Womanizer alebo Lelo sona

veeronika012
16. máj 2023

Ahonte , prosím rozmýšľam nad kúpou buď Womanizera alebo LELO Sona 2 , viete odporučiť ktorý lepší ??

kiki68
16. máj 2023

@veeronika012 asi by som isla skor do lelo sona. Ked ono je dobre ist niekam do obchodu a aj ked tam nekupis to aspon vidiet.

lavender94
16. máj 2023

Ak by som sa tu mohla propichnut, tak sa len opýtam že ako to dievčatá čistíte? Normálne mydlo a voda alebo máte nejakú špeciálnu dezinfekciu? Ja to pred a po dôkladne umyjem vodou a mydlom ale mám taký blbý pocit vždy že si tam niečo zanesiem. Zas na druhú stranu penisy sa tiež pred aktom nedezinfuju tak neviem či nepreháňam 🙊

stanulienkat
16. máj 2023

Dnes sa to rozoberalo v nejakej diskusii. Vidim, ze diskusia mala uspech.🙂
Idem googlit, co to je..😁

janai1
16. máj 2023

@lavender94 dezinfekcia na to určená

gejb
16. máj 2023

@veeronika012 fungujú všetky na jednom princípe? Čítam popisy ale nie som múdrejšia 😁 jedno sonicke, druhé podtlakove...(prosím o zhovievavosť, som v tomto stará skola 😁)

veeronika012
autor
16. máj 2023

A ešte by má zaujímalo či je veľký rozdiel medzi LELO Sona a LELO Sona 2 , nemala som to nikdy . Tak či mi na zaciatok nebude stačiť ten prvý 😀

jablkovastrudla
16. máj 2023

Kamoska ma sonu2 😁 ja sa tiez odhodlavam 🤣

veselo_neveselo
16. máj 2023

@lavender94 urcite dezinfekciu, mydlo je malo. Kuo najlepsie rovno v obchode s objednavkou.

lucijalucy
16. máj 2023

Ja mám síce Satisfyer ale odporúčam nech už je to značka akákoľvek 😅😁

missviolet
16. máj 2023

@veeronika012 chod do lelo sona 2. to je o level inde nez womanizer alebo satisfyer

anastasiagrey
16. máj 2023

Ja mám už dlhšie lelo sona1. Odporúčam 😅. Dvojka bude ešte lepšia.. Čistím mydlom a vodou. Je z lekárskeho silikónu ... Skús vyhľadať na insta baby z "Divokej jazdy" dost o tom hovorili v nejakej "lajvke" 😁

stanulienkat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
snehulienka99
16. máj 2023

Mám lelo sona 2,neviem porovnať s 1.. Jedno vsak viem..v živote som nemala mokry orgazmus.. So Sonou 2 sa to podarilo do minuty. A orgazmus za orgazmom.. Za cca 5 minut 4 orgazmy, potom som radsej prestala 😁😁😁😁... Neviem kde je strop. 🙈

snehulienka99
16. máj 2023

A vsetky pomôcky čistim mydlom, vodou a nasledne nastriekam dezinfekciu určenú na eroticke pomocky..

mirkava
16. máj 2023

@veeronika012 womanizer, zatiaľ spokojnosť.

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
slunicko251
17. máj 2023

mam lelo sona 2- dostala som od muza na valentina.. je to topka 🙂 odporucam vsetkymi 10timi.. ak si este nic neskusala tak zacni sonou..