Ahojte mate niektorá muža policajta? Sú veľmi zaneprázdnení prácou? Trávite spolu dosť času?
Ja som mala a bol úplne mimo, to správanie celkovo, asi pracovná deformácia. Ale to je moja skúsenosť, nedá sa hádzať všetkých do jedného vreca.
ja som policajt, muž je policajt. niekedy má prácu, niekedy nie.
a sme normálni, podľa mňa🥳
Nieje policajt,ako policajt.
Inak je zaneprázdnený bežný PMJčkar a inak kriminalistických technik….
Ja mám muža stavbára a je od rána do večera v robote. 🤷 Daj tomu šancu určite! Držím palce! ❤️
Ja mam priatela policajta a uplne v pohode
Sú dni kedy ho ani nevidím a potom sú dni kedy je doma stále... Záleží ako im rozhádžu služby. A súhlasím s názorom vyššie, záleží aj od pracovného zaradenia. Viac som bol doma keď robil len na bežnej hliadke.
Pokym ta bude lubit a vážiť si ťa, je jedno ci je policajt smetiar alebo predavač ✌️
@iv007 nepozeras vela erotickych filmov?😁
@stanulienkat nieee😀 to mam zo serialu 9-1-1 a v spravach vzdy ked vidim kuklacov ako niekoho vedu na sud tak sa mi lubia 🙃
@valeria_h ja som takeho mala a po rozchode išiel k policajtom,, tak to už bolo v povahe nie v povolaní
@zuzulka558 Ktovie. Ja píšem svoju skúsenosť.
Vobec nieje tak zaneprazdneny a to je este pravidelne denne v posilke
Ja mam tiež skúsenosť a ďakujem, už radšej nie 😆
Mám muža vyšetrovateľa, ten máva 3-4x do mesiaca výjazd, ale inak má po práci kopec času a chodí 5-6x týždenne aj do posilky. Trávime spolu čas, hlavne s malým chodíme von a tak.
Nikdy viac😀 mala som bol odomna starsi v praci toho veľa nemali ale teda bol strasny. Hrozne má kontroloval neviem či to bola choroba z povolania ale práve toto nás rozdelilo
Moja skúsenosť je, že sa snaží "nastoliť poriadok" aj doma. Alfa samec. Očakáva, že všetci budú skákať, ako on pískne. Ak nie, neváha použiť donucovacie prostriedky (na deti). Keď sa naserie, nadáva "ako v robote", aj manželke, aj deťom (tie najhrubšie nadávky). Nie je to môj muž našťastie. Neviem ale, čo z toho je povaha a čo z toho je tým, že je policajt. 🤷
Poznám vyšetrovateľa, ktorý aj v 75ke nosí so sebou notes a zapisuje si. Chce vedieť detaily, ktoré mu, samozrejme, nepoviem a opýtam sa, či som na výsluchu.
@iv007 hm kuklaci nevyzeraju zle, ale čo je pod tou kuklou?
Mám muza policajta a je uplne v pohode...
Normálny chlap ako každý. Je to o človeku nie o povolaní
@mondolina ty si policajtka,nie policajt😀
@amiaja chod v Bratislave niečo vybavovať na súd do Justicaku, keď je nejaké také nebezpečnejšie pojednávanie a tam ich je vždy viac ako dosť 😁
No je to vždy o človeku, hoci áno, teraz toto povolanie priťahuje aj takých "namyslených machov" s hlúpou povahou. Ale nájde sa aj normálny človek-policajt. Poznala som dvoch detailnejšie, jeden má cez 60 už, úplne normálny chlap, druhý nežije už-mal by cca 85 a ten bol práve taký "ťutko" na ktorom by sa dalo orať, doma pod papučou a aj k okoliu taký veľmi prispôsobivý.
Na muža policajta treba mať ťahy 😂😂😂😂
@kvietocek87 presne tak 😀 ja mám tiež policajta, nie bežného hliadkara, z kancelárie sa moc nehýbe, berie ľudom slobodu… ale doma si teda nedovolí, tu sme si rovní, veľakrát mu sama poviem nech sa skludni, tu nie je v robote… samozrejme ma v sebe tie policajné ťahy, ale nie je policajt ako policajt 😀 poznám aj úplne prepnutych s ktorými sa fakt nedá
@vela02 ako manželkám alebo partnerkám by mal štát odovzdať normálne medailu, keď ide chlap policajt do civilu 😂😂
Ja mam skusenost z mladosti a bol prepnuty, ale neviem zhodnotit ci to bolo povolanim.Ja mam slabost na hasicov a kuklacov😀 ale teda ziadneho nemam