Z mojej strany nepreletela iskra

2. feb 2023

Ahojte baby, stretávam sa s jedným mužom, je milý, sympatický, dokonca veľký fešák avšak z mojej strany nepreletela iskra..z jeho áno. V stretavanim pokračujem, rozumiem si s ním, len nejako nemám v sebe chtíč dajme tomu sa s ním držať za ruku, bozkávať sa a nebodaj mat sex. Pusa už bola ale nejako ma to "zaškrelo" a teda nemám už záujem s nim nadväzovať intímno. Otázka znie prečo, zmení sa to? Nemám to ukončiť alebo mam to ukončiť? Ešte ho musím viac spoznať?

deti95060810
2. feb 2023

ja by som to skončila... iskra a zaľúbenosť musí byť...

dadka128
2. feb 2023

Pokym to nie je obojstranné zbytočne mu budeš dávať nádeje

haley7897
2. feb 2023

Prečo sa stretávaš s niekým o koho vlastne nemáš záujem. Dávaš mu tým nesprávne signály, viac sa zamotava a plytvas časom vás oboch. Každý si zaslúži partnera pre ktorého bude na prvom mieste a prvou voľbou. A ty takto kým si s ním môžeš premrhat šancu spoznať niekoho kto bude pre teba naozaj vhodný

autor
2. feb 2023

Stretávame sa mesiac, je to krátka doba a preto sa pýtam z Vašich skúsenosti ci je možné že to ešte príde z mojej strany. Určite neplánujem to nahatovat rok.

koniarova
2. feb 2023

Už by to prišlo.

haley7897
2. feb 2023

Neviem, chémia je podľa mňa veľmi dôležitá. Neviem si predstaviť premahat sa. Jasne, dá sa zvyknúť si jeden na druhého a tak nejak sa zmieriť, že to bude hoci vlažne fungovať, ale nechcela by som. To či si s človekom sadnes rozpoznás hneď v začiatkoch. Chémia sa nedá naučiť.

autor
2. feb 2023

@haley7897 povahou sme si sadli len ma brzdí fyzično🤨 neviem ci mam blok alebo co

modrykonik33
2. feb 2023

Či ti na ňom vadí? Keď je, ako píšeš fešák

autor
2. feb 2023

@modrykonik33 na ňom asi nič neviem to opísať ako náhle sa ma dotkne a chce ma pobozkať najradšej by som zutekala... ja naozaj neviem prečo

haley7897
2. feb 2023

Fuha a vieš si predstaviť nútiť sa do...čohokoľvek? Akurát hrozí, že sa dopracujes k úplnej averzii. V lepšom prípade len skúsiš pokračovať a ešte sa na teba namota.

bolarazjedna
2. feb 2023

Presne takto som to mala raz aj ja, fešák, inteligentný, sympatický, pre mňa ten najlepší chlap na svete (vtedy), veľmi sme si rozumeli, z jeho strany preletela aj iskra, z mojej strany nie, sama som tomu nerozumela, lebo bol to chlap mojich snov.... Presne, nemala som príjemný pocit, keď ma chcel objať, chytiť za ruku, pobozkať... Aj sme sa prestali stretávať.

Bolo to pred 8 rokmi, ja som pred 6 rokmi stretla môjho manžela, s ktorým tam bola iskra vzájomná od prvej chvíle, a je pre mňa dokonalý, aj keď je úplne iný, ako ten chlap bol.

modrykonik33
2. feb 2023

To je zvláštne 🤔 ešte som sa nestretla s tým, že keď si s niekým sadnem povahovo a aj sa mi fyzicky páči aby som mala chuť újsť...není to obranná reakcia, že sa ti až moc páči?

katkazocele
2. feb 2023

@autorka veľa mamičiek tu písalo, že keď stretli svojich manželov súčasných, tak zo začiatku tam nebola iskra, ale časom keď videli a cítili že ich má rad tak zrazu prišlo a už ich videli ako dokonalých a zaľúbili sa. Niekedy to trvá dlhšie, zato to bude trvácnejšie, než tie kde je len tá počiatočná chémia, lebo ta vyprchá časom.

andreatytler
2. feb 2023

A ako casto ste sa stretli za ten mesiac?

andreatytler
2. feb 2023

@modrykonik33 Alebo nejaky blok... vela zien sa zalubi do zlych chlapov lebo maju nieco nespracovane z detstva a vtedy pomoze ist s niekym kto je uplny opak. Sice tam nie je iskra hned ale casom pride.

mircalla
2. feb 2023

Moja skusenost - istra bud preleti na zaciatku, alebo vobec
Nie je chemia, nieco ti na no vadi a fyzicky ta nepritahuje, i ked je fesak, co je normalne
Uz sa mi to stalo, som si vycitala, ze som to mala hned ukoncit, chalan sa namotal a mne bol ozaj i dotyk neprijemny. Nezmeni sa to

dzulli1980
2. feb 2023

Pokiaľ si to fyzično necítila na začiatku, už to nepríde ... ukonči to, nemrhaj svojím ani jeho časom.

nila31
2. feb 2023

Presne toto co opisujes som zazila uz aj ja..cakala som, ale nic z toho nevzislo, nezaiskrilo to vobec 😏 ukoncila som to, aj ked to bolo zvlast neprijemne, kedze chudak chlap povedal, ze nevie preco, ale zo ziadnou sa nikdy nedostal dalej 🙈

katkazocele
2. feb 2023

@andreatytler áno áno, za pokus to stojí podľa mňa 🙏

andreatytler
2. feb 2023

@katkazocele Tiez si myslim... ide len o to ako dlho to uz trva. Ja by som tomu dala 10 stretnuti.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz