Aké máte skúsenosti ženy, ktoré ste zostali samé s deťmi so zoznamovanim?mám 49 r dcéra 7 r syn 15 r.
Aj, keď pracovne spoznám fajn chlapa moje menšie dieťa je na príťaž.Na zoznamke som spoznala fajn 2 mužov podobne hobby ako ja turistika, šport sme aktívna rodina, ale vidím, že chlap chce ísť na wellnes, do kina, nechce sa prispôsobiť tomu, že potrebujem robiť program a byť doma s menšou.Kazdy chlap okolo 50 tky už chce mať pokoj🙂)dlhšie som bola sama, som zabezpečená, bývame v dome nehľadám sponzora, ale vidím, že je nereálne si nájsť aspoň kamaráta na spoločný čas nie to ešte spoločne bývanie.
bohuzial je to tazsie ale nie nemozne ... v ich veku chcu but gaucovy vecer alebo chytia druhu pubertu -ale dieta nechcu -nei male .. ale nevzdavaj sa -najdes ...
Asi ti chlapi az tak fajn nie su ked im vadi tvoje dieta.
Hladaj dalej, urcite sa najde aj taky ktoremu budes stat za to aj s detmi
Áno, je to tak. Ja som o niečo mladšia a deti nemám. Z pohľadu mužov je to výhoda, aj mi to často povedia, bud bezdetná alebo mať už odrastené deti. Ale možno sa nájde aj muž pre teba a bude za to stáť.
@huxy no bóže, zle sa vyjadrila....
faktom je @autorka že je to pravda, čo píšeš. väčšina z nich už má v tomto veku deti takmer dospelé (ako aj ty to staršie) a chcú mať pokoj a neprispôsobovať sa večne programu s malým dieťaťom. ak však nájdeš toho správneho, tak určite bude vedieť urobiť program tak, aby ste vzali aj mladšiu alebo aby si občas mladšiu niekomu nechala postrážiť (napríklad keď ju bude mať otec) a užila si s partnerom súkromie. všetko sa dá, ak nájdeš toho naozaj správneho, ktorý nie je egoista a pozerá aj na tvoje potreby a aj na záujmy dieťaťa.
len ešte dodám, že sa s takými názormi mužov nestretávam okolo ich 50-ky (široký pojem, od 48 do 54 cca), ale až po tej cca 55-ke. veď napokon, mnohí vo veku do 50 ešte majú aj dieťa (napríklad s mladšou partnerkou). takže buď si hľadaj seberovnejšieho, v tvojom prípade od 45 do 52 alebo hľadáš vekovo dobre, ale hodnotovo zle (vzhľadom k tvojím hodnotám mám na mysli).
@panelacikova
@kiwi3 veď ok, ale mala som potrebu to okomentovať.
Ale v každom vzťahu a hlavne v začiatkoch, je podľa mňa dosť dôležité tráviť nejaký čas aj osamote s partnerom. Preto by som sa snažila, ak by to šlo, poriešiť stráženie pre dieťa.
50 ročný chlap asi ťažko bude robiť program pre tvoje dieťa...možno sa nájde nejaký, len to je ako hľadať ihlu v kope sena...
Ak muz ta bude skutocne lubit, ak mu bude zalezat na tebe, bude lubit aj tvoje deti a dieta nikdy nebude mu na pritaz.
Proste bude chciet s tebou tvorit rodinu, nielen "mat pozitky" - tak spoznas muza, ktoremu skutocne bude na tebe zalezat
@zmrzlinka2021 Ale na 90 % to nebude muž zo zoznamky, ale niekto, koho spozná inou cestou, kto ju bude už predtým poznať ako matku s menším dieťaťom.
To dieťa je práveže výhoda, zbavíš sa idiotov ešte v začiatkoch. Aj keď, dávala by som si riadny pozor, akého chlapa si privediem do domácnosti, aby mojej dcérke neubližoval, sú všelijaké kreatúry.
@toskanka Co ma info od bab, co tam boli, ci su (vsetko nad 40r), tak proste tam je rarita najst vobec niekoho prizorneho
Ja som dosť kritická k chlapom, ale zas nemusia byť všetci idioti len za to, že chcú tráviť romantické začiatky v 2 a nie v 3. Ja by som povedala, že taký večer dva do týždňa sa dá stráviť aj bez 7 ročnej? Tiež mám dieťa v tom veku a ešte aj mladšieho a nevidím v tom problém - nemám pocit, že musím byť non-stop doma
@bluka2 tiež som názoru, že vzťah sa vytvára a formuje vo dvojici, nie trojici. napokon, ak sú dvaja mladí a bezdetní, tiež sa chcú spoznávať osamote a nemať pozorovateľa. rovnako je to aj keď sú v tom už aj deti. áno, je fajn, ak spoločne nový partner a dieťa vychádzajú, ale nikde nie je napísané, že on ich musí okamžite milovať. ono je to priam nereálne. dokonca by som zvýšila ostražitosť, keby si ma chcel chlap získať práve cez dieťa....
