Ahojte, mám jeden problém a potrebovala by som poradiť ako ďalej, alebo či sa proste na to vykašlať. Viem, že si tu aj skúsené ženy tak preto píšem a možno mi budete vedieť poradiť. Je to trocha na dlhšie a zo začiatku to bude znieť ako rozprávka alebo ako film, ale fakt sa to všetko stalo. Pred 4mi rokmi som sa spoznala z jedným mužom cez sociálnu sieť a bolo to krásny a harmonicky vzťah, aj keď trval krátko. Priateľ dal výpoveď z prace a chcem si nájsť niečo lepšie, kde viac zarobi. Nakoniec mal ist do Talianska ale tyzden pred tým mi povedal že tam proste nepojde. V jeden krasny den mi len napisal sms, že prepac ale rozhodol som sa ist do Talianska, že bolo toho na mna vela aj rodinne problemy, ale to mi napisal už ked sedel v aute. Uprimne ja som bola z toho hotova a bolo to pre mna peklo, ale tak povedali sme si že skusime vztah na dialku, aj keď všetci dobre vieme ako to nakoniec dopadne. Zacal pracovat v Zahranici a ma dolezitu pracu a robi sa tam od nevidím do nevidím. Písal mi už len raz týždenne ako sa mám a podobne, proste nemal čas sa mi venovat aj keď chcel raz za tyzden chodit na SR, ale nestalo sa tak. Este poviem, že mám 24 rokov a je odo mna o 10 rokov starsi. Vek neriesim, lebo to mne absolutne nevadi, ja som si vždy rozuemla zo starsimi. Potom sa stala taka vec, ze ja som na jeho bvyvaleho kolegu dostala proste kontakt, lebo som nieco pracovne potrebovala riesit. On je zenaty a ma dve deti. Zvrhlo sa to do takej sfery ze priatel sa mi vobec nevenoval skrz pracu a my sme si s tym kamaratom zacali posielat nahe fotky na Whatsuppe a pisala sme si kazdy den nonstop aj o priatelovi mi hovoril iste veci aj tak vseobecne sme sa bavili. Raz moj priatel prisiel na SR a nakolko oni mali Whatsupp nejako prepojený nakolko keď priatel odisiel z firmy tak to cislo islo tomu kamaratovi. Potom priatel objavil v pc co mal doma na SR tie všetky fotky a čo sme si spolu pisali. Nepytajte sa ma prečo som zacala s tym jeho kamaratom flirtovat alebo posielat fotky. Možno skrat, a chýbalo mi to všetko pekné z priatelovej strany. Podotykam z tym jeho kamaratom sme sa nikdy v zivote nestretli to bolo len o pisani to bolo cele. Priatel to bral asi ako neveru, nakolko tam boli aj take pikantne fotky. AKo na to prisiel, tak mi to priatel napisal a ze nevie čo bude s nami, ze ho to polozilo, že by to necakal odo mna ani od najlepsieho kamarata. Ja som proste bola na tom zle lebo som ublizila cloveku ktoreho som lubila najviac na svete. Potom boli dni kedy som nejedla len som na to myslela čo sa stalo až som sa zobudila v nemocnici nakolko som odpadla, tam mi davali infuzie a všelijake viaminy, no po par dnoch som bola doma. Ako to skoncilo? S tym kamaratom som bola stale v kontakte a priatel na mna vymazal vsetky kontakty takže som s nim už nebola a nemala som ho ako konktaktovat. Zabudla som na vsetko a moj zivot isiel dalej. Medzitym som nemala ziadneho priatela ani muza na sex. Ten jeho kamarat nas po case dal opat dokopy ale len ako kamaratov. My sme zacali odznova a povedali sme si, že zatial budeme kamarati a potom uvidime ako to dopadne. Zatial pracuje stale v Zahranici nakolko pred nedavnom zobral hypoteku a kupil si byt na SR a v Zahranici si chce este nieco nasetrit nakolko ked pride na SR tak aby nieco mal. Teraz sa stale stretavame 2-3 krat za mesiac ked pride na SR, proste si uzijeme a to je cele. Samozrejme sa o mna stale zaujima aj zdravotne ci je vsetko v poriadku, proste aby mi nic nechybalo. Buduci rok v lete che prist natrvalo na SR nakolko bude mat kompletny aj ten byt lebo teraz ho preraba a bude tu mat aj tu pracu. Chcem sa spytat vy by ste ostali s tym clovekom aj ked som toto spravila v minulosti? On tiez nikdy nemal inu praitelku aj ked bol v ZAhranici, to viem. PRedo mnou mal 14 rocny vztah takže v tomto je verny už aj to podla mna o niecom svedci. A ked pride chceli by sme opat zacat spolu chodit mozno casom aj byvat spolu nakolko sme z jedneho mesta. S tym kamaratom ale už v kontakte nie som, lebo som si uvedomila aku chybu som spravila tak preto som sa rozhodla že s nim nemozem byt ani kamaratka. Moj byvali priatel deti nechce lebo sa na to neciti, možno by zmenil nazor ale tak to je vo hviezdach. Ja nakolko som mlada tak mam deti extrremne rada, ale nedokazem si predstavit že by som teraz nejake mala. Proste chcem dieta o par rokov a ak by to nevyslo, tak sa nič nedeje a život ide dalej, netuzim nejako extremne po dietati. Este je tu jedna vec, že stale mam vycitky, kvoli tomu čo som spravila, ako sa s tym zmierit, rozpravat sa s priatelom o minulosti? Ja som povedala, že sa už o tom rozpravat nebudeme ale na druhu stranu ma to velmi trapi. Ja viem že som mlada, a nemala som vela vztahov ale toto ma doslova polozilo na kolena. Lubim ho a viem že aj on mna, aj mi to stale hovori aj dokazuje ale bojim sa že sa v buducnosti nieco podobne zopakuje. Prosím vas čo si všetko o tom myslite, dali by ste tomu ešte druhu sancu? A aj financne ked som potrebovala tak mi pomohol nemal problem, povedal že je to samozrejmostou, aj keby nemusel a vo všetkom mi pomaha a hlavne sa zaujima o mna. Je to velmi dlhe ale snad ste tomu pochopili a že sa z toho aj vysomárit :D :D :D . Budem rada za vas nazor, za to čo si myslíte vy.
Choďte od seba. Toto nie je zdravý vzťah.
@maranta_leuconeura Presne tak som to myslela, že som dostala od neho sancu, ale tak viem že sa ma bude opat pytat, že ci by som s nim chcela byt ked bude na SR. A viem že uz by som to nikdy nespravila, nakolko som dostala dorbu lekciu. Proste to bolo len z toho dovodu, že sa mi nevenoval.
@maranta_leuconeura Ze sa zopakuje to ze opat by odisiel do Zahranicia
@dadka3450 rozumiem, ze vztah na dialku je naprd, ale nabuduce si teda vyries najprv jeden vztah, kym si zacnes dalsi... (Alebo kym budes niekomu dalsiemu posielat intimne fotky). Na neveru mozu byt dovody, ano, ale rozhodnutie ci k nej aj dojde je na tebe a vsetko ostatne su potom uz len vyhovorky
Budeš zmierená aj s tým ak by ti on nieco také spravil? Čisto hypoteticky. Len ti chrstne do tváre, ty vtedy ja teraz. Inak neviem čo polemizujes, očividne ti odpustil. A v budúcnosti môžeš mať kopu príležitosti na podobné excesy, tak dvakrát rozmýšľaj ak nechceš niekoho stratit. Nevera je len rozhodnutie. A prosím nehadz vinu za to, že si posielala niekomu intímne fotky kvôli tomu, že sa ti nevenoval, ty si chcela vzťah na diaľku. Mala si ho ukončit.
Keď sa bojíš, či sa to nezopakuje zase, keby náhodou odišiel, tak kašli na to a nechoď do žiadneho vzťahu. Lebo očividne ty nemáš v sebe jasno, čo to je vzťah, kde toho druhého ľúbim a som mu aj verná.
To nie je o pocite, to je o rozhodnutí. Chcem byť verná tak budem. Keď nezvládnes vzťah na diaľku, a začneš si vypisovať a posielať pikantné fotky kade tade, nechaj to tak, lebo si budete len vzájomne ubližovať.
To niekto dočítal? Pri posielaní nahých fotiek som prestala. Oneskorená puberta toto.
ja by som z toho nejaku dramu nerobila. si mlada, zdas sa mi dost nevyzreta a to nemyslim ako urazku. Ale este ti treba co to odzit a ked budes mat nastavene myslenie vzdy o krok dopredu prides polahky na to, ze posielat hocikomu svoje hole telo je riadny trapas ( co ak raz budes prezidentka? 😁) No zda sa, ze chalan ta ma rad. Bud rada za druhu sancu a vyuzi to
Kto komu chce dat druhu šancu? Vsak ste len kamarati, moze sa vratit na SK a nebude chciet viac, moze si najst inu babu a teba chlacholit, aky je s tebou kamarat..Maš ho isteho? Požiadal ta o ruku? Už bola reč o tom, ze budete spolu byvat ci len tvoje zbožne prianie? Normalne sa ho spytaj, ako to s tebou mysli a budes vedieť, na čom si..A či mu chceš dat druhu šancu, to ty musiš vediet, či ho lubiš a či nie.
Ak som to pochopila spravne, tu druhu sancu si uz DOSTALA TY OD NEHO, lebo ty si ho podviedla, preco sa pytas na to, ci by si mala TY DAT druhu sancu? Nie si v tej pozicii.
Bojis sa, ze sa v budunosti nieco podobne zopakuje? Akoze ti zas bude dlho alebo ze ho podvedies? Rozhodnutia robi kazdy za seba, takze zopakovat sa to moze, ked to zase zopakujes (nie ,,sa to samo").