Vzťahy po 30tke

6. aug 2023

Zeny,ktoré ste po 30- randili chodili s niekým,aj vám bolo dobré aj ste vlastne nevedeli či to to je ono na celý život (ideálne) ,kedy prišla situácia,že ste si uvedomili,že už s tým človekom chcete byť? Myslím,také situácie,že už ste neboli ako teenager a tá zamilovanosť, alebo že sa máte fakt radi a chcete byť spolu prišli aj neskôr a pamätáte si situáciu,kedy ste si to uvedomili?

miadi
6. aug 2023

Nebola som teenager ani po 30 no blizko k nej ked som stretla mojho muza a zalubenost bola silna na oboch stranach po par rande sme chceli byt stale spolu a aj sme boli hoci kazdy zil v inom meste chodil po praci hore dole pre mna.. laska hory prenasa 😉a take to poblaznenie jeden z druheho vydrzalo minimalne rok . Potom zalubenost vyprchala a prisla laska s poznanim vsetkeho aj toho menej pozitivneho. Realneho cloveka.

hankab
6. aug 2023

Skusala som a postupne som si vsimala, ci to bude “to prave orechove” aj v pripade, ze by sme mali deti. Ziadna velka laska ani motyle v bruchu sa nekonali, no videla som partnerovu snahu o pekny, harmonicky vztah a to, ako sa o mna zaujimal a staral. Postupne som si uvedomila, ze ak pridu deti, nebudem na ne sama, mam v nom velku oporu a pochopenie. Sex je dobry, v domacnosti fungujeme na jednotku. Nezostala by som s chlapom, pri ktorom by boli naznaky, ze si hlada iba upratovacku a kucharku, pripadne ma ine neduhy ako prilis vela kamaratov, nocne zatahy, nezdravy vztah s mamou alebo neschopnost cokolvek urobit v domacnosti.
Bolo to skor rozumove rozhodnutie ako obrovska neskonala laska, ale som maximalne spokojna a nemenila by som.

shewinka
6. aug 2023

mala som presne 30 ked som sa spoznala s mojim (teraz uz ex). Laska doslova na prvy pohlad, mesiac randenia, kedy bezomna nevedel ani pecivo kupit doslova. Po cca 4 mesiacoch sme spolu zacali zit. A po roku sme sli od seba, laska vyprchala, zial len z jeho strany. Teraz mam 32 a randit sa mi nedari.
Normalni muzi vo veku 35-39 neexistuju, tak som sa zmierila s tym, ze budem sama 🙂

janickacrazy
6. aug 2023

@shewinka Skús si nájsť mladšieho, ja som sa v 32 vydávala, manžel o 4 roky mladší, maximálna spokojnosť aj po 14 rokoch manželstva.

petrik8891
6. aug 2023

@shewinka prepac ale nesuhlasim, ja mam 35 a som normalny 🙂

karolinakr
7. aug 2023
h2
7. aug 2023

A prečo myslíš, že 30-tnik sa nemôže zalúbiť, ako teenager?

majlo1234
7. aug 2023

Aj 45nik sa moze zalubit ako teenager, vid niektore temy😇🤣

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzkamatuskova
21. dec 2023

Moja mamina sa veru po 40tke zaľúbila a v 50tke svadba. Mame ho radi a obdivujem ho koľko trpezlivosti s nou ma 😁

vroni
21. dec 2023

Mala som 33 a pocit, ze je to "ten pravý" som mala na prvý pohľad (prvýkrát v živote, nemala, som pocit, ze ten pravý je každý ktorého stretnem). Nasla som svoju druhú polovičku, vrátane motýľov v bruchu a podlamovania kolien. Za chvíľu uplynie od tej chvíle 20 rokov a ten pocit mam stále.

mell27
21. dec 2023

@petrik8891 v profile máš 23 😂