Ano mas pravdu , v tom veku chce mat uz väcsina klud a pokoj pre seba ,pripadne len vo dvojici. Ale nekaslala by som na to,mozno to chce len cas
@huxy ona to nemyslela doslova ale že v zoznamovaní... Že ju nemá kam dať a musí sa jej venovať a "starí" chlapi už toto nechcu riešiť .. zasa nebuď taká moralistka a neber to tak citlivo. Ja jej rozumiem.
Vôbec by som nepovedala, že dieťa je na príťaž ... práve naopak, urobí "sito" medzi nápadníkmi, hneď budeš vidieť, ktorému za to stojíš aj ako matka, nie len ženská na sex ... poznám chlapa, mal okolo 50-tky, zobral si mamičku-vdovu s dvoma detičkami 2 a 5 rokov, deti už majú cez 10 rokov, pekne spolu žijú ... len netreba zúfalo hľadať, čo má prísť, príde.
Ja by som si na tvojom mieste hľadala mladšieho, takého 30tnika. Načo by mi bol starý chren 😏😈
Moja skúsenosť, mám 52 rokov, 3 deti, z toho dve dospelé dcéry a 10 ročného syna, ktorý prišiel neplánovane v mojich 42 rokoch, keď vzťah s ex už bol veľmi zlý. Som od neho preč 6 rokov. Momentálne mám priateľa, kamaráta, s ktorým som žila aj intímne, náš vzťah prechádza krízou ale riešime to. Je 6 rokov odo mňa mladší, čiže 46 ročný, má dospelú dcéru. A mám aj kamaráta, z mojej strany ozaj len kamarát, on by chcel niečo viac, ale vie o mojom priateľovi, tak čaká🙂. O 5 rokov starší odo mňa, rozvedený dávno, dospelá dcéra. Ani jedného nepoznám cez zoznamku, s prvým som sa zoznamila cez FB cez spoločnú záľubu-zahradnicenie, druheho poznám cez spoločnú kamarátku, je môj sused. Ani u jedného moje deti nikdy nebol problém, poznajú ich osobne. Tým chcem len povedať, že aj žena vo veku 50+ má šancu s niekým sa zoznámiť, minimalne na to kamaratenie a ten muž, qk je normálny, tak v pohode berie aj moje deti. S priateľom som dokonca bola na dovolenke v lete pri mori, len my dvaja, syn s tým nemal problém, porozpravala som sa s ním, staršie dcéry ho postrazili, ja som mu to vynahradila inak. Boli sme spolu stanovať a teraz v zime na týždeň v Anglicku, v Londyne u rodiny. Čiže dá sa to skĺbiť, aj časovo, pritom financne taham celú rodinu plus mám zahradu. Len žena musí byť aktivna, sebavedomá, optimistická a mať svoju hodnotu a hranice, ktoré partner musí rešpektovať.
Súhlasím s názormi, že ak o teba má niekto záujem, tak musí ho mať o teba aj deti, nielen o teba. Na druhej strane, ak chceš nejaký vzťah rozvíjať, občas musíš urobiť program aj bez detí. Veď aj v manželstve je normálne a veľmi prospešné, ak si rodičia občas doprajú súkromie. Myslieť si, že ťa nejaký chlap bude spoznávať tak, že 100% randenia budete aj s deťmi je naivné. Aj ty ak niekoho chceš by si predsa mala chcieť občas stráviť s ním chvíľku sama bez detí.
@heidy222 , toto by som nechcela, má podobný vek ako ja, len 3 roky mladšia. O niečo mladsieho muža, fajn, aj ten môj je mladší q ledva mi stiha he-he, myslim energiou, v posteli i mimo nej. Áno, i taki mali záujem, myslim vek 30-40 rokov. Ale jedine a len o sex. Je ich pomerne veľa, takýto ušiaci, čo chcú sex so zachovalou zrelou ženou. Má to pre ne benefity- zrelá pekná žena pre nich rovná sa žena skúsená v sexe, nehrozí neplánovane tehotenstvo, nechce od nich už deti a rodinu, čiže len užívanie a ešte predpokladajú, že im takáto osamelá žena bude vďačná za sex s mladým príťažlivým telom a bude ich hyckat
a opatrovať, možno aj finančne dotovať. Za mňa určite nie; tak zúfalá som nikdy nebola a ani nikdy nebudem.
Povedať o dieťati, že ti je na príťaž. Fuuu.
Ale k veci. Nemá ti kto mladšiu niekedy postrážiť? Rodičia, súrodenci, kamarátka, otec dieťaťa?