Wellness na druhom rande

5. okt 2024

Bola som dnes na prvom rande a bolo to super. Dali sme si kávu, rozprávali sme sa a šli sme domov. Pozval ma ale na druhé rande, na welnes. Nie prespat, len proste na welnes lebo sme sa o tom bavili, teda ja že som už dlho nebola a tak ale necakala som že toto navrhne. Išli by ste? Na jednej strane by som išla, veď o nič nejde, nahú ma neuvidí max v plachte a je tam prítmie ale na druhu stranu mi to príde divne ;D

doriiis
5. okt 2024

Prečo nie? Kým sa nechystáte nahí do sauny,tak v tom nevidím problém.

ibrunova
5. okt 2024

Ja by som šla, už viackrát v mojom okolí takto boli krátko po zoznámení. Samozrejme,ja jedine v plachte 😃😃

name_354
5. okt 2024

Išla.
Len nie naha alebo na prespatie

vanilkovazmrzka
5. okt 2024

Ja by som nesla 🙂 ale to som ja, mam trochu inak nastavene hranice co je pre mna akceptovatelne s cudzim clovekom a co je pre mna uz nieco osobnejsie.

destra
5. okt 2024

No pokiaľ by som prespať nemusela tak áno, nevidím v tom nič zlé 🙂 užite si ;)

buberova
5. okt 2024

Asi ťa chce vidieť nenalíčenú.. 🤣🤣🤣

Sorry, dnes mám deň blbých pripomienok

joesvk
5. okt 2024

Keď ste sa o tom bavili a vyjadrila si túžbu ísť , že si už dlho nebola, tak možno ti chcel dopriať robiť, čo ťa poteší.

autor
5. okt 2024

@buberova ako aj mne to napadlo, možno aj postavu aspoň cca keďže som prisla vo veľkom oversize svetri😃

sense
5. okt 2024

@buberova vieš čo to ani nie je blba poznámka, môj brácho tiež istú dobu tak pozýval babi na rande, údajne aby sa jedného dňa ráno nezobudil a vedľa neho iná žena

kitycat
5. okt 2024

Pokial si sama so sebou spokojna tak preco nie. Ale mne mohe tucne lytka, zvlnena ofina z vlhkosti a cervena ako rak zo sauny na charizme nepridavaju. Takze tam velmi nechodim 😀

lindous
5. okt 2024

Ja by som kľudne išla, chodím s kamoškami, boli sme s kolegovcami na hoteli, bežne ma tam tak či tak vidia úplne cudzí ľudia v plavkách/plachte, tak prečo nie aj človek, s ktorým randím 😅 ale teda je to skôr také kľudnejšie miesto, kde človek zas až tak nepokecá, tak možno to spojiť aj s nejakou večerou/drinkom 🙂 ale keď sa na to necítiš, je úplne ok navhrnúť niečo iné...

kvietok2012
5. okt 2024

No opytam sa takto....ako dlho ho poznáš osobne? Podla toho by som sa ja zariadila...

belllinka
5. okt 2024

@vanilkovazmrzka ved nejdu do sukromneho wellnesu 🙂 A cudzi ludia, ked ta vidia v saune alebo v plavkach ti nevadi?

guiseppinka
5. okt 2024

Kamoska raz vyhrala nejaky romanticky wellness pre 2, spoznala sa s chlapom a kedze sa blizil cas prepadnutia listkov, tak ho pozvala. Takze prve rande bol rovno romanticky pobyt s prespatim. Aktualne su manzelia a obaja sa na tom bohovsky bavia doteraz🤭🤭
Mna volala kamoska, ze dame babsku jazdu v saune, tak som ju zrusila, ze ja na take nie som... takze u mna rande v saune nehrozi🤭

bubuska
5. okt 2024

No hovorilo sa že ideál prvého rande pre chlapa je plaváreň. Žiadne prekvapenia neskôr, tvár aj postava skontrolovaná 😉

tramtada31
5. okt 2024

Podla mna tá chce vidiet bez make upu a omrknut si aj postavu, aby vedel, na com je. Ja som zastancom make upu (ale nemam pletove vady, začervenania, kruhy, ani jazvy po akné), vzdy má chlapy chceli vidiet bez make upu. Nechapali, ze na čo ho potom používam, ale ja som tak zvyknutá pre opálenejší efekt pleti.

luccija
5. okt 2024

Išla by som

ibrunova
5. okt 2024

Nie že on ťa chce vidieť, ale aj ty si ho môžeš v saune omrknúť 😁

ivik4
5. okt 2024

Co je na tom
Sla by som

lindous
5. okt 2024

@tramtada31 alebo proste zobral ako náznak, keď sama autorka o tom hovorila, že dlho nebola a teda chce ukázať, že ju počúval😀 ja by som to od nej tiež tak pochopila... ale jasné, že sa to nevylučuje 😅

autor
5. okt 2024

@tramtada31 akozeee aj ja, som bleda v tvari preto sa malujem

autor
5. okt 2024

@ivik4 len tak, či to nie je zvlastne 😃 ale do sauny som chodila casto kedysi, a viackrát sa mi tam prihovorili cudzí ľudia len tak 😃

biba_18
5. okt 2024

no tak ťa uvidí nenalíčenú… lepšie teraz nech sa zľakne ako potom…

vkatush
5. okt 2024

Ak si na wellness, prečo nie.
Ja nie som wellnessový typ, takže ja by som nešla, len kvôli tomu.

Ale napr ja som šla s chalanom na výlet do iného mesta kvôli koncertu a prespávali sme v hoteli. Úplne nevinne, aj keď sme mali manželskú posteľ, lebo sme hotel objednávali cestou z koncertu v taxíku a iné nemali 😂 pamätám si recepčnú, keď som jej volala a pýtala sa, na aký dátum chcem rezerváciu a ja jej že tak o 10-15 minút 😂 ten chalan je teraz môj manžel ❤️

thirstymonk
5. okt 2024

Podľa toho, či ide o privat welnes, alebo verejny. Ale tak su ľudia, čo najprv pichaju a až potom idú na prve rande, ty zrejme nie si (chvalabohu) ten typ.

earlgrey
5. okt 2024

@name_354 Ty by si išla? 16 ročná? to radšej doštuduj, zmaturuj a potom randí 🙄

katka700
5. okt 2024

Kto začal téma welnes?
Ak ty môže byť že ti chce vyhovieť a spraviť ti radosť.
Ak on, plánoval rande vo welnese a očakáva najmenej pohľad na tvoju postavu.
Ak sa necítiš ist tam, stručne vysvetli že welnes na druhom rande je mimo tvojej komfortnej zóny a radšej by si išla do kina/na večeru/dačo iné.
Uvidíš nakoľko je flexibilný, či sa vie prispôsobiť a upraviť plány. Ak sa oduje nie je to pre teba správny partner.

egonsk
5. okt 2024

mozno ta chce vidiet v plavkach a ty aby si tiez uvidela jeho muznu hrud a jeho velku malu hrdost v plavkach... Alebo len ako tu uz aj ine pisali - vidiet ta prirodzene, ako nenamachleny obrazok. .... Pripadne chce zaposobit, kedze si to pri pokece s nim spomenula a co je lepsie, ako splnit tuzbu? 😉 (to je uz skoro ruka v rukave u vela zien)

natalusiiik
5. okt 2024

No tak ja ti poviem ze som sla hned na prve rande s chlapom na noc do Krakowa 😁🤷‍♀️ a bolo to ako v rozpravke a potom sme sli na dalsiu noc do Bachledovej doliny a teraz ideme na styri dni spolu do Tatier a dovolim si povedat, ze laska na prvy pohlad, ale teda toto je skor asi zriedkave ako samozrejmost a ja mam to stastie 😇🙏❤️

petracandle
5. okt 2024

Strašne ste trápne s tým, aby ju "videl odlíčenú"..ako keby nenalíčená žena bola nejaká príšera, a hlavne, že v minulej téme ste sa doslova predbiehali v tom, ktorá sa menej, respektíve vôbec nelíči.
Nehovoriac o tom, že existujú rôzne vodeodolné produkty a predovšetkým microblading obočia, vytetované linky, pery, umelé mihalnice, čiže "prirodzená" nemusí byt ani bez makeupu 🤦‍♀️