Priateľ odkedy sme spolu poriadne pribral, kedysi bol štíhly ako prút, teraz má však poriadny pupok a prestal ma priťahovať. Snažím sa mu dať najavo, aby s tým niečo spravil, no vždy to otočí na srandu, že to znamená, že sa má so mnou dobre, no jeho snaha s tým niečo spraviť nie je žiadna. Neviem, čo s tým ďalej, je to super človek, starostlivý, milujúci, zabezpečený, dobre zarabajúci, ideálny manželský materiál, avšak príťažlivosť sa stráca. Myslíte, že je márne čakať zmenu?
no my sme sa s drahym tiez vypapali pocas vztahu, ale potom sme si uvedomili, ze to nie je dobre ani pre zdravie, ani to dobre nevyzera a ani sa necitime dobre, tak sme zacali spolu zdravsie sa stravovat a chodit na prechadzky/tury.. mne by to napriklad vadilo, brala by som to tak, ze partner stratil zaujem o svoj zovnajsok, lebo uz ma mna a nema teda nejaku motivaciu s tym nieco robit.. ked mu to vytknes, povedz, ze pre teba to nie je vtipne a ze si myslis, ze sa o seba nestara a mal by sa viacej snazit, aby sa ti aj nadalej fyzicky pacil.. pripadne skuste spolu napriklad zdravsie varit, chodit na prechadzky, pripadne do fitka..
ked ti po tehotenstve ostanu nejake kg navyse a povie ti on, ze mas s tym nieco robit, tak urobis? Pozri sa vzdy na situaciu tak, akokeby si bola v kozi tej druhej strany
pohoda... koľko má rokov?
Neviem si úplne predstaviť vesmír, kde by som toto riešila 😂
Ako by sa páčilo tebe, keby si pribrala (napr.mala by si zdravotné problémy alebo nemohla schudnúť po pôrode) a tvoj partner riešil tvoju váhu a nepriťahovala si ho? Prepáč, ale vo vzťahu sú oveľa dôležitejšie veci ako toto. A keď už chudnúť, tak nie pre niekoho, ale kvôli sebe a svojmu zdraviu. Pozor, aby si mu to nezačala vyčítať a aby si sa mu nezhnusila.
je smutné, že si si vybrala partnera len podľa vzhľadu, skús si to otočiť ako by ti to padlo keby si to bola ty, vzťah je predsa aj o inom ako o vzhľade, nie? budete aj starí, aj chorí, aj vráskaví, šediví...
No možno som povrchná, ale tiež sa mi to nepáči. On sám je Ok s tým, že ťa nepriťahuje?
Tu ti budú ženy písať hlavne to, že môžeš pribrať aj 50 kíl, stále sa máš partnerovi páčiť. Nepovažujem za povrchné, ak si človek myslí, že do túžby a lásky spadá aj fyzická príťažlivosť. Avšak čo sa týka tvojej úvahy, podstatné podľa mňa tu neodznelo a to dôvod, prečo pribral. Varíš nezdravo, mastné, veľa soli, cukru? Ak áno, začni variť zdravo. Pribral, pretože predtým cvičil a teraz už nie? Motivuj ho k cvičeniu, cvič aj ty a potiahni ho. Mal predtým fyzickú prácu a teraz má sedavú? Chodievajte sa každý večer prejsť a cez víkend chodievajte na výlety spojené s turistikou či športovaním. A skús toto riešiť s ním a nie na MK a už vôbec nie jeho fotkami (pochybujem, že vie o tom).
Podla mna nie je vobec pupkaty. Predstavovala som si horsie. Mne by vadilo zas ine na nom, ze nema poriadne chlpy na ruke 🙂
@deti95060810 29
@melanta nemá to nič spoločné so zdravotnými problémami. Je to kvoli tomu, že veľa je.
Mne to príde blbé. Rovnako tak u žien, keď priberú a nechcú sa dať späť do formy. Je to proste obezita a nie je to príťažlivé.
A čo s tým? Ty varíš, nastav diétu. 😀😂 Známy tak len zo zmeny a obmedzenia jedla (sladkosti) schudol cez 8kg za mesiac.
To je tvoj partner? Ma pomerne svalnate ruky, na ktorych ani velmi nevidno, ze by mal prebytocny tuk. Mne to pripada ako pivne brucho, alebo teda alkoholove, ci nie? Pije?
Inak, keby vedel, co tu riesis, tak uz nie si jeho priatelka. Hovori ti nieco intimita?
@3princezne Ako by teda vyzeral pupkaty? Nie je toto dost na pupkáca?
@lenkakravcova No, lenže moc nevarím, priateľ sa stravuje z 90% v reštauráciách. Doslova chce, aby sme trávili čas po práci/o víkendoch spolu inak, ako že budem vyvárať.
@lilitela no, piť práveže moc nepije
tak to má aj dosť pivné bruško na vek 29 ...
na 29 rocneho dost velke brucho, keby mal cez 50 nepoviem
Tak ak toto má byť bežná mužská postava čerstvého tridsiatnika , tak dovidenia... dôvod na rozchod by to pre mňa určite nebol, ale ak sa vyhovára na tvoju starostlivosť, načase začať variť diétne a dávať mu viac fyzickej práce.
Tak si najdi nejakeho ineho. Ak on nechce nic robit so svojou postavou, nepohnes s nim.
Nemá to skôr svaly? Pupkatý je podľa mňa skôr rozkysnuty tuk. A teraz daj tvoju postavu aby to bolo fér 😉
Dost pupkaty na 29 rocneho. Do 40 bude uplne rozkysnuty. Nie je to pekne ani na chlapoch a duplom na zenach.
Je to mlady clovek, ak Ta miluje, mala by tam byt snaha byt pre Teba stale pritazlivy.
Mne napriklad velke brucho naozaj vadi a kludne by som zniesla skor plesinu ako brucho. Ale to som ja
Skor je smutne ze snahu nema , kedze to nieje ziadnymi zdrav.problemami.
Jemu tiez urcite zalezi na tom aby si bola pre neho pritazliva
Zacni ho inak krmit.
podla mna vyzera dobre, ved nechaj ho inej ked tebe sa nepaci ;)
Kamošky mi vravia, že som bláznivá, že vraj to je bežná mužská postava. Tak ja neviem.