula snahu a už bol pri mne.
Proste som bola absolútne číslo jedna uňho.
Bol galantný, niekto spomenul pozeral na iné.
Ja, som bola stredobodom, samozrejme milión Komplimentov a to môj muž je fakt fešák.

beatrixx1525
4. okt 2022

No mne to môj povedal na prvom rande, doteraz sa na tom ja dobre zabávam a on pri tej spomienke trpí a hanbí sa 😃 ale klamať neklamal len o tom ešte nevedel 😁 a ja jemu asi 2 mesiace od začiatku vzťahu, pri varení sme sa na niečom podpichovali uťahovali si a zo mňa v zápale rozhovoru vyletelo "...no lebo ťa miluj..." A ostali sme na seba pozerať 😂

beatrice1111
4. okt 2022

Ja som povedala prvá, teda požičala som mu knihu a do nej do stredu som napisala milujem ta (aby som si overila či ju aj čítal) bolo to asi po pól roku čo sme sa zoznámili a na to mi napísal keď bol preč že aj ja teba 😆 a potom už aj on

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
4. okt 2022

Láska sa prejavuje skutkami, nie slovami.

bosorka2302
4. okt 2022

Ani po 7 rokoch nevedel ci je to laska ci nie, ze je nerozhodny a somariny🙄🤦. Raz lubil na druhy den to neplatilo, chaos. Bacha na takeho nerozhodneho, manipulativneho. A hlavne aby slova a skutky sedeli.

ivangeline
4. okt 2022

Ja netusim ale spytam sa. xD

retatka
4. okt 2022

Môže ti muž aj 1000 slov vyznaní lásky denne hádzať ,no ľúbiť ťa nemusí .Pozor na to ,nefixuj sa na túto bezvýznamnú vetu .Niektorí muži sú majstri v tom.Naopak ,chlap čo nehovorí vyznania lásky ťa môže neskutočne milovať ,z celého srdca .Zameraj sa na skutky a nie slová,budeš šťastnejšia v živote .

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sszuzu8
4. okt 2022

Pre mňa je to gýč. Pre mňa je ľúbim ta najviac

pralinka25
4. okt 2022

vidis a ja som zas citala uz viac krat ze muzi sa zamiluju lahsie a rychlejsie ako zeny. ze prave zeny potrebuju na lasku viac casu a viac veci aby do seba zapadlo.
kazdopadne pre mna je to povedat velky problem dokonca aj cloveku ktoreho naozaj lubim. pre mna su tie slova skratka ako argentinska telenovela a akosi mi nejdu cez pusu a ked ich pocujem vzdy si spomeniem na zasnenych hercov z jedinej telenovely ktoru som kedy videla este ako 15 rocna a je mi to vtipne.
mala som asi ale stastie na chlapov pre ktorych to nebolo problem povedat a mali skor problem s tym ze ja som to nehovorila. za mna su tiez ciny viac.

tykat
4. okt 2022

Mne to povedali po par dnoch randenia, poznali sme sa s kazdym z nich ovela dlhsie, nerandila som s neznamymi ...popravde ja by som mesiac ci rok necakala. A takisto som sa aj s kazdym do roka rozisla, akonahle som zacitila ze to nie je ono tak som to skoncila. Vzdy som do roka vedela ci ano ci nie. Nebola som ochotna cakat ci sa nezmeni, ani robit kompromisy, ani "pracovat na vztahu", ani stracat cas. A tak mam mojho muza a sme spolu 30 rokov ❤.

lienka.7
4. okt 2022

Nie slova, ale skutky su podstatne....

moonlight1210
4. okt 2022

Naozaj ovela viac zalezi na cinoch, ako na slovach. Tie ta akurat pomylia, ak v sebe budes nosit potrebu ich pocut.

Potom budes na vazkach, preco ti hovori, ze ta lubi tymi krasnymi neznymi slovami, ked nasledne sa k tebe zachova drzo, zle, ignorantsky.
A budes si hovorit: ved ma miluje, hovori mi to, mozno som len zle jeho ciny pochopila, mozno som urobila nejaku chybu, musim sa polepsit, nesmiem jeho cinom prikladat taku vahu, urcite mal iba zlu naladu, nastvali ho v praci, inak by mi predsa inokedy nehovoril tak krasne, ako ma lubi, keby si ma nevazil, ci?

A stravis ovela dlhsi cas vo vztahu s niekym, kto ta len obera o cas, energiu a sebavedomie.

zmrzlinka2021
4. okt 2022

Nie sú podstatne slova ale skutky...

Je ti nablizko?
Podporuje ta?
Ochranuje ta?
Predstavil ta celej svojej rodine, priatelom?
Rata s tebou ako so svojou manzelkou?
Bere na teba ohlad?
Vazi si ta?
Respektuje ta ako cloveka?
....

ak áno, nemusís mat pochybnost o jeho laske

germaniawerks
4. okt 2022

Nikdy. Súhlasím s dievčatami, že podstatné sú skutky, a tie sa vzťahujú k prítomnosti. Navyše nedá sa za ne chytať a vydierať nimi (to v prípade, že máš priateľku, ktorá je trochu šiši).

tarinka155
4. okt 2022

@sima338 presne tak ,lebo su rozne typi muzov.Mne to povedal po dvoch rokoch vztahu